2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Merhaba bende kasım annesi adayıyım insallah21 şubatta transferım oldu 5 martta hamılelıgımı ogrendım gecen hafta keseyı ve bebegı gordum cuma gunu kalp atısları ıcın gıdecegım fazla yuklu bi sıtres var bundan dolayı uzerımdeallah herkezın gönlüne göre versin hepinize sağlık diliyorum

Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli alırsın insaAllah kucağına şimdi tek duamiz evlatlarımızın sağlıklı olmasi

Hoşgeldin canım amin insaAllah cumlemize

Canım benim de 5. Gün embriyosu acaba benim de blast mi oluyor eğer öyle hesaplama yaparsam benim 21 kasımda görünüyor kafam karıştı vallahi

Benim karnım çok Şiş nefes almada bile zorlanıyorum göğüslerinin içinde balon var gibi acıyor ama başka hiç belirtim yok keseyi kalp atışını göremeyecek diye çok korkuyorum ya
canım benimde hiç bir belirtim yok aslında bu beni biraz endişelendiriyor. bu arada sanırım eskişehirlisin bende eskişehirliyim :)

arkadaşlar benimde transferim 9mart ama benim niye doğacı tarih 30/11/2015 çıkıyor siz nasıl yaptınız beimde 5.gün blast

Hoşgeldin canım amin insaAllah cumlemize

Canım benim de 5. Gün embriyosu acaba benim de blast mi oluyor eğer öyle hesaplama yaparsam benim 21 kasımda görünüyor kafam karıştı vallahi
Evet cnm seninki de blast. Bizim ki gibi gebeliklerde embriyolar dışarıd döllendiği için normal adet tarihine göre hamile kalanlara nazaran 2-3 gün oynama olabiliyormuş. Tabii kİ en doğru tarihi doktorumuz verecek kalp atışından sonra allahın izniyle ama o zaman kadar bizimkİler böyle dursun :)

arkadaşlar benimde transferim 9mart ama benim niye doğacı tarih 30/11/2015 çıkıyor siz nasıl yaptınız beimde 5.gün blast
Son adet tarihine göre seçtiysen ya da transfer tarihine göre, blast transfer tarihine göre vereceği gün ile arasında 2 gün fln oynama oluyor cnm. Bizimkiler blast olduğu için bu şekilde seçmekte fayda varmış, ama son kararı doktorumuz verecek :)

sağol canım 5.gün embiyolarının hepsi blast mı oluyor

merhaba ben de 12 martta tüp bebek transferi oldum.9. gün 254,12. gün 1268 çıktı değerim.bugün 13. gün.ctesi yani 28 martta kese görmeye gideceğiz

Iyi aksamlar kizlarrrr..beni de alin aranizaaaa...benumde 6.gun dondurulmus embriyo transferi yapildi..cok sukur bebisim tuttu..biz biraz aceleciyiz galiba:) hep randevulardan once gitmek zorunda kaldikkk...cumartesi kalpatsini gordum cok sukur.tabi ben lekelenmem var die aglamaktan bise goremedim..sevgili dr um esim kv dem gormus..cuma gunu ikinci kontrole gidecem..benim eski yasadiklarim cok yipratti beni..o yuzden yuregim hep agzimda..dileri saglikla aliriz kucagimizaaaa...kizlarr bende bulanti cok hafif oluyo gun icinde .oyle kusmam falan yok..bi de gogus uclarim karardi..acimasi falan da yok..sizlerde durum ne..insan surekli belirti ariyo yaww

kızz buraya mı geldin sen de :)

O zaman ben de ona göre yapayım hamilelik çizelgesini

merhaba ben de 12 martta tüp bebek transferi oldum.9. gün 254,12. gün 1268 çıktı değerim.bugün 13. gün.ctesi yani 28 martta kese görmeye gideceğiz
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bize doktorumuz 14 martta yani tahlil yaptirdigimiz tarihte arayip 3 hafta sonra gidin dedi yani hem keseyi görmek hem kalp atışını duymak için

Canim gözün aydın İnşaAllah sağlıklı bir evladin olur bol bol dua okuyun bende çok hafif bulantılarım başladı goguslerimde hassas tabii ama kararma yok ayrıca yüzümde küçük küçük sivilceler fark ettim ben akıntım çok oluyor korkuyorum kanamami diye Rabbime emanet evlatlarımız sağlıklidirlar insaAllah her gün sabahları crinone jel kullaniyorum 12. Haftaya kadar kullanacağım tüp bebek merkezi öyle söyledi

KIZLAR ASEREN VAR MI ARANIZDA

ben de jeli kullanıyorum.doktor 27 martta çağırdı (doğum günüm:) ama çalıştığımız için ctesi gideceğiz.biz iatanbulda tüp bebek yaptırdık ama çkalenin bir ilçesinde yaşıyoruz

ben de jeli kullanıyorum.doktor 27 martta çağırdı (doğum günüm:) ama çalıştığımız için ctesi gideceğiz.biz iatanbulda tüp bebek yaptırdık ama çkalenin bir ilçesinde yaşıyoruz
Bizde istanbul da yaptırdık ama Edirne'de yaşıyoruz canım biz bir daha gitmicem tüp bebek merkezine direk burda bir kadın dogumcuya gidicez

kızz buraya mı geldin sen de :)
Kizzzx ben okuyom ama yazamiom bi cesaret edip..diom ya hamileyim bile diyemiom kendime..dusun yani..insan yasadiklarinin etkisinden cikamiuoo..tam dort topik takip ediom..ama aktif oldugum iki taneydi..erbil beyin topigi ve 2015 tup bebek topigi..artik buraya da yazayim dedim..malum arkadaslat ne guzel acmis..guzel de muhabbet oluyoo..insaallah hep buradan devam eder bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri goruruzzz

arkadaşlar ben hızlı kilo almaya başladım ya beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz . et , süt derken kilolar başladı ya :-(((

Amin insaAllah hep birlikte olur güzel haberler paylaşırız hepiniz için dua edicem

arkadaşlar ben hızlı kilo almaya başladım ya beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz . et , süt derken kilolar başladı ya :-(((
Canım ben de tüp bebeğe başlamadan önce kilo almıştım gelenim gidenim çoktu o ara hamur işi yedim çok sonra üstüne tüp igneleri şu anda koca bi gobegim var arada canım aşırı derece bazı şeyler çekiyor onları da yiyorum ne yapıcam bilmiyorum düzenli yemeye çalışıyorum sabah kahvaltı ara öğün sonra öğle yemeği öyle daha az açlık hissi duyuyor insan ama çok uyuyorum bazen uyuya kalıyorum öğünler atliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…