2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

akşam akşam stres oldum ya tartıya çıkınca :-(( transferden sonrada hareketsiz kaldık halada doktorum hareketi kısıtlıyor tabi benim kilolar artmaya başladı ya :-( bir haftada 1 kilo almışım diğer haftaları düşünemiyorum .

akşam akşam stres oldum ya tartıya çıkınca :-(( transferden sonrada hareketsiz kaldık halada doktorum hareketi kısıtlıyor tabi benim kilolar artmaya başladı ya :-( bir haftada 1 kilo almışım diğer haftaları düşünemiyorum .
Canim belki o kilo olmaya bilir.iilaçlar ödem, şişkinlik yapıyor ondandir benim kilom günü gününü tutmuyor bazen bi bakıyorum 2 kilo fazlam var ertesi gün bakıyorum normal kilomdayım :KK66:

:KK48::KK48::KK48:Kizzzx ben okuyom ama yazamiom bi cesaret edip..diom ya hamileyim bile diyemiom kendime..dusun yani..insan yasadiklarinin etkisinden cikamiuoo..tam dort topik takip ediom..ama aktif oldugum iki taneydi..erbil beyin topigi ve 2015 tup bebek topigi..artik buraya da yazayim dedim..malum arkadaslat ne guzel acmis..guzel de muhabbet oluyoo..insaallah hep buradan devam eder bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri goruruzzz:KK36:
Aynen ben de oyle.bi keseyi gorem bi kalp atisini duysam ayy 9 ay gecse deyip duruyorum hala inanamiyorum

Gunaydın kızlar..kilolar kesinlikle ilaçlarla alakalı, durun bakalım daha bulantılı günlerimiz başlamadı, o zaman kilo bile verenimiz olacak :)..bende daha keseyi kalp atışını görmediğim için kendimi kağıt üzerinde hamile hissediyorum :) allah bize bugunleri gösterdi inş. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de gösterir

günaydın kızlar karnımda sişlik var davul gıbı nefes alamıyorm doktrum sıvı birıkmiş dedı sabretcen dedı. belim agırıyor kanaması hiç olmayan oldumu

günaydınlar

benim göbeğim iğnelerden mosmor 9 ay kullanacağım iğneleri kan pıhtılaşması var

günaydın kızlar karnımda sişlik var davul gıbı nefes alamıyorm doktrum sıvı birıkmiş dedı sabretcen dedı. belim agırıyor kanaması hiç olmayan oldumu
slm canım kanama derken yerleşme kanamasından mı bahsediyorsun bilemedim ama benim teadaviye başladığımdan beri hiç kanamam olmadı netransferden sonra nede opu dan sonra :)

slm canım kanama derken yerleşme kanamasından mı bahsediyorsun bilemedim ama benim teadaviye başladığımdan beri hiç kanamam olmadı netransferden sonra nede opu dan sonra :)
benimde olmadı cok şükür canım ama şimdi hamile oldugunu ögrendıkten sonrada olmadımı benım akıntım var sürekli tuvaletteyım acaba kanamammı var diye zorla kanattırcam töbe töbe degerlerin kaçtı nekadarlık bebişin

Kızlar Merhaba ben bu sabah 5 te tuvalete kalktım tuvaletimi yaptım yattım ama idrar yolumda yanma başladı dakikada bir tuvalet ihtiyacı hissetmeye başladım 7 de kahvaltı için eşimi kaldırdım kahvaltı ettik hazırlandık kadın dogumcuya gittik beklerken yanmalarim acim hafiflidi keseyi gördük ama bebis çok küçük dedi doktor görünmüyor dedi 5+3 dedi idrarimda iltihap çıktı ilaç verdi 1 hafta sonra tekrar gidicem kızlar benim için dua edin

benimde olmadı cok şükür canım ama şimdi hamile oldugunu ögrendıkten sonrada olmadımı benım akıntım var sürekli tuvaletteyım acaba kanamammı var diye zorla kanattırcam töbe töbe degerlerin kaçtı nekadarlık bebişin
Yok canim ogrendikten sonrada kanamam olmadı. Akinti bende de var oda kullandığımız jelden dolayi olabilir.benim10.gun degerim358 12.gun degerim 728 .

arkadaşlar ben hızlı kilo almaya başladım ya beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz . et , süt derken kilolar başladı ya :-(((
Ben degil kilo almak 3 kilo vermisim. 5+2 haftalik hamileyim çok güzel de yiyorum öğünlerimi kacirmiyorum sadece tatlidan şekerden uzak durmaya calisiyorum. Onun haricinde herseyi yiyorum

bende kesinlikte hazır gıdalardan uzak duruyorum sağlıklı besleniyorum ama kilo alıyorum ne yazık ki arkadaşlar kaç kilo ile hamile kaldınız yazar mısınız

Ben 52 kiloyum ama kiloyu hic sorun etmem herhlde alsam da.cunku onceden Allahim cocugum olsun 30 kilo almaya raziyim dedim :)

Yok canim ogrendikten sonrada kanamam olmadı. Akinti bende de var oda kullandığımız jelden dolayi olabilir.benim10.gun degerim358 12.gun degerim 728 .
aynı degerlermz canm ben degerımı az bulmuştum yarın tekrr gtcem doktr gerek yok dedı ama ben gıdeym

Kizlar sizin belirtiler basladimi benim 24 saat bulantim var gunde birkac seferde cikariyorum soylemesi ayip bebek isterken 24saat bulanti olsa raziyim derdim ama cok zormus hic birsey yiyemiyorum ama garip bir sekildede mutluyum bebisim bana burdayim diyo:KK53::KK53: deliyim galiba

Gunaydin kasim anneleri...
bende sizlerdenim.
bugun randevumuz var dua edin iyi olsun yavrularim.

Bu arada 24 saat yatiorum. Kusma ,bulanti ,bas donmesi ,dusuk tansion ,halsizlik ve istahsizlik beni bitirdi. Calisamiorum. Rapouydum ama soylicem gelemicem diye sanirim isyerime.

X