-
- Konu Sahibi egenin_annesi
Cinarlinin daha pahali olacagini dusunmustum ama medicalpark a gorebcok uygunmus fiyati muayene ucreti de makul bu fiyata neler dahil konustunuz mu
4 haftada bir ücret alınır benim her hafta kontrolüm var özel durumumdan dolayı ama ayda bir ücret veriyorum.başka doktorlara da gitmiştim daha önce onlardada aynı şekildeydi. ücret nerede yapıldığına bağlı ve her doktor farklı ücret alıyor doktoruna sorman en sağlıklısı.Özel muayenehanelere gidenlere bir sorum olacaktı. Dr muayene olduktan sonra 1-2 hafta sonra tekrar çağırırsa yine alıyorlar mı ücret bildiğim kadarıyla son aylarda sık çağırıyorlar her gittiğimizde alıyorlar mı ücret ? Doğum ücretleri de hastaneye ödediğimiz dışında ne kadar ücret alıyor acaba doktor? Ahmet güler e yada ahmet seçkin önoğluna gitmeyi düşünüyorumda
Teşekkür ederim her gidişte alıyorlarsa çok gelecekti ayda 1 olunca sorun olmucak4 haftada bir ücret alınır benim her hafta kontrolüm var özel durumumdan dolayı ama ayda bir ücret veriyorum.başka doktorlara da gitmiştim daha önce onlardada aynı şekildeydi. ücret nerede yapıldığına bağlı ve her doktor farklı ücret alıyor doktoruna sorman en sağlıklısı.
Rica ederim :) bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.Teşekkür ederim her gidişte alıyorlarsa çok gelecekti ayda 1 olunca sorun olmucak
bende medical park a gidiyorum Karşıyaka da oturduğum için fakat çok pahalı doğum ücretleri 2900 tl paketin biri içinde albüm ve oda süslemede dahil biraz daha kapsamlı olan bir fotograf albmü var ona da 3200 tl fiyat veriyorular oda süsleme dahil fotoğraf ve süsleme dışarıdan kabul etmiyorlarmış ,sanki zorunluymuşuz gibi ama evime en yakın hastane medical olduğu içi eşim ısrarcı davranıyor
Ben değiştireceğim hastanemi kordon hastanesine düşünüyorum hastanede çalışan bir Görevli önerdi Mete bey varmış bakacağım önce sonra karar vereceğim ama fiyat gayet makul medicalpark göre 40 tl muayene ücreti 1230 tl doğum ücreti Medicalparka 70 tl veriyorum 5 dk çıkıyorum muayeneden ve ayda sadece bir kez çağırıyor Dr kontrole çok ilgi görmedim açıkcası sormadıgım sürece hiçbir konuda bilgilendirilmedim bu aya kadar ki 7 . Aydayız
sayın mhtpfth acaba bu fiyata neler dahil onu öğrenmeniz mümkün müdür? Ve bu fiyat sgk lılar için mi? Bir de siz ikiz gebeliğiniz olduğunu söylemişsiniz acaba tek gebelikle aranızda ne kadar fark var bir de bu doğum epiduralli fiyatı mı bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın ben izmirden çok uzaktayım orda doğum yapmak istiyorum telefonda da bilgi vermiyorlar. O yüzden size sormak istedim, şimdiden teşekkürler...yok konusmadım neler dahil oldugunu bılmıyorum ayak üstü doktoruma sordum 1500 tl dedi..
çok teşekkür ederim inanın ne yapacağımı hi bilmiyorum Aynı doktordan söz ediyoruz zaten klinikmiş kordon hastanesi doğum başka hastanede yapılıyrmuş henüz gitmemiştim mete bey e gitmeyi de düşünmyorum kime gideceğim onu da bilmiyorum hala araştırmaayım .Teşekkürler bilgi için :)kafanızı karıştırmak istemem ama Mete beyi tavsiye etmem.onun eskiden benim yaşadığım ilçede muayenehanesi vardı çok tanınan bilinen bir doktordu ama buradan kaçar gibi gitti.bir ihmalden bahsediliyor hasta yakınıyla yaşadığı bir sorundan ötürü gitti.bebek miydi anne miydi emin değilim ama birinin ölümü söz konusu.Mete Tarcan'dan bahsediyorsan eğer...
ben de Ahmet güler e randevu aldım biraz ileri bir tarih ama yapacak bişey yok bu pazartes değil önümüzdeki pazertesiye ancak boşluk varmış .Umarım iyi olur.Medicalpark çğdem hanımdan sonra 7.ayımda gidicemben her iki doğumumu da ahmet güler takibinde yaptım ...çok memnunum her şeyle ilgilendi adam gibi adamdır. tavsiye ederim