- Konu Sahibi tatatataaa
akşam akşam stres oldum ya tartıya çıkınca :-(( transferden sonrada hareketsiz kaldık halada doktorum hareketi kısıtlıyor tabi benim kilolar artmaya başladı ya :-( bir haftada 1 kilo almışım diğer haftaları düşünemiyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim belki o kilo olmaya bilir.iilaçlar ödem, şişkinlik yapıyor ondandir benim kilom günü gününü tutmuyor bazen bi bakıyorum 2 kilo fazlam var ertesi gün bakıyorum normal kilomdayımakşam akşam stres oldum ya tartıya çıkınca :-(( transferden sonrada hareketsiz kaldık halada doktorum hareketi kısıtlıyor tabi benim kilolar artmaya başladı ya :-( bir haftada 1 kilo almışım diğer haftaları düşünemiyorum .
Aynen ben de oyle.bi keseyi gorem bi kalp atisini duysam ayy 9 ay gecse deyip duruyorum hala inanamiyorumKizzzx ben okuyom ama yazamiom bi cesaret edip..diom ya hamileyim bile diyemiom kendime..dusun yani..insan yasadiklarinin etkisinden cikamiuoo..tam dort topik takip ediom..ama aktif oldugum iki taneydi..erbil beyin topigi ve 2015 tup bebek topigi..artik buraya da yazayim dedim..malum arkadaslat ne guzel acmis..guzel de muhabbet oluyoo..insaallah hep buradan devam eder bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri goruruzzz
slm canım kanama derken yerleşme kanamasından mı bahsediyorsun bilemedim ama benim teadaviye başladığımdan beri hiç kanamam olmadı netransferden sonra nede opu dan sonra :)günaydın kızlar karnımda sişlik var davul gıbı nefes alamıyorm doktrum sıvı birıkmiş dedı sabretcen dedı. belim agırıyor kanaması hiç olmayan oldumu
benimde olmadı cok şükür canım ama şimdi hamile oldugunu ögrendıkten sonrada olmadımı benım akıntım var sürekli tuvaletteyım acaba kanamammı var diye zorla kanattırcam töbe töbe degerlerin kaçtı nekadarlık bebişinslm canım kanama derken yerleşme kanamasından mı bahsediyorsun bilemedim ama benim teadaviye başladığımdan beri hiç kanamam olmadı netransferden sonra nede opu dan sonra :)
Teşekkür minissss hoşgeldin amin sen de inşaAllah cümlemizSelam kizlar hepinizi tebrik ederim umarim saglikli bir hamilelik gecirir ve hayirlisiyla evlatlarimizi aliriz kucagimiza
Yok canim ogrendikten sonrada kanamam olmadı. Akinti bende de var oda kullandığımız jelden dolayi olabilir.benim10.gun degerim358 12.gun degerim 728 .benimde olmadı cok şükür canım ama şimdi hamile oldugunu ögrendıkten sonrada olmadımı benım akıntım var sürekli tuvaletteyım acaba kanamammı var diye zorla kanattırcam töbe töbe degerlerin kaçtı nekadarlık bebişin
Ben degil kilo almak 3 kilo vermisim. 5+2 haftalik hamileyim çok güzel de yiyorum öğünlerimi kacirmiyorum sadece tatlidan şekerden uzak durmaya calisiyorum. Onun haricinde herseyi yiyorumarkadaşlar ben hızlı kilo almaya başladım ya beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz . et , süt derken kilolar başladı ya :-(((
aynı degerlermz canm ben degerımı az bulmuştum yarın tekrr gtcem doktr gerek yok dedı ama ben gıdeymYok canim ogrendikten sonrada kanamam olmadı. Akinti bende de var oda kullandığımız jelden dolayi olabilir.benim10.gun degerim358 12.gun degerim 728 .