- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
-
- Konu Sahibi new smiles
bence sen bu ay soğan kürünü yap canım, kontrolünü ol değişme olmadıysa normal karbonatla dediğim gibi yap 15 gün her gün sonra tekarar kontrole git. eminim işe yarayacak, aynı anda da yapılabilir belki çok abartmadan canım bi dene bence.daha yeni bu ay bizim 4.ayımız olacak ama çok şükür sende bir sorun yok bak ben çikolata kisti belasıyla uğraşıyorum birde
arkadaşının kisti kaç cm di biliyormusun canım ve tamamen erimişmi lütfen biliyorsan söylermisinevet canım ben marketten bildiğimiz karbonatı kullandım. o neymiş ki ingiliz karbonatı. benim yakınım dediğim kişide normalini kullandı canım, bilemedim valla, hiç duymadım diğerini
normal karbonatla deneyeceğim canımbence sen bu ay soğan kürünü yap canım, kontrolünü ol değişme olmadıysa normal karbonatla dediğim gibi yap 15 gün her gün sonra tekarar kontrole git. eminim işe yarayacak, aynı anda da yapılabilir belki çok abartmadan canım bi dene bence.
merhaba :) ben 2 senedir ugrasiyorum bebis icin olmadi . 6 cm kistim var sagda. klomen basladim catlatma ignesi oldum 2 defa. tutmadi yeni adet oldum cok zormus gercekten beklemek cok zormus . bende psikoloji kalmadi :) benden sonra evlenenler masallah bebekliMerhaba herkese ben 2 düşükten sonra Mart ayında çalışmalara başlıyorum arkadaşlar. İnşallah tekrar yaşamam bu sorunları. siz gebelik için ne tür hazırlıklar yapıyorsunuz, beraber dertleşelim :)
canım sende soğan kürünü dene adetinin 7.günü başla ben akşamdan bir bardak klorsuz suya bir tane orta boy soğanı güzelce yıkayıp kırıyorum ve suyun içine koyuyorum üzerinide kapatıyorum sabah aç karnıma hemen içiyorum sakın bıçak değdirme öğlen ve akşamda yemeklerden 10 dk önce yine aynı şekilde soğanı kırıp 2 bardak klorsuz suyun içinde kaynatıyorum aynı şekilde içiyorum birde bugün yeni duydum karbonatlı su da kistleri eritiyormuş şimdide ona başlıycam napıyım hep çare arıyorum hamile kalabilmek için umudunu sakın kaybetme olacak bebeklerimiz Rabbimin izniylemerhaba :) ben 2 senedir ugrasiyorum bebis icin olmadi . 6 cm kistim var sagda. klomen basladim catlatma ignesi oldum 2 defa. tutmadi yeni adet oldum cok zormus gercekten beklemek cok zormus . bende psikoloji kalmadi :) benden sonra evlenenler masallah bebekli
ins canm deneyecem. mahalle baskisi insani rahat birkmiyor ki doguda yasiyorum acayip baski altindayim ben istemiyormuyum hamis kalmayi sanki. umudumuzu kaybetmeyelim ins bizde bi gun hamile topihu acar konusuruzcanım sende soğan kürünü dene adetinin 7.günü başla ben akşamdan bir bardak klorsuz suya bir tane orta boy soğanı güzelce yıkayıp kırıyorum ve suyun içine koyuyorum üzerinide kapatıyorum sabah aç karnıma hemen içiyorum sakın bıçak değdirme öğlen ve akşamda yemeklerden 10 dk önce yine aynı şekilde soğanı kırıp 2 bardak klorsuz suyun içinde kaynatıyorum aynı şekilde içiyorum birde bugün yeni duydum karbonatlı su da kistleri eritiyormuş şimdide ona başlıycam napıyım hep çare arıyorum hamile kalabilmek için umudunu sakın kaybetme olacak bebeklerimiz Rabbimin izniyle
boşver herkesi kim ne derse desin bu senin en özelin ben bana soranlara artık olmuyor çocuğum diorum gülüp geçeceksin kafana takma sakınins canm deneyecem. mahalle baskisi insani rahat birkmiyor ki doguda yasiyorum acayip baski altindayim ben istemiyormuyum hamis kalmayi sanki. umudumuzu kaybetmeyelim ins bizde bi gun hamile topihu acar konusuruz
canım o yakınım da kist yoktu, zaten yaşlı menopoza girmişti. rahim kalınlaşması vardı onda. normalde adete yakın rahim kalınlaşıyor ya, menapoza girmiş birinde Allah korusun kötüye yoruluyor bu durum. yani rahmin kalınlaşması normal değil. bunun çözümünü karbonatlı suda bulmuş, yalan olmasın 15 gün dediğim gibi her gün kullanmış ve rahim normale dönmüş, bir dahada kalınlaşma olmamış. kist için kullananları böyle sitelerden görüyorum canım.arkadaşının kisti kaç cm di biliyormusun canım ve tamamen erimişmi lütfen biliyorsan söylermisin
faydalı olacağını umuyorum canım, bence de normal karbonatla bi dene derim, çünkü gerçekten iltihabı kurutuyor.normal karbonatla deneyeceğim canım
ay sorma canım, benimde 1 yılı geçti işte, sabretmekten başka çare yok maalesef. ben bir çok kişiye göre geç evlendim ve dediğin gibi, etraftakiler 2. yi ya doğurdu yada 2. ye gebe, üzülüyorum ama Allah başka dert vermesin canım ne yapalım. Aslında kisti olanlara bebek doğurun diyorlarmış canım, doğumda gidiyormuş kist, yani gebe kalabilme şansı var ama acaba başka bir problem mi var ki ? hsg falan çekildin mi canım ?merhaba :) ben 2 senedir ugrasiyorum bebis icin olmadi . 6 cm kistim var sagda. klomen basladim catlatma ignesi oldum 2 defa. tutmadi yeni adet oldum cok zormus gercekten beklemek cok zormus . bende psikoloji kalmadi :) benden sonra evlenenler masallah bebekli
ins canm deneyecem. mahalle baskisi insani rahat birkmiyor ki doguda yasiyorum acayip baski altindayim ben istemiyormuyum hamis kalmayi sanki. umudumuzu kaybetmeyelim ins bizde bi gun hamile topihu acar konusuruz
boşver herkesi kim ne derse desin bu senin en özelin ben bana soranlara artık olmuyor çocuğum diorum gülüp geçeceksin kafana takma sakın
çekilmedim henuz siradaki aşama hsg ama cok tirsiyorum hastane dr fobim var ultrasona girerken bile tedirgin pank oluyorum ins temiz cikar. doktorumda tedavisi gebelik diyor , ama normal yollarla sanirim biraz zor. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins hepimiZe en hayirli zamanda tattirsin anneligi insay sorma canım, benimde 1 yılı geçti işte, sabretmekten başka çare yok maalesef. ben bir çok kişiye göre geç evlendim ve dediğin gibi, etraftakiler 2. yi ya doğurdu yada 2. ye gebe, üzülüyorum ama Allah başka dert vermesin canım ne yapalım. Aslında kisti olanlara bebek doğurun diyorlarmış canım, doğumda gidiyormuş kist, yani gebe kalabilme şansı var ama acaba başka bir problem mi var ki ? hsg falan çekildin mi canım ?
hsg benimde korkulu rüyamdı canım, çok kaliteli bir hastane açıldı ve indirimi çok fazlaydı. bende çekildim anestezi eşliğinde, 2 kürtaj sonrası yapışıklık gibi durumlar ooluyormuş. 3. gebelik terisk almamak için. çok şükür sorun çıkmadı. bence hsg bir çok soruya cevap canım, son aşama yani. bence çektir ve için rahat olsun. bi araştır uygun bir yer bulabilirsin belki canım anestezili. anestezi olmasada bazıları hiç acı çekmediğini söylüyor.çekilmedim henuz siradaki aşama hsg ama cok tirsiyorum hastane dr fobim var ultrasona girerken bile tedirgin pank oluyorum ins temiz cikar. doktorumda tedavisi gebelik diyor , ama normal yollarla sanirim biraz zor. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins hepimiZe en hayirli zamanda tattirsin anneligi ins
doktorum anestezili yapalim diyor uyandiktan sonra hafif agrin olabilir dedihsg benimde korkulu rüyamdı canım, çok kaliteli bir hastane açıldı ve indirimi çok fazlaydı. bende çekildim anestezi eşliğinde, 2 kürtaj sonrası yapışıklık gibi durumlar ooluyormuş. 3. gebelik terisk almamak için. çok şükür sorun çıkmadı. bence hsg bir çok soruya cevap canım, son aşama yani. bence çektir ve için rahat olsun. bi araştır uygun bir yer bulabilirsin belki canım anestezili. anestezi olmasada bazıları hiç acı çekmediğini söylüyor.
gunaydiiinEki Görüntüle 1433842 günaydın herkese :)
anesteziliyse hiç korkma canım, zaten serum falan takılıyor, ağrı kesici ve antibiyotik için, inan ağrı falan olmuyor sonrasında. ve bir çok şey ortaya çıkıyor zaten hsg çekilince, kesinlikle en kısa zamanda çektirdoktorum anestezili yapalim diyor uyandiktan sonra hafif agrin olabilir dedihayirlisi artik ins çektirecem içim rahat olsn
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalarEki Görüntüle 1433842 günaydın herkese :)