- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- Konu Sahibi egenin_annesi
Teşhisi m çok kuvvetlidir :)tespitin önünde saygıyla eğiliyorum :))
ben de bu adamı herkes severken ben niye ısınamadım diyordum. muhteşem tespit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşhisi m çok kuvvetlidir :)tespitin önünde saygıyla eğiliyorum :))
özel hastanelerde ki doktorların hepsi artık normal doğumcu çünkü normal doğuma daha fazla para ödüyor devlet :)luciddreaming J jasmine7676 kızlar sizlere katılıorum ama öğrendiğime göre kendisi tüp bebek bölümüyle ortaklaşa çalışıyormuş,birde eşim geçenlerde yaşı 40 yakın bi bayanla tanışmış o da çok ballandırarak anlatmış beyfendiyi anladımki bence o daha riskli sevio olabilir,normal doğum desteklio vs demişte zaten bu hastane politikasıdır kişiye özel bi durum yoktur ebelerden biriyle konustum oran fazlaymıs onda ama bu doktorun bi seçimi oldugunu sanmıorum...
Çınarlı hastanesinin doğum ücretini bilen var mı?normal doğum 5000tl sezaryan 11000tl olmuş diye duydum orda doğum yapmayı düşünüyordum.bu fiyatlar acaba sgk lı hastalar için geçerli mi?
kesinlikle katılıyorum bende ona gittim ūçüz gebelik olduğunu duyunca ben sana bakamam deditespitin önünde saygıyla eğiliyorum :))
Bende duyunca şaşırdım ondan soruyorum belki bu fiyatlar dışardan doktor getirince çıkıyordur.merak ettim banada çok yüksek geldi.telefonla bilgi vermiyorlar.inş 2000tlden fazla değildir.hem SGKlı olup hemde 5000 tl vermek istemem
Bende medicale gidiyorum ama volkan beye ilk tesadüfen ona almıştım onla devam etmeyi düşünüyorum yarım saat sürüyor nerdeyse çok ilgili alakalı kibar bi doktor@cornella vedat bey canım J jasmine7676 şuan zekeriya beye gidiorum gayet ilgili ben vedat beyin sorularıma verdiği cevaplardan tutunda bana hamile değilmişim gibi olan tavrından testelerle alakalı baya baya bişeyler varki burda yazmıyım neme lazım bi şikayet vs olur özelden yazarım canım bilmek istersen saçma sapan şeyler oldu sonra bende zekeriya beye gittim 5 aydır beni talipli hasta yapmayan vedat beyin aksine ilk günden beni takibe aldı artı her muayne sonrası tansiyon ölçtürüoki normali buymuş neyse ben randevu almadan kendileri arıolar sağolsunlar hastaneden bende direk gidiorum üstelik vedat bey karnımı deşio gibi bakıodu zekeria beuin daha iyi bi donanımı varmış kendi söledi yumusacık bakıo kızıma doya doya bakıorum ayrıca hamilelik tek basına deil haliyle çiftlerin geçirdiği bi dönem eşimide sağolsun işin içine sokuo...şeker yüklemesiyle alakalı bana mantıklı açıklamalar yaptı uzun bi konışmaydı vedat beyde 5 dak sonra çıkıpdum burda 10 dak buluo ilgili ve mesleğini seven bi doktor ben memnun kaldım çok
Kapatılmadı canım adından izmir ünisi kalktı sadece medical park oldu önümüzdeki hafta gidicem kontrole detaylı bilgileri alırım o zamanmedical kapanacak mı, görüşen var mı? biliyorsunuz hala medical diyoruz ama İzmir üni. hastanesi oldu orası. ve son olaylarda İzmir üniversitesinin de kapatıldığı geçti haberlerde.
merhaba eşimde mesut beyi duymuştu tavsiye üzerine bende fazla yorum yok hakkında diye emin olamamıştım.o yüzden gazi hastahanesi murat beye randevu aldım.henüz hamile değilim ama adetim baya gecikti kontrol için gidicem.mesut beyden memnunmusun?
merhaba biz çınarlı hast gidiyoruz aslı hanıma doğumum orda olucak kısmetse doktordan çokta memnunuz tavsiye ederim :)Kararini verdin mi canim nerede dogum yapacaksin
merhaba biz çınarlı hast gidiyoruz aslı hanıma doğumum orda olucak kısmetse doktordan çokta memnunuz tavsiye ederim :)