- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
-
- Konu Sahibi tatatataaa
Canım gözünüz aydın bebis daha görünmüyordu dimi bizim görünmüyordu da ondan sordum
Ben öğrendiğimiz günden beri başladım şunu bunu istemeye hepiniz hamilesiniz söylemek istemiyorum ne aldirdigimi ama son günlerde arada hafif hafif bulantim oluyor istahim kesildi yemek bile zor yiyorum canım bişey istemiyor
Gözünüz aydın canım amin insaAllah kalp atışlarını da duyarsınız insaAllah hepimiz duyarız sağlıklı evlatlarımız olur inşaAllahKeseyi gördük inşallah kalp atışınızda duyarız doktor
kese 5mm dedi
Kolay olmasa da daha katlanir hale geliyor canim :)İÇİNDE ONLARIN VAR OLDUĞUNU BİLDİĞİNDE BÜTÜN ZORLUKLAR KOLAY OLUYOR DEĞİLMİ :)
Çok şükür hadi bakalım kalp için ne Zaman gideceksinizKeseyi gördük inşallah kalp atışınızda duyarız doktor
kese 5mm dedi
Gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallahmerhabalar kızlar ınsallah bende 2015 kasımda anne olacgım. 4 tup bebek denemsinden sonra suprız bır sekılde hamıle olduğumu ogrendım. hala şaşkınım rabbım sonunu da gormyı nasıp eder ve kucağımıza alırırız ınsallah hayırlısıyla :)
hepınızın bebıslerı hayırlı olsun ... ınsallah hepımızde sorunsuz bır sekılde bu sureci atlatırız.
inşallah canım inşallah :)Gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Canim gözün aydın :) kalp atışı nezaman bakılacak bide doktorun kaç haftalık olduğunu soyledimiKeseyi gördük inşallah kalp atışınızda duyarız doktor
kese 5mm dedi
Kuzum liste nerde ben niye goremiyorumKızlar listeyi yaptım ismini göremeyen varsa hemen eklerim
Pardon canım gördüm şimdi eline sağlıkKızlar listeyi yaptım ismini göremeyen varsa hemen eklerim
Hoşgeldin Tubacim ne güzel kavusmussun sonunda bebisine amin insaAllah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız yavrularimizi kucağımizamerhabalar kızlar ınsallah bende 2015 kasımda anne olacgım. 4 tup bebek denemsinden sonra suprız bır sekılde hamıle olduğumu ogrendım. hala şaşkınım rabbım sonunu da gormyı nasıp eder ve kucağımıza alırırız ınsallah hayırlısıyla :)
hepınızın bebıslerı hayırlı olsun ... ınsallah hepımızde sorunsuz bır sekılde bu sureci atlatırız.
4.5 - 5 haftalık dedi. 6nisan kalp atışını görmeye gideceğizCanim gözün aydın :) kalp atışı nezaman bakılacak bide doktorun kaç haftalık olduğunu soyledimi
lKeseyi gördük inşallah kalp atışınızda duyarız doktor
kese 5mm dedi
Rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahSlm kızlar kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.bbugun takip ettiğim başka konudaki arkadaşlar dan birinin bebeginin kalp atışı olmadığını ve boş gebelik olduğunu öğrendim okadar çok üzüldüm ki bugün kendimi hep obun yerine koydum bizde yarın sabah kesesiyi görmeye gideceğiz ama kalp atışını duyuncaya kadar bana huzur yok