2015 Mart' ta yeni umutlarla gebe kalmak isteyenler

Haklısın tatlım ben de böyle düşünüyorum bilyo musun benim de aynı şey oldu bebeğe karar verdikten sonra hep bi iki gün gecikti ben hep takip ediyordum akıntım değişti mi uzuyo mu ateşim düştü mü falan diye ay çatlamadı mı bu yumuş diye stres yapıp duruyordum ama artık bi karar verdim inşallah uygulayabilirim:)) artık kendimi takip edip durmayacağım ne olursa olsun ben takip etsem de etmesem de Rabbim vereceği zaman ol ser oluverir

o insanlardan bende çok sıkıldım artık her ay hatta her hafta soruyorlar sizene ya olmuyor benim çocuğum diyorum artık ben eşimede dışarıda sorup sıkıştırıyorlarmış oda hep içime atıyorum diyo iyice sinirlerim bozuldu geçenlerde ağladım ağladım sonra sakin düşündüm ne yapalım dedim veren de Rabbim vermeyip aratanda Rabbim önemli olan hayırlısı inşşlh bizimde bebeğimiz olacak başlıklarını buradan açıp haykıracağız yakında üzülmek yok rahat ve sakin durmak bizim için önemli
demek tek benim etrafımda yokmuş münasebetsiz insan tayfası. insanlar başkalarının özeline ne kadar da meraklı, aman boş verelim canım, bazıları can yakmak istiyor bence, ben iyi niyetli düşünemiyorum bazen. Allah bize de nasip edecek inşallah, dediğin gibi hayırlı ve sağlıklı olsunda... çocuk övünme meselesi değil ama biz de birilerine umut olsun diye yazarız buraya. sıkıntıdan sonra gelen ferahlığı inşallah. :KK39:

Bi de şu soğan kürü ne işe yarıyor tatlım ben de mi yapsam acaba sen de adetleri düzenlesin diye mi yapıyorsun
hayır canım ne yazıkki benim çikolata kistlerim var sağda 5cm solda 3cm kalınlığında onlar erisin diye yapıyorum umarım işe yarar hamile kalmamı engelliyor bu kistler doktor ameliyat olmamı söyledi ancak ben olmak istemiyorum çünkü ameliyat sırasında yumurta rezervleri çok zarar görüyormuş tek çaresi hamile kalabilmek

demek tek benim etrafımda yokmuş münasebetsiz insan tayfası. insanlar başkalarının özeline ne kadar da meraklı, aman boş verelim canım, bazıları can yakmak istiyor bence, ben iyi niyetli düşünemiyorum bazen. Allah bize de nasip edecek inşallah, dediğin gibi hayırlı ve sağlıklı olsunda... çocuk övünme meselesi değil ama biz de birilerine umut olsun diye yazarız buraya. sıkıntıdan sonra gelen ferahlığı inşallah. :KK39:
inşşlh Rabbim şu hamile takvimimizi paylaştığımız günleride gösterecek:)

Merhaba kızlar aranıza ben de katılmak istiyorum. Hepimiz için Allah a dua ediyorum. Benim ümidim bugüne kadar vardı. Günüm 4 gün geçti eşim ilk geciktiği günden beri test yapalım diye ısrar ediyordu ben bu aydan umutluyum diyordu beni de umutlandırmaya başlamıştı. En son artık bugün karar verdik test yapmaya sonuç maalesef negatif ümitlenip negatifi görünce gözlerimden yaşlar yağmur gibi birden iniverdi. Eşim beni teselli etmeye çalışıyo belki yanlıştır test belki daha yenilir diye ama benim gecikme dışında hiç belirtim yok hatta göğüslerim her ay şişer ağrıtdı bu ay göğüslerim de normal. Testi gördüğümden beri moralim çok bozuk işte kızlar bu arada hala adetim gelmedi bi de onun gerginliği var çok ağlayasın var çok. Adetim başlasa da bi an önce Mart'ın çalışmalarına geçsek biz de umudumu kaybetmek istemiyorum Mart yeni umutların ve bebişlerimizin habercisi olsun inşallah hepimize kızlar. Dualarım da sizleri de unutmayacağım
belki daha yenidir canım, kan ver istersen bi belki kanda çıkar. ne zamandan beri deniyorsun canım ? olur inşallah, yaşadıklarını inan 1 yılı aşkın süredir yaşıyorum ama Allah dua etmekten ve sabretmekten başka çaremiz yok :KK43:

hayır canım ne yazıkki benim çikolata kistlerim var sağda 5cm solda 3cm kalınlığında onlar erisin diye yapıyorum umarım işe yarar hamile kalmamı engelliyor bu kistler doktor ameliyat olmamı söyledi ancak ben olmak istemiyorum çünkü ameliyat sırasında yumurta rezervleri çok zarar görüyormuş tek çaresi hamile kalabilmek
canım ne kadar doğru bilmiyorum ama karbonatlı su iyi geliyormuş kiste. bi yakınımda menapoz sonrası rahimde kalınlaşma başlamış ve karbonatlı su ile çok net tedavi olmuş. bir dahada sıkıntı yaşamamış. karbonatlı su bir çok iltihaba şifa ben denedim, aft için, grip için gerçekten çok iyi geliyor. kistim yok denemedim ama duyduğum kadarıyla kistleri epey küçültüyormuş bir araştır derim canım. ben arada 1 çay kaşığı karbontı suya katıp içiyorum. her hangibir iltihap varsa vücutta atsın diye.

canım ne kadar doğru bilmiyorum ama karbonatlı su iyi geliyormuş kiste. bi yakınımda menapoz sonrası rahimde kalınlaşma başlamış ve karbonatlı su ile çok net tedavi olmuş. bir dahada sıkıntı yaşamamış. karbonatlı su bir çok iltihaba şifa ben denedim, aft için, grip için gerçekten çok iyi geliyor. kistim yok denemedim ama duyduğum kadarıyla kistleri epey küçültüyormuş bir araştır derim canım. ben arada 1 çay kaşığı karbontı suya katıp içiyorum. her hangibir iltihap varsa vücutta atsın diye.
gerçektenmi ya ben bunu bilmiyordum çok araştırdım internetten ama bunu hiç bir yerde okumadım nasıl kullanacağım sadece suya karıştırıp mı içeyim

gerçektenmi ya ben bunu bilmiyordum çok araştırdım internetten ama bunu hiç bir yerde okumadım nasıl kullanacağım sadece suya karıştırıp mı içeyim
bildiğim kadarıyla 1 çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya koyup içiyorsun, hergün yapmış bunu ama sen yinede araştırmadan yapma canım.

okudum az önce hatta yapan kişiyle msjlaşıyoruz şuan bende hemen yapacağım inşşlh bir faydası olur Allah senden razı olsun inşlh bir an önce evladına kavuşursun kucağına alırsın
ayyy canım inşallah işe yarar, eğer etkili olursa çok sevinirim. ben aft çıkarken çektiğim acıyı anlatamam sana. daha çıkmadan ağrısı 3 gün önce boğazımı kaplardı. bu karbonat olayını duyunca, ağrı başlar başlamaz gargara yaptım ve aft çıkamadan yok oldu. Şifa Allahtan canım, işe yarar umarım :)

Inşallah işe yarar canım soğan kürü bi çok kişiye iyi gelmiş az önce okudum. İnşallah en kısa zamanda biz de hamiş hamiş dolaşıcaz

belki daha yenidir canım, kan ver istersen bi belki kanda çıkar. ne zamandan beri deniyorsun canım ? olur inşallah, yaşadıklarını inan 1 yılı aşkın süredir yaşıyorum ama Allah dua etmekten ve sabretmekten başka çaremiz yok :KK43:
Tatlım 5 ay oldu Aynen dediğin gibi sabretmek lazım ama bu süreç beni çok yoruyor aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi en iyi biz anlayabiliyoruz etrafta herkes bebek var mı istediğimizi de biliyorlar ya iyice bunaldım valla

ayyy canım inşallah işe yarar, eğer etkili olursa çok sevinirim. ben aft çıkarken çektiğim acıyı anlatamam sana. daha çıkmadan ağrısı 3 gün önce boğazımı kaplardı. bu karbonat olayını duyunca, ağrı başlar başlamaz gargara yaptım ve aft çıkamadan yok oldu. Şifa Allahtan canım, işe yarar umarım :)
canım sen normal marketten aldığımız karbonattan mı bahsediyosun facebooktaki kadın bana ingiliz karbonatı diyor pek samimi gelmedi yazdıkları bana acaba yalan mı bu işkillendim şimdi

Tatlım 5 ay oldu Aynen dediğin gibi sabretmek lazım ama bu süreç beni çok yoruyor aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi en iyi biz anlayabiliyoruz etrafta herkes bebek var mı istediğimizi de biliyorlar ya iyice bunaldım valla
daha yeni bu ay bizim 4.ayımız olacak ama çok şükür sende bir sorun yok bak ben çikolata kisti belasıyla uğraşıyorum birde

canım sen normal marketten aldığımız karbonattan mı bahsediyosun facebooktaki kadın bana ingiliz karbonatı diyor pek samimi gelmedi yazdıkları bana acaba yalan mı bu işkillendim şimdi
evet canım ben marketten bildiğimiz karbonatı kullandım. o neymiş ki ingiliz karbonatı. benim yakınım dediğim kişide normalini kullandı canım, bilemedim valla, hiç duymadım diğerini

X