- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
-
- Konu Sahibi tatatataaa
Teşekkür ederim minissss senin de hayirli olsun sağlıklı sıhhatli alırsın insaAllah evladıni kucağına artik benden baska kimse yok kasimda dogum yapacak diye düşünmeye başlamıştım 5 martta 5. Gün Enbriyosu transfer edildi bana senin transferin ne zaman oldu kaçıncı haftada gördün bebisini ve kalp atışını kaçıncı haftada duydunSelam canim bebegin hayirli olsun bende tup bebek sayesinde kasim annesi olacagim insallah ben ilk kontrole gittim keseyi ve kalp atisini gorduk cok sukur bu carsamba ikinci kontrolum var bu sefer gordugumuz kalp atislarini dinlemeye gidicez insallah
Hoşgeldin canım hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin sağlık ve sıhhatle kucağına al insaAllah canımPamesa'na hanımlar kimse yok galiba
Hoşgeldin Bade sanırım biz de 1 nisan da gidicez keseyi görmeye amin insaAllah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız yavrularimizi kucağımizaslm kızlar bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ayın 30.da keseyi görmeye gideceğiz bende çok heyacanıyım.allah hepimeze sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)
Hayırlı olsun canım hoşgeldin Allah kucağımiza almayi nasıl etsin benim de 5. Gün embrosuydu 1 tane transfer olduSlm beninde 2. Denemem 6 mart günü 2 tane 1. kalite 4. gün embriyoru transfer edildi.10. gün kan tahlilim 198 ikiz olma ihtimali var dedi dr um ama belli birsey yok ayim 30 unda randevum var keseyi yada keseleri gormeye gidecegiz sizlerin kan tahlilleri kacinci gun kac cikti
Canim hoşgeldin hepimiz keseleri ve kalp atışı için heyecanlıyız günler geçmek bilmiyorBende Allah nasip ederse Kasım annesi olacağim 9mart 3.gun 2tane embriyo nakledildi.
11.gun değerim 263cıktı tekrar test yapmana gerek yok dedi. 28 Mart kese ayda keseleri görmeye gideceğiz
Hoşgeldin Hamiyet Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip eder inşaAllah sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin ya da gördün mü?Selam kizlar bende kasim ayinda bebegim olacak ikiz bebek tup bebekle hamile kaldim 3. Denemem de
Merhaba kızlar
Bende inşallah Kasım annesi olacağım Rabbim ömür verdiyse yavrularıma
9 Mart ta 3 tane 5. Gün kaliteli embriyolarım transfer edildi
7. Gün idrarda gördüm
8. Gün 252
10. Gün 552
12. Gün 1394
14. Gün Dr gittim 2 kese var gibi birisi kesin ikincisi kanama alanıda olabilir dedi Nisan 1 de tekrar bakacak ondan 1 hafta sonrada kalp atışı için inşallah
Hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız evlatlarımızı inşallah
Benimde 5.gun embriyosu 1Hayırlı olsun canım hoşgeldin Allah kucağımiza almayi nasıl etsin benim de 5. Gün embrosuydu 1 tane transfer oldu
benimde 9Mart ta 1 tane 1.kalite 5.gun embriyosu transver edildi 10.gun 358 11.gun 728 çıktı kan degerim.aayın 1 de keseyi görmeye gideceğiz :)Merhaba kızlar
Bende inşallah Kasım annesi olacağım Rabbim ömür verdiyse yavrularıma
9 Mart ta 3 tane 5. Gün kaliteli embriyolarım transfer edildi
7. Gün idrarda gördüm
8. Gün 252
10. Gün 552
12. Gün 1394
14. Gün Dr gittim 2 kese var gibi birisi kesin ikincisi kanama alanıda olabilir dedi Nisan 1 de tekrar bakacak ondan 1 hafta sonrada kalp atışı için inşallah
Hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız evlatlarımızı inşallah
HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA ALALIM KUCAKLARIMIZA İKİZ VEYA TEK ÖNEMLİ DEĞİLCanim hosgeldin gozun aydin sağlıkla dogsunlar insaAllah değerlerin yüksek çıkmış büyük ihtimal ikiz gibi benim transferim de 5 martta olmuştu 5. Gun embriyosu bende dayanamayip 8. Gun tahlil yaptirdim sonuç 127 çıktı ama ben ikiz olduğunu sanmıyorum çünkü tek transfer oldu
BENDE BÜYÜMÜŞMÜ DİYE AYIN 1 İNDE GİDECEĞİM HAYIRLI HABERLERLE DÖNERİZ İNŞALLAH HER BİRİMİZBenimde 5.gun embriyosu 1
benimde 9Mart ta 1 tane 1.kalite 5.gun embriyosu transver edildi 10.gun 358 11.gun 728 çıktı kan degerim.aayın 1 de keseyi görmeye gideceğiz :)