saol canim inşallah bol yumilerin olur martta da sevinçli haberlerini paylasirizSelam kızlar topiginiz hayırlı olsun. Ben tedaviye yeni başladım. Ama transferim martı bulur.sizlerle de paylaşırım inşallah. Rabbim cümlemizin emeklerini boşa çıkarmaz inşallah, hayirlisiyla gönlümüzün muradına erisiriz.
Amin tatlımsaol canim inşallah bol yumilerin olur martta da sevinçli haberlerini paylasiriz
canim listeye ekledim eksik bilgilerini yazarsan listeyi guncellerimAmin tatlım
Hangi bilgilerimi vericem tatlım. 27 yas ist. Tedavim bahçeci umut ta. Başka ?canim listeye ekledim eksik bilgilerini yazarsan listeyi guncellerim
canim ilk sayfada liste var ona gore yazarsinHangi bilgilerimi vericem tatlım. 27 yas ist. Tedavim bahçeci umut ta. Başka ?
ilk denemen de kavuşursun inşallah yavruna canim26 yaş acıbadem kayseri mart 20 de gidicez ilk deneme :))
aminn inşallahh Allah isteyen herkese versin içlerinde benide esirgemesinilk denemen de kavuşursun inşallah yavruna canim
Ben martin sonunda basliycam canim daha var banaIyi canim kursa gidiyorum:)) Ders calisiyorum. diger yandan dogum kontrol hapinin bitmesini bekliyorum. Tedaviye baslamak icin. Sen basladin mi tedaviye?
Tmm tatlim eklerim birazdanIzmir tinaztepe hastanesi dr erdal akmana gidiyorum canim.. bu bilgim eksikmis:))
Hakkimizdaa hayirlisi olsun cumleten canim zor ve yipratici surecler insallah bebeler ilk transferde geliverirler de uzmezler anneleriniBende 11 de regly olacagim o zaman gel dedi insallah bir aksilik olmazsa baslarim diye dusunuyorum..