2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

hanımlar merhaba . ben de izmirdeyim simdilik zübeyde hanım tıp merkezıne gidiyorum evime yakın diye ama tavsiyeler genellikle bornova şifa hastanesi üzerinde. orayı da düşünmüyor değilim kafam çok karıştı ve ben ücretli hastayım ssk yok yani zübeyde hanım a 130 tl muayene ücreti veriyorum doğumu henüz konuşmadık . doktorumda öyle çok konuşkan biri değil zaten ben sormasam bısey solemıyor pek çok memnun degılım anlayacagınız. bir de mumkunse detaylı ultrason u nerede yaptırdınız ögrenebılır mıyım devlet hastanesı yapıyor mu bılgınız var mı acaba ?

Merhaba ben ilk gebeligimde cinarli gungor beye gittim kendisi sezeryanci ve bunu doguma kadar ogrenemiyorsunuz malesef bebegimde olan anomalileri 20. Haftada detayli ultrasonda gördük oysa 12. Haftada ogrenebilecegimiz sorunlarmis gebeligimi sezeryanla sonlandi o doktora gittigime cok pişmanım hdm normal doğum hakkimi elimden aldi hem de erken haftada tespit edilebilecek bir sorunu malesef edemefi ayrica hastanede ayrintili ultradon yaptirmayin periantolog degil radyoloji uzmani yapiyor yeterince bilgili degil bence. Simdi fuat akercana gidiyorum ve cok memnunum her randevuda detayli inceliyor riskli gebeligi olanlara ve ayrintili ultrason cektireceklere kesinlikle fuat beyi öneririm.
Cinarli güngör beyi ise asla tavsiye etmiyorum.

Zekeriya bey için yazdım...
Teşekkür ederim uyarı için :)

Öneriler üzerine mitrada ali beye gittim ve (özel olmasından dolayı da olabilir tabi :) ) baya ilgili ve sakinleştirici bir doktor 1 saat zaman ayırdı ve baya bilgi verdi. Normal doğuma da baya teşvik edici..

Ben dün Ahmet Güler E gittim medîcalpark çîğdem Hanım'dan sonra içimi rahatlattı iyi ki gitmişim çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum Çiğdem hanım gece doğum olsa siz bulunacakmsınız sorusuna biz olmazsak icapcılar bakar Demişti Ahmet bey ölüm olmadığı sürece tabiki bulunacağım bizim Görevimiz dedi mesleğini aşkla yapan bir hekim bence biz muayenedeyken teşekkür için gelen hastalar vardı kendisine hayran kaldım içim çok rahat şimdi

Zekeriya bey için yazdım...

merhaba, sürekli kadınlar klübünü takip ediyorum ancak yeni üye oldum. buradaki birçok arkadaş sayesinde bilgi sahibi oldum, şimdi 22 haftalık hamileyim. Aslında doktorumdan çok çok memnunken maddiyat yüzünden değiştirmeye karar verdim. Çınarlıda Reşat beye gitmeyi düşünüyorum tabi kadınlar klübünün en çok tavsiye ettiği dr.lar arasında olduğu için. Anomali taramasını orada radyoloji uzmanı yapıyormuş yaptıran var mı acaba ve sgk.da verdikleri doğum öncesi ve sonrası izin raporu geçerli midir?

Ayrıca Sahva arkadasımıza da katılıyorum. ben de önermem

Evet Fuat bey E Detaylı ultrason için gitmiştim sadece bir kez Ahmet Güler E gidiyorum şimdi ve memnunum Fuat bey sanıyorum Ege ünv doktoru

ben şuan smyna art ye gidiyorum ama doğum orda olmuyor ya ordaki drum giricek yada Çınarlıdan bi dr ayarlıcam ama kendi drum girerse ücret baya yukarı çıkıyor ama bu hafta çınarlı ile fiyat konuşması yapmak istiyorum bakalım.
aramızda 2 hafta var bu arada :)

inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, benim dr.umda tamamen özel dışarda yapıyor ama çalıştığım için doğum öncesi ve sonrası raporlarım için sgk anlaşması olan hastanelere ayrı para vermem gerekiyor baya zorlanacağımız için değiştirme kararı aldık

Ben Reşat beye gidiyodum ama değiştireceğim bende internette araştırıp karar vermiştim ama bana biraz mesafeli geldi ben kendimi cok rahat hissetmedim yanında o yüzden bi sonraki randevumu başka bir dr a aldım.

memnunsan değiştirme yine git Çınarlıda dr konuş 45 tl miş zaten ücreti ki smyna da bizzat duydum ordada izin vs herşeyi ayarlıyorlar.
ben evde olduğum için çokta anlamıyorum ama bi araştır yine sen.

Ahmet Güler 130 tl muayene ücreti Çınarlı hastanesinde doğum yaptırabiliyorsunuz SGK fan faydalanarak 1700 tl doğum ücreti

Ben Reşat beye gidiyodum ama değiştireceğim bende internette araştırıp karar vermiştim ama bana biraz mesafeli geldi ben kendimi cok rahat hissetmedim yanında o yüzden bi sonraki randevumu başka bir dr a aldım.
Güngör beyide çok çok tavsiye etmediler burda ama e geriye kim kalıyor hastahanede bilemedim şimdi ne yapmak gerek

merhaba, tabi dr.a güvenmekte çok önemli ama reşat bey için çoğu yorumda soğuk görüntüsü olduğunu doğalcı bir dr.olduğunu okumuştum. sizi tam olarak bilgilendirdi mi? yani içinize sinmeyen tam olarak ne oldu acaba

Güngör beyide çok çok tavsiye etmediler burda ama e geriye kim kalıyor hastahanede bilemedim şimdi ne yapmak gerek
Tahir bey varmış ondanda epey memnun olanlar var onu da bir dene istersen. Tabi dr dan ne aradığınada bağlı reşat beyden çok memnun olan var ama ben sıcakkanlı bir dr arıyorum o yüzden içime sinmedi. Denemeden bilemezsşn bir kere git dene bence belkidr sen memnun kalırsın

Hayır almıyor doğum ücreti toplamda 1700 tl Çınarlı da ve Dr mükemmel kesinlikle herkese Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
ama şimdi ona gitme gitme sonra doğum için ben size geldim olmaz heralde
bakalım bu hafta smyna art hastane ile konuşucam ona göre bi yol çizmem lazım 1700tl çok iyi fiyat yalnız genelde dışardan drla geldiğinizde 2 binde dr alıyor yani en az 4 bini buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…