2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

Özel muayenehanelere gidenlere bir sorum olacaktı. Dr muayene olduktan sonra 1-2 hafta sonra tekrar çağırırsa yine alıyorlar mı ücret bildiğim kadarıyla son aylarda sık çağırıyorlar her gittiğimizde alıyorlar mı ücret ? Doğum ücretleri de hastaneye ödediğimiz dışında ne kadar ücret alıyor acaba doktor? Ahmet güler e yada ahmet seçkin önoğluna gitmeyi düşünüyorumda

4 haftada bir ücret alınır benim her hafta kontrolüm var özel durumumdan dolayı ama ayda bir ücret veriyorum.başka doktorlara da gitmiştim daha önce onlardada aynı şekildeydi. ücret nerede yapıldığına bağlı ve her doktor farklı ücret alıyor doktoruna sorman en sağlıklısı.

Teşekkür ederim her gidişte alıyorlarsa çok gelecekti ayda 1 olunca sorun olmucak

Ben değiştireceğim hastanemi kordon hastanesine düşünüyorum hastanede çalışan bir Görevli önerdi Mete bey varmış bakacağım önce sonra karar vereceğim ama fiyat gayet makul medicalpark göre 40 tl muayene ücreti 1230 tl doğum ücreti Medicalparka 70 tl veriyorum 5 dk çıkıyorum muayeneden ve ayda sadece bir kez çağırıyor Dr kontrole çok ilgi görmedim açıkcası sormadıgım sürece hiçbir konuda bilgilendirilmedim bu aya kadar ki 7 . Aydayız

sayın mhtpfth acaba bu fiyata neler dahil onu öğrenmeniz mümkün müdür? Ve bu fiyat sgk lılar için mi? Bir de siz ikiz gebeliğiniz olduğunu söylemişsiniz acaba tek gebelikle aranızda ne kadar fark var bir de bu doğum epiduralli fiyatı mı bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın ben izmirden çok uzaktayım orda doğum yapmak istiyorum telefonda da bilgi vermiyorlar. O yüzden size sormak istedim, şimdiden teşekkürler...

Teşekkürler hepimize inşaallah ama ben medicalpark taki doktorumu araştırarak gittim gerçekten başarılı bir hekim ama ben yeterli ilgiyi göremedim 70 tl veriyorum sadece ayda bir kontrol oluyor ve 5 dk Sürüyor sormazsam hiçbir konuda bilgilendirilmiyorım sanırım yoğunluktan ve akşam doğum olursa doğuma gelecekmisiniz sorusuna müsait olursak gelmeye çalışıyoruz biz olmazsak icapcılar bakar oldu bu Yüzden değiştirmek istiyorum hekimimi

2009 yılında ilk doğumumu bornova şifa hastanesinde yaptım.doktorum esra bahar gür.şimdi 30 haftalık hamileyim yine aynı doktora aynı hastaneye gidiyorum çok memnunum hem doktorumdan hem de hastaneden.gidip hastaneyi gezmenizi öneririm.benim için hastanede önemli koşullardan biri yeni doğan ünitesinin olmasıdır.o da mevcut ve odaları da çok güzel hem çok geniş hem de çok rahat.doktorum yrd doç esra bahar gür.kariyer geçmişini okuyun ikna olursunuz.kolay doğumlar dilerim :)

kafanızı karıştırmak istemem ama Mete beyi tavsiye etmem.onun eskiden benim yaşadığım ilçede muayenehanesi vardı çok tanınan bilinen bir doktordu ama buradan kaçar gibi gitti.bir ihmalden bahsediliyor hasta yakınıyla yaşadığı bir sorundan ötürü gitti.bebek miydi anne miydi emin değilim ama birinin ölümü söz konusu.Mete Tarcan'dan bahsediyorsan eğer...

yok konusmadım neler dahil oldugunu bılmıyorum ayak üstü doktoruma sordum 1500 tl dedi..
sayın mhtpfth acaba bu fiyata neler dahil onu öğrenmeniz mümkün müdür? Ve bu fiyat sgk lılar için mi? Bir de siz ikiz gebeliğiniz olduğunu söylemişsiniz acaba tek gebelikle aranızda ne kadar fark var bir de bu doğum epiduralli fiyatı mı bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın ben izmirden çok uzaktayım orda doğum yapmak istiyorum telefonda da bilgi vermiyorlar. O yüzden size sormak istedim, şimdiden teşekkürler...

çok teşekkür ederim inanın ne yapacağımı hi bilmiyorum Aynı doktordan söz ediyoruz zaten klinikmiş kordon hastanesi doğum başka hastanede yapılıyrmuş henüz gitmemiştim mete bey e gitmeyi de düşünmyorum kime gideceğim onu da bilmiyorum hala araştırmaayım .Teşekkürler bilgi için :)

ben Karatas hastanesine gidiyorum Osman Celik o kadar iyi ki 5 arkadasim orda dogum yapti hastane cok temiz ve cok ilgileniyorlar benim komsum orda ebe bide 1200 normal ve sezeryan dogum fiyatlari muhane ucreti 40 tl ozellikle osman celik ve ahmet kilyari oneriyorum cok ilgileniyorlar ve hemen basindan salmiyorlar guzelce herseyi anlatiyorlar bakiyorlar vs ben bi gidin derim cok memnun kalicaksiniz eminim arkadaslar :)

İlk başta bende karataşa gidiyordum aysel hanıma kendisinden memnundum ama bana hastane hiç hijyenik gelmedi ve dr cok yoğun o yüzden değiştirdim. Şimdi çınarlıya gidiyorum.

ben her iki doğumumu da ahmet güler takibinde yaptım ...çok memnunum her şeyle ilgilendi adam gibi adamdır. tavsiye ederim
ben de Ahmet güler e randevu aldım biraz ileri bir tarih ama yapacak bişey yok bu pazartes değil önümüzdeki pazertesiye ancak boşluk varmış .Umarım iyi olur.Medicalpark çğdem hanımdan sonra 7.ayımda gidicem

Selam,

Ben de atasağlık çiğdem hanıma ve medicalpark zekeriya beye gidiyorum ama ikisi de pek içime sinmiyor, doğum için daha ilgili bir doktora ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…