2015 Mart' ta yeni umutlarla gebe kalmak isteyenler

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
Merhaba herkese ben 2 düşükten sonra Mart ayında çalışmalara başlıyorum arkadaşlar. İnşallah tekrar yaşamam bu sorunları. siz gebelik için ne tür hazırlıklar yapıyorsunuz, beraber dertleşelim :)

bende martta 2. aşılamyı yapcam
inşallah tutar canım bu defa, çok yıpratıcı süreçlerden geçtik, ben de bütün kontrollerimi yaptırdım artık, hsg bile çekildim. pıhtılaşma dışında sorun yok. eşimin sperm hızı çok iyi, ama yapısına da bakmak gerekiyormuş. onun için test yapıldı yarın çıkacak inşallah sorun yoktur eşimde de.

evet canım ilk gebeliğim olacak nasip olursa çikolata kisti var bende o yüzden sorun yaşıyoruz
anladım canım, soğan kürü iyi geliyormuş burada hep okuyordum. inşallah çok bekletmez bebişler, o bu sebepten, işte herkesin farklı derdi var, ama topik hayırlı olur inşallah bizim için bakarsın Martta bir sürü bebiş gelir.

24 Mart büyük ihtimalle yumurtlama tarihim, bir aksilik olmazsa deneyeceğiz. 3 ay geçmiş olacak son kürtajın üstünden, ama hiç ilk denemde gebe kalmadım açıkçası çok güvenmiyorum ilk aya
ilki 3. denemede diğeri 6. denemede oldu.

ben de gebelik istiyorum canım bu ay 2. defa bugün soğan kürüne başlıyorum inşşlh mart sonu bende hamile olduğumu öğrenenlerden olurum

bende martta 2. aşılamyı yapcam

Topiğiniz hayırla gelir inşallah kızlar. En son "yeni umutlarla gelsin aralık" topiğinde geçirdiğim günler geldi aklıma ve sizlere yazmadan edemedim.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sizlere. Biliyorum yorucu, yıpratıcı bir süreç ama inancınızı sakın kaybetmeyin. Takıntı haline getirmeden sabırla bekleyin inşallah mutlu son yakın. Güzel haberlerinizi duymak dileğiyle...

sağ ol canım bize destek olduğun için. gerçekten yıpratıcı bir süreç, ama bu defa yüzümüz güler inşallah. yapılması gereken her şeyi yaptırdım, hatta ikiz bile olabilir dedi dr. yumurtalarım iki tarafta birden büyüyormuş ve birden fazla büyüyen varmış. eşimde de sorun yoksa tek sorun pıhtılaşma zaten çıktı testlerde. iğne kullanıcam ve gerisi Allaha kaldı artık. seninde bebeğin hayırlı olsun canım. sağlıkla alırsın umarım kucağına

Allaha şükür nedeninin ne olduğunu biliyorsunuz ve tedavi için ne yapılması gerekiyorsa ne güzel yapıyorsunuz. Yıllarca hiç bir sebep yokken bebek sahibi olamayan insanlar var. Allah onlara da sabır versin, kimseyi yokluğuyla sınamasın, aratmasın. İsteyen herkese versin inşallah.

Sağol canım iyi dileklerin içinde teşekkür ederim

nasip belli olmaz sen kafanı rahat tut fazla düşünme ve bebeğinin geleceğine inan inşşlh hayırlı haberler verirsin bizede umut olur bebişin

haklısın canım, daha büyük dertlerle uğraşan insanlar var, ne kadar şükretsek az, beni en çok yıpratan etrafımdaki münasebetsiz insanlar oldu canım. eşimin tarafı başta olmak üzere, bazı arkadaşlar da sürekli sorup duruyor, yani 1 ay sordun öteki ay ne diye sorarsın... artık onlara da kulağımı kapatacağım ne yapalım. Allah kimseye zor imtihanlar vermesin

nasip belli olmaz sen kafanı rahat tut fazla düşünme ve bebeğinin geleceğine inan inşşlh hayırlı haberler verirsin bizede umut olur bebişin

inşallah hep beraber veririz canım hayırlı haberleri, en umulmadık anda geliyor diyorlar bebişler. bakarsın olur hepimizinde hemen

o insanlardan bende çok sıkıldım artık her ay hatta her hafta soruyorlar sizene ya olmuyor benim çocuğum diyorum artık ben eşimede dışarıda sorup sıkıştırıyorlarmış oda hep içime atıyorum diyo iyice sinirlerim bozuldu geçenlerde ağladım ağladım sonra sakin düşündüm ne yapalım dedim veren de Rabbim vermeyip aratanda Rabbim önemli olan hayırlısı inşşlh bizimde bebeğimiz olacak başlıklarını buradan açıp haykıracağız yakında üzülmek yok rahat ve sakin durmak bizim için önemli

Merhaba kızlar aranıza ben de katılmak istiyorum. Hepimiz için Allah a dua ediyorum. Benim ümidim bugüne kadar vardı. Günüm 4 gün geçti eşim ilk geciktiği günden beri test yapalım diye ısrar ediyordu ben bu aydan umutluyum diyordu beni de umutlandırmaya başlamıştı. En son artık bugün karar verdik test yapmaya sonuç maalesef negatif ümitlenip negatifi görünce gözlerimden yaşlar yağmur gibi birden iniverdi. Eşim beni teselli etmeye çalışıyo belki yanlıştır test belki daha yenilir diye ama benim gecikme dışında hiç belirtim yok hatta göğüslerim her ay şişer ağrıtdı bu ay göğüslerim de normal. Testi gördüğümden beri moralim çok bozuk işte kızlar bu arada hala adetim gelmedi bi de onun gerginliği var çok ağlayasın var çok. Adetim başlasa da bi an önce Mart'ın çalışmalarına geçsek biz de umudumu kaybetmek istemiyorum Mart yeni umutların ve bebişlerimizin habercisi olsun inşallah hepimize kızlar. Dualarım da sizleri de unutmayacağım

canım belki daha yenidir çok adet belirtilerin varmı kasıklarında ağrıların falan doktora gidip kan testi yaptır yada idrar testini sabah kalktığın gibi ilk idrarınla yenile üzülme inşşlh bizimde bebeğimiz olacak

Canım keşke dediğin gibi olsa ama gene de ümitlenmek istemiyorum her ay tek çizgi görmek beni psikolojik olarak iyice mahvetti bugün test yaparken bile elim ayağım titredi resmen negatif olursa diye ama korkunun faydası yok bi kaç gün daha bekleyelim diye karar verdim testi tekrarlıcam adet olmamaya devam edersem de doktora gidicem bi sorun mu var acaba bilemiyorum gerçi sanırım adet olsam bile doktora görünmem iyi olacak

canım korkma hiç bir sorun yoktur bundab önce adetlerin düzenliyse bu ay psikolojik olarak rahat olmadığın için stresten gecikmiş olabilir benimde öyle olmuştu bundan nce adetlerim çok düzenliydi tam 26 günde gelirdi ama bebek yapmaya karar verdik her ay birgün daha çok gecikmeye başladı 3 aydır böyleydi bu ay fazla takmadım birde soğan kürü yaptım tam gününde geldi hatta adet olacağımı unutmuşum bile rahat olmak önemli seninde bu yüzden gecikmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…