2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Yok gorunmedi daha

merhabalar kızlar ınsallah bende 2015 kasımda anne olacgım. 4 tup bebek denemsinden sonra suprız bır sekılde hamıle olduğumu ogrendım. hala şaşkınım rabbım sonunu da gormyı nasıp eder ve kucağımıza alırırız ınsallah hayırlısıyla :)
hepınızın bebıslerı hayırlı olsun ... ınsallah hepımızde sorunsuz bır sekılde bu sureci atlatırız.

Gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah

BiZ 2 hafta sonra gidecegiz kalp atisi icin.benim adet tarihime gore hesapladi doktor 5+1 haftalik

Hoşgeldin Tubacim ne güzel kavusmussun sonunda bebisine amin insaAllah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız yavrularimizi kucağımiza

Keseyi gördük inşallah kalp atışınızda duyarız doktor
kese 5mm dedi
l
Allah saglicakla pit pitlari da duymayi nasip etsin canim. senle galiba ayni hafta icindeyizbende 5. Haftamdayim. Daha takvim yap adim hayirsiyla Dr ktrolune bi gidip geleyim ozaman yapicam . Beni Dr 8nisanda ca girdi. Hem kese kalp atisina birlikte bakicam dedi

Slm kızlar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.bbugun takip ettiğim başka konudaki arkadaşlar dan birinin bebeginin kalp atışı olmadığını ve boş gebelik olduğunu öğrendim okadar çok üzüldüm ki bugün kendimi hep obun yerine koydum bizde yarın sabah kesesiyi görmeye gideceğiz ama kalp atışını duyuncaya kadar bana huzur yok

Rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Ben keseleri gördüm ama ölçüm yapmadı Dr transferimin 14. Günüydü erken olduğu için sadece baktı bu Çarşamba bizde tekrar kese görmeye gideceğiz çok korkuyorum Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah

Yolk kesesi varsa doktorum boş gebelik degildir bu bebege ait birseydir dedi.icinizi ferah tutun

Pazar olduğundan dolayı kimse yoktu sanırım canım
Üzme kendini Allah ne yazdiysa onu yaşayacağız bize bebek sevincini yaşatan Rabbim dilerim hepimize yavrularını sağlıklı olduğunu öğrenmeyi vakti geldiğinde kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…