2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Kızlar 5. 6. Haftada doktora giden var mı kesenin içinde bebek gorunuyormuydu yoksa sadece keseyi mi gördünüz

Gunaydin kasim anneleri...
bende sizlerdenim.
bugun randevumuz var dua edin iyi olsun yavrularim.

Bu arada 24 saat yatiorum. Kusma ,bulanti ,bas donmesi ,dusuk tansion ,halsizlik ve istahsizlik beni bitirdi. Calisamiorum. Rapouydum ama soylicem gelemicem diye sanirim isyerime.

Canım hamilelikte bulantiya en iyi zencefil geliyormuş öyle okudum istersen bi araştır

Kızlar 5. 6. Haftada doktora giden var mı kesenin içinde bebek gorunuyormuydu yoksa sadece keseyi mi gördünüz
Canim ben 5/5 de gittim keseyi gorduk dr kalp atisi yeni yeni baslamis dedi gosterdi ama tam net goremedik biz 8. Haftada tam net gordum ve duydum bebegimi rabbim isteyen herkese nasip etsim insallah

Canim ben 5/5 de gittim keseyi gorduk dr kalp atisi yeni yeni baslamis dedi gosterdi ama tam net goremedik biz 8. Haftada tam net gordum ve duydum bebegimi rabbim isteyen herkese nasip etsim insallah
Minissss biz dün gittik doktor 5+3 dedi kese cok net gorunuyordu ölçtü 1.60 yazıyor verdiği kağıtta ama sanırım kalp atışı ve bebis görünmüyordu haftaya tekrar kontrole çağırdı

Ben bu sabah kahverengi leke gördüm çok korkuyorum
korkma canım bebegn
Minissss biz dün gittik doktor 5+3 dedi kese cok net gorunuyordu ölçtü 1.60 yazıyor verdiği kağıtta ama sanırım kalp atışı ve bebis görünmüyordu haftaya tekrar kontrole çağırdı
canım senin degerlerin kaçtı ben cok korkuyorum dış gebelıkten nıye bılmıyorum ama içimde bunun korkusu var ya göremezsem ya duyamazsam

Bence korkmaniza gerek yok 15. Gun 1982 idi hcg degerim bidaha yaptimadim dr gerek yok dedi 10 gun sonra cagirdi keseyi gorduk bide benimki 5.gun embiriyosu sizin kacinci gun ondanda fark edebilir ama kalbinizi ferah tutun unutmayin sizin stresiniz bebege geciyor bebeklerinize guvenin onlar tum bebeklerden daha guclu cok zorlu yollardan geliyolar bize

korkma canım bebegn

canım senin degerlerin kaçtı ben cok korkuyorum dış gebelıkten nıye bılmıyorum ama içimde bunun korkusu var ya göremezsem ya duyamazsam
Canım biz keseyi gorduk dış gebelikte kesede olmaz diye biliyorum ben sadece kesenin içinde bebek daha görünmüyordu sanirim çünkü doktor bu bebek diye bişey demedi

Benim 5. Gün embrosuydu 5 martta transfer edildi transfer sonrası beta hcg 8. Gün 112 10. Gün 329 14. Gün 1264

Benim 5. Gün embrosuydu 5 martta transfer edildi transfer sonrası beta hcg 8. Gün 112 10. Gün 329 14. Gün 1264
Degerlerin cok guzel keseyide gormussun masallah kalbini ferah tut canim benim o daha cok minik, dr gosterdi ama bende gorememistim ultrason cihaziylada alakali olabiliyomus ben vajinal muayene oldum ikisindede

aynı degerlermz canm ben degerımı az bulmuştum yarın tekrr gtcem doktr gerek yok dedı ama ben gıdeym
sen neden bu değerleri az buldun ki canım benim doktorum değerlerin çok iyi olduğunu söyledi zten 5.hafta değerlei normalda böyle olmalı aşşağı yukarı.anladığım kadarı ile dış gebelikten korkuyorsun ama dış gebelikte değer önce çok düşük olur sonrada 2 ye katlaması gerekirken bir anda çok yükselirmiş böyle durumlarda doktorlar şüphekenip hemen ultrasyona çağırıyorlamış zaten.sen bence böyle kötü şeyler düşünüp canının sıkma kendini de bebişinş de üzme sağlıkla lacağız bebişlerimizi inşallah kucağımıza :)

sen neden bu değerleri az buldun ki canım benim doktorum değerlerin çok iyi olduğunu söyledi zten 5.hafta değerlei normalda böyle olmalı aşşağı yukarı.anladığım kadarı ile dış gebelikten korkuyorsun ama dış gebelikte değer önce çok düşük olur sonrada 2 ye katlaması gerekirken bir anda çok yükselirmiş böyle durumlarda doktorlar şüphekenip hemen ultrasyona çağırıyorlamış zaten.sen bence böyle kötü şeyler düşünüp canının sıkma kendini de bebişinş de üzme sağlıkla lacağız bebişlerimizi inşallah kucağımıza :)
inşalah canm pinpirikliyim nasl gecer bu sürecım bu konuda korkuyrm zaten ultrasyonda baktı ohss olmusum bgun karnm bırazdaha ındı yoksa 5aylk gıbıydm

Merhaba kizlar benide yasin listenize. Çok şükür bizim test imiz (+)
Dun dr gittik transferin 14. Günü degerim 471.3 iki embriyo transfer edilmişti. Şuan nette acaba ikizmi diye arastiriyorum. Dr kesin birşey demedi 10 gün sonra gel keseye bakalim dedi.

Bende belirti yok diyebilirim Allah'ım Aklım hep bebekte kalp atışlarını Allah'ın izni ile duyarız inşallah yarın kese yi göreceğim ama doktor erken çağırdı gibi geliyor . kan testinden bir hafta sonra kese görülür mü bakalım yarın görecez :-)

inşalah bende görürüm pazrtesı gtcem nezamn gordun keseyı transferden kac gun sonra

Transfer den 12 gün sonra gorduk canım

Degerlerin cok guzel keseyide gormussun masallah kalbini ferah tut canim benim o daha cok minik, dr gosterdi ama bende gorememistim ultrason cihaziylada alakali olabiliyomus ben vajinal muayene oldum ikisindede

Bana karından baktı canım doktorum sanırım vajinal muayene hiç yapmicak

Merhaba kizlar benide yasin listenize. Çok şükür bizim test imiz (+)
Dun dr gittik transferin 14. Günü degerim 471.3 iki embriyo transfer edilmişti. Şuan nette acaba ikizmi diye arastiriyorum. Dr kesin birşey demedi 10 gün sonra gel keseye bakalim dedi.

Canım hoşgeldin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin

Bende belirti yok diyebilirim Allah'ım Aklım hep bebekte kalp atışlarını Allah'ın izni ile duyarız inşallah yarın kese yi göreceğim ama doktor erken çağırdı gibi geliyor . kan testinden bir hafta sonra kese görülür mü bakalım yarın görecez :-)

Canım aynen benimde öyle aklım hep onda elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum 1 hafta sonra kesenin görülebilecegini sanmıyorum ben ama belli olmaz tabii doktor daha iyi bilir

X