2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Bende belirti yok diyebilirim Allah'ım Aklım hep bebekte kalp atışlarını Allah'ın izni ile duyarız inşallah yarın kese yi göreceğim ama doktor erken çağırdı gibi geliyor . kan testinden bir hafta sonra kese görülür mü bakalım yarın görecez :-)
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN KESE KANDA BETA HCG 1500 OLUNCA ALTTAN USG İLE GÖZÜKÜYOR

Merhaba kizlar benide yasin listenize. Çok şükür bizim test imiz (+)
Dun dr gittik transferin 14. Günü degerim 471.3 iki embriyo transfer edilmişti. Şuan nette acaba ikizmi diye arastiriyorum. Dr kesin birşey demedi 10 gün sonra gel keseye bakalim dedi.
HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH

Gunaydin kasım anneleri.
dun gittim gordum evlatlarimi. Annelerinin guzelleri... onlari gorunce iyilesiyorum. Sonra 3 lt serum yedim. Kusmalar bulantilar gecmedigi icin... felaket birsey 6. Haftanin sonlarina dogru baslior bulanti halsizlik ve kusmalar 7.hafta artiyor. 8. Hafta kuduruyor :))
Bakmayin guldugumu agliyordum artik safra cikariyordum dune kadar.. ee mide boss ne ciksin ki baska... yiyemiyorum cunku... boyle iste kizlar... biraz zor geciyor benim gebeligim. Tabi sizlerde oyle olacaksiniz diye bir kural yok. Gebelik kisiden kisiye degil, gebelikten gebelige farkli oluyor. Yani 5 cocuk dogursaniz 5 inde de farkli seyler hissedermissiniz.

Gunaydin kasım anneleri.
dun gittim gordum evlatlarimi. Annelerinin guzelleri... onlari gorunce iyilesiyorum. Sonra 3 lt serum yedim. Kusmalar bulantilar gecmedigi icin... felaket birsey 6. Haftanin sonlarina dogru baslior bulanti halsizlik ve kusmalar 7.hafta artiyor. 8. Hafta kuduruyor :))
Bakmayin guldugumu agliyordum artik safra cikariyordum dune kadar.. ee mide boss ne ciksin ki baska... yiyemiyorum cunku... boyle iste kizlar... biraz zor geciyor benim gebeligim. Tabi sizlerde oyle olacaksiniz diye bir kural yok. Gebelik kisiden kisiye degil, gebelikten gebelige farkli oluyor. Yani 5 cocuk dogursaniz 5 inde de farkli seyler hissedermissiniz.
İÇİNDE ONLARIN VAR OLDUĞUNU BİLDİĞİNDE BÜTÜN ZORLUKLAR KOLAY OLUYOR DEĞİLMİ :)

Merhaba kizlar benide yasin listenize. Çok şükür bizim test imiz (+)
Dun dr gittik transferin 14. Günü degerim 471.3 iki embriyo transfer edilmişti. Şuan nette acaba ikizmi diye arastiriyorum. Dr kesin birşey demedi 10 gün sonra gel keseye bakalim dedi.

Hayirlisi olsun canim. kacinci gun transferi oldugu onemli. 12. Gun test yapmadinizmi

günaydın anneler ben kabızm ya gecmıyr opudan berı gecmedı napcm. pzrtesı kese gormeye gtcez inşalah gorunur

günaydın anneler ben kabızm ya gecmıyr opudan berı gecmedı napcm. pzrtesı kese gormeye gtcez inşalah gorunur
kayısı kurusu yiyebilirsin bağırsaları rahatlatıyor zeytinyağıda iyi gelir

ıkınma sakın pzt güzel haberlerle gelirsin inşallah

Canım bana duphalak icebilirsin demişlerdi bende kabız oldum içtim gerçi çok fazla rahatlattigi söylenemez ama yine de iyi oldu bide sıcağa yakın ılık suyun icine dilim limon kestim kayisiyle beraber onu ictim bol bol marul ye demişti bir doktor bana salata yap canım marul salatası Her öğün ye mutlaka hem sağlıklı

Canım bana duphalak icebilirsin demişlerdi bende kabız oldum içtim gerçi çok fazla rahatlattigi söylenemez ama yine de iyi oldu bide sıcağa yakın ılık suyun icine dilim limon kestim kayisiyle beraber onu ictim bol bol marul ye demişti bir doktor bana salata yap canım marul salatası Her öğün ye mutlaka hem sağlıklı
CANIM KONU SAHİBİ OLARAK LİSTEYİ SEN YAP TAKİP EDELİM :KK45:

Transfer den 12 gün sonra gorduk canım

Bana karından baktı canım doktorum sanırım vajinal muayene hiç yapmicak

Canım hoşgeldin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin

HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH

Hayirlisi olsun canim. kacinci gun transferi oldugu onemli. 12. Gun test yapmadinizmi
Çok teşekkürler kuşlar Rabbim annelik özlemi çeken herkese nasip etsin.
Bulantilarin çoksa sabah daha yatak tayken çubuk kraker ye. Ve ağzindan naneli olipsi eksik etme inan farki gorucen. Biz negatif ten korktuğu muz için kan testini gecyaptik.

Selam guzel anne adaylari bulantilar yuzunden hicbisey yiyemez oldum canim hic bisey istemiyo esim sen nebicim hamilesin hic bisey istemiyon diyo en sevdigim seyleri bile yiyemiyorum artik

Biz de bugun keseyi gorduk.5+1 haftalk bebis.yolk kesesi de olusmus

Canım gözünüz aydın bebis daha görünmüyordu dimi bizim görünmüyordu da ondan sordum

Selam guzel anne adaylari bulantilar yuzunden hicbisey yiyemez oldum canim hic bisey istemiyo esim sen nebicim hamilesin hic bisey istemiyon diyo en sevdigim seyleri bile yiyemiyorum artik

Ben öğrendiğimiz günden beri başladım şunu bunu istemeye hepiniz hamilesiniz söylemek istemiyorum ne aldirdigimi ama son günlerde arada hafif hafif bulantim oluyor istahim kesildi yemek bile zor yiyorum canım bişey istemiyor

X