2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

tatatataaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
472
117
Merhaba arkadaşlar benim gibi yeni hamişlerle yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum doktora gidip keseyi görmek ve kalp atışlarıni duymak için gün sayıyorum benim gibi anne adaylarını topige bekliyorum ilk ne zaman doktora gideceksiniz yada gittiniz mi ne gibi testler vs. yapıldı birlikte paylaşalım

KASIM AYINDA DOĞUM YAPACAK OLAN TÜP BEBEK ANNELERİMİZİN LİSTESİ

minissss

ERSU

eskisehir

bade_26

dogannu

izmir123

Pearl9703

selected_79

izmirinsani

blntpnr

ballim86

mayfly

selda17

hamiyet5050

tatatataaa

Son düzenleme:
Selam canim bebegin hayirli olsun bende tup bebek sayesinde kasim annesi olacagim insallah ben ilk kontrole gittim keseyi ve kalp atisini gorduk cok sukur bu carsamba ikinci kontrolum var bu sefer gordugumuz kalp atislarini dinlemeye gidicez insallah

Teşekkür ederim minissss senin de hayirli olsun sağlıklı sıhhatli alırsın insaAllah evladıni kucağına artik benden baska kimse yok kasimda dogum yapacak diye düşünmeye başlamıştım 5 martta 5. Gün Enbriyosu transfer edildi bana senin transferin ne zaman oldu kaçıncı haftada gördün bebisini ve kalp atışını kaçıncı haftada duydun

slm kızlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ayın 30.da keseyi görmeye gideceğiz bende çok heyacanıyım.allah hepimeze sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)

Slm beninde 2. Denemem 6 mart günü 2 tane 1. kalite 4. gün embriyoru transfer edildi.10. gün kan tahlilim 198 ikiz olma ihtimali var dedi dr um ama belli birsey yok ayim 30 unda randevum var keseyi yada keseleri gormeye gidecegiz sizlerin kan tahlilleri kacinci gun kac cikti

Bende Allah nasip ederse Kasım annesi olacağim 9mart 3.gun 2tane embriyo nakledildi.
11.gun değerim 263cıktı tekrar test yapmana gerek yok dedi. 28 Mart kese ayda keseleri görmeye gideceğiz

slm kızlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ayın 30.da keseyi görmeye gideceğiz bende çok heyacanıyım.allah hepimeze sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
Hoşgeldin Bade sanırım biz de 1 nisan da gidicez keseyi görmeye amin insaAllah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız yavrularimizi kucağımiza

Hayırlı olsun canım hoşgeldin Allah kucağımiza almayi nasıl etsin benim de 5. Gün embrosuydu 1 tane transfer oldu

Bende Allah nasip ederse Kasım annesi olacağim 9mart 3.gun 2tane embriyo nakledildi.
11.gun değerim 263cıktı tekrar test yapmana gerek yok dedi. 28 Mart kese ayda keseleri görmeye gideceğiz
Canim hoşgeldin hepimiz keseleri ve kalp atışı için heyecanlıyız günler geçmek bilmiyor

Merhaba kızlar

Bende inşallah Kasım annesi olacağım Rabbim ömür verdiyse yavrularıma

9 Mart ta 3 tane 5. Gün kaliteli embriyolarım transfer edildi

7. Gün idrarda gördüm
8. Gün 252
10. Gün 552
12. Gün 1394

14. Gün Dr gittim 2 kese var gibi birisi kesin ikincisi kanama alanıda olabilir dedi Nisan 1 de tekrar bakacak ondan 1 hafta sonrada kalp atışı için inşallah

Hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız evlatlarımızı inşallah

Canim hosgeldin gozun aydin sağlıkla dogsunlar insaAllah değerlerin yüksek çıkmış büyük ihtimal ikiz gibi benim transferim de 5 martta olmuştu 5. Gun embriyosu bende dayanamayip 8. Gun tahlil yaptirdim sonuç 127 çıktı ama ben ikiz olduğunu sanmıyorum çünkü tek transfer oldu

Hayırlı olsun canım hoşgeldin Allah kucağımiza almayi nasıl etsin benim de 5. Gün embrosuydu 1 tane transfer oldu
Benimde 5.gun embriyosu 1
benimde 9Mart ta 1 tane 1.kalite 5.gun embriyosu transver edildi 10.gun 358 11.gun 728 çıktı kan degerim.aayın 1 de keseyi görmeye gideceğiz :)

HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA ALALIM KUCAKLARIMIZA İKİZ VEYA TEK ÖNEMLİ DEĞİL

Benimde 5.gun embriyosu 1

benimde 9Mart ta 1 tane 1.kalite 5.gun embriyosu transver edildi 10.gun 358 11.gun 728 çıktı kan degerim.aayın 1 de keseyi görmeye gideceğiz :)
BENDE BÜYÜMÜŞMÜ DİYE AYIN 1 İNDE GİDECEĞİM HAYIRLI HABERLERLE DÖNERİZ İNŞALLAH HER BİRİMİZ

kızlar bende 9. gün 124 cıktı 11. gün 324 bugun 13 gün 730 cıktı ya yuksek degıl korkuyorum 30.unda gel dedi ya hiç iyi degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…