2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

kızlar bende 9. gün 124 cıktı 11. gün 324 bugun 13 gün 730 cıktı ya yuksek degıl korkuyorum 30.unda gel dedi ya hiç iyi degilim
İKİ KATINA ÇIKMIŞ CANIM NEDEN KORKUYORSUN MAŞALLAH HİÇ ÜZME KENDİNİ BEBEĞİN SENİNLE

İKİ KATINA ÇIKMIŞ CANIM NEDEN KORKUYORSUN MAŞALLAH HİÇ ÜZME KENDİNİ BEBEĞİN SENİNLE
inşallah canım ya binlerde bekliyordum geldim geleli aglıyorum karnımdada sıvı birikmiş nefes alamıyordum zaten inşallah kötü etkilemez

inşallah canım ya binlerde bekliyordum geldim geleli aglıyorum karnımdada sıvı birikmiş nefes alamıyordum zaten inşallah kötü etkilemez
ah canım ya gayet normal 2 günde 2 katına çıkmalı 2 katındanda fazla çıkmış şükür kendini yıpratma allah büyüktür ohss mi oldun

ah canım ya gayet normal 2 günde 2 katına çıkmalı 2 katındanda fazla çıkmış şükür kendini yıpratma allah büyüktür ohss mi oldun
evet mide bulantın kusman ishalin varsa sıvıyı alırız yoksa beklicen dedi sabretcen sabrediyorum bakalım inşallah sonu güzel olur

kızlar bende 9. gün 124 cıktı 11. gün 324 bugun 13 gün 730 cıktı ya yuksek degıl korkuyorum 30.unda gel dedi ya hiç iyi degilim
Canim değerlerin normal yükselmiş üzülme bol bol dua et yasin ayetel kürsi oku Rabbim çok büyük insaAllah evlatlarımızı sağlıklı olarak kucağımiza da alicaz

Aynı gün transfer olduk canım inşallah her şeyimiz yolunda gider bende Cumartesi tek mi çift mi onu öğreneceğim

Benim karnım çok Şiş nefes almada bile zorlanıyorum göğüslerinin içinde balon var gibi acıyor ama başka hiç belirtim yok keseyi kalp atışını göremeyecek diye çok korkuyorum ya

Benim karnım çok Şiş nefes almada bile zorlanıyorum göğüslerinin içinde balon var gibi acıyor ama başka hiç belirtim yok keseyi kalp atışını göremeyecek diye çok korkuyorum ya
ERSU benim hafif hafif sürekli bir kasık ağrım var sabahtan beri de azcık midem bulanıyor ama o psikolojik olabilir ☺
benimde çok uykum var bide sık idrara çıkma var midemde ara sıra bulanıyor sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza

Aynı gün transfer olduk canım inşallah her şeyimiz yolunda gider bende Cumartesi tek mi çift mi onu öğreneceğim
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah gebelik haftasını nasıl hesapladın

Arkadaşlar merhaba bende kasım annesiyim 9. Martta 2. Adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Sonuçlar 9, gün 108, 11, gün 230, 13, gün 470 ve 14, gün 950 çıktı. Henüz kese görmedik doktor 7 Nisan da çağırdı. Sanırımiçinşzde ne geç ben gidicem doktora. Bu yüzden de baya heyecanlıyım, geçmiyor günler..Sık idrara çıkıyorum (çok su içiyorum ama), göğüslerde hassasiyet ve çok nadir ufak mide bulantılarım o kadar.,Allahım hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalla

hoş geldin maşallah değerlerin çok güzel çıkmış transferimiz aynı günmüş

rabbim tamamına erdirsin inşallah

bebeklerimizle hep mutluluklarımızı paylaşalım

hoş geldin maşallah değerlerin çok güzel çıkmış transferimiz aynı günmüş

rabbim tamamına erdirsin inşallah

bebeklerimizle hep mutluluklarımızı paylaşalım
Amin cnm inşallah zaman sağlıkla su gibi akıp geçer kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.. Sanırım gebelik gününün nasıl hesaplandığını sormuşsun.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Bu linkten bakabilirsin tahmini tarihe, benim blast transfer olduğu için o güne göre hesapladım ben :)

benim son adet tarihim belli değil transfer tarihim 9 mart benimkide blast 25 kasım çıkıyor

Nerdeyse Çoğumuzun transferi9 Mart olmuşne güzel ya yanlız doktor beni erken mi çağırdı anlamadım 28 martta kese göreceğiz. Hamile olduğumu öğrendiğimizde hemen çağırdı rahim kalınlığıma baktı 16 dam yüksek olması gerek dedi benim 20 çıkmıştı ama hiç kan testi istemedi gerek yok dedi transfer Gününü saymasak 11. Gün 263 çıkmıştı birde arkadaşlar şimdiden su içmek önemli mi günde kaç bardak içiyorsunuz

Seni önden önden kese görmek için çağırmış cnm, muhtemelen bu gidişinden 1 hafta 10 gün sonra da kalp pıt pıtlarını duymak için gidersin :) sanırım benim direk kalp atışı duyulacak çünkü gittiğimde neredeyse 7 haftalık olacağım. Benim doktorum hiç bi ölçümde bulunmadı dediğim gibi, sadece hamileliği öğrendiğimizde estrofemi bıraktım..bunlar dışında clexene iğne,prıgestan iğne,coraspin ve folibiol e devam. sizlerde ilaçlara devam ediyomusunuz, hangi ilaçları kullanıosunuz? Su konusunda da ben zaten çok su içerdim, ama hamilelikte su içmenin önemli olduğunu bi çok yerde okudum. Günde 1,5-2 litre içmek gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…