2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

kızlar yaaa bız doktordan geldık ama aklım karıstı 2 hafta oncekı ultrasyon kagıdında 34+4 yazıyor 2100 gr. 15 gun sonrakı kagıtta 35+3 yazıyor kılosuda 2880 bu nasıl olur ya sacma geriledi desem bu kıloyu nasıl aldı napıyım sımdı
Doktor el ile girdiyse yanlış girmiş olabilir canım sen kendin son adet tarihinden ne hesaplıyorsun odur

Kızlar hayırlı günler bu sabah sezaryenımız var. Dualarınızi bekliyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Evlatlarımıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin. Amin
allahım hayırla kucagına aldırsın canım ne guzel kavusacaksın bebegıne darısı bızlere kendını iyi hıssettıgınde bızımlede paylaş nasıl bır duygu :)

IMG-20151104-WA0020.jpg

Kızlar teşekkürler

37+1 de karnım gergindi hafifte ağrım vardı Dr gittim alttan baktı ve 2 cm açıklık olduğunu söyledi ve genel anestezi altında bebeğim 2700 gr 49 cm olarak dünyaya geldi çok şükür sağlığımız yerinde fakat sütümüz yok mama veriyoruz mecbur

10. Gebeliğim kıymetli bebeğim diyerek sezeryan yaptı Dr

Kizlar benm kizomda beklemedi bugun dogdu kan geldi ve 4 cm acilmam vardi doktor normal dogurirsun cok rahat dedi cok guzel hersey dedi ben yiktm hstaneyi istemedm ve belden uysmayla kizim geldi 37+4 de 2900 gr 48 cm teyzeleri

X