- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
-
- Konu Sahibi tatatataaa
- #1.141
Canım tüm zamaniniz bebislerin oldu iyiki varlar iyiki olmuşlar Rabbime şükürler olsun onlarin varligi o kadar güzel kiKizlarrrr nerelrrdesinizz bebisler dogunca herkes kaybolmus :) cokmu gazli bebisler.. Kimsenin sesi cikmamis :)
Oyle canim cok sukur bugunleri gorduk bazen inanamiyorum benimmi onca seyden sonra gercekten kavustummu neler cektm ama kucagimda die kendi kendime konusurken buluyorum sana sukurler olsun diyorum allahim herkese yasatsin hasretle ozlemle bekleyenleri sevndirsin ben hep gec olsun guc olmasn derdim insalalh oylr olur.. Gazli kizimla gazman gibi dolasiyoruz biz zorlansamda uykusuz kalsamda islerm yarm kalsada ben oyle derdim olsunda aglasn ole oldu :)Canım tüm zamaniniz bebislerin oldu iyiki varlar iyiki olmuşlar Rabbime şükürler olsun onlarin varligi o kadar güzel ki
SLM KIZLAR NASILSINIZ NELER YAPIYORSUNUZ OĞLUM 80 GÜNLÜK OLDU ÇOK ŞÜKÜR
canım geçmiş olsun allah başka sıkıntı vermesin hallolurMinnoslari büyütmeye çalışıyoruz canım benim oğlum kakasini çok zor yapıyor sadece anne sütü alıyor kabız falan değil ama kaka yaparken çok ikiniyor acı çekiyor gibi yüzü kıpkırmızı oluyor çocuk cerrahına götürdük poposunda çatlak oluşmuş krem kullanıyoruz ve ılık suya oturtuyoruz
İkinma için bize de normal dedi doktor sonuçta kaka yapmayı yeni ogreniyorlar dedi ama çatlaklar neden oluyor anlamadım gitticanım geçmiş olsun allah başka sıkıntı vermesin hallolur
bizdede zor yapma var ama biz mama kullanıyoruz (beni emmeni ne yaptıysam olmadı sütte çoğalmadı ve 30 günlükken bitti 73 günlükken adet oldum) sürekli ıkınıyordu ben kakasını yapamıyor sandım meğerse gazından ıkınıyormuş kakası da kabız gibi dr gördü bir sorun yok dedi
KATIMI ÇIKIYOR ACABAİkinma için bize de normal dedi doktor sonuçta kaka yapmayı yeni ogreniyorlar dedi ama çatlaklar neden oluyor anlamadım gitti
Yok canım sıvı zaten anne sütü emiyor katı çıkacak bişeyle beslenmiyorKATIMI ÇIKIYOR ACABA
geçer inşallah annesiYok canım sıvı zaten anne sütü emiyor katı çıkacak bişeyle beslenmiyor
İnsaAllah canımgeçer inşallah annesi