2015 İZMİR ' de hangi hastanede doğum yapacaksınız?

merhaba eşimde mesut beyi duymuştu tavsiye üzerine bende fazla yorum yok hakkında diye emin olamamıştım.o yüzden gazi hastahanesi murat beye randevu aldım.henüz hamile değilim ama adetim baya gecikti kontrol için gidicem.mesut beyden memnunmusun?
Evet memnunum ben, çok Soğukkanlı, güveniyorum ben.Ama çok konuşan biri değil ve dediğim gibi çok yoğun.Yine de deneyin bence.

ben Ahmet Gülerin hastasıyım. ilk gebeliğim- ki düşükle sonuçlanmıştı- çok sresli geçiyordu ve ağlaya ağlaya gittiğim Ahmet Gülerin yanından sakinleşerek çıktım. şimdi de stresli bir hamilelik geçiriryorum. çok iyi bir doktordur. en önemlisi de çok iyi bir insandır. çınarlı- egepol- kentte doğum yaptırıyor. ancak kendisi çınarlının ortaklarından olduğu için herhangi bir acil durumda çınarlıya yönlendiriyor. ben hem taş düşürüyorum hem de hamilelik kolestazım var bu süreçte yanımda olduğu için çok menmunum. tek bir sıkıntısı var o da çok hastası var acil hastası da çok oluyor o nedenle de muyanede bazen 2 saat beklediğimiz oluyor ama biz eşimle razıyız. onun dşında içim çok rahat.

Ne kadar muayene ücreti ve doğum canım bende bu hafta sonu gideceğim arkadaşım vasıtasıyla araya sokacaklar ilk muayenemde yoksa 3 hafta sonraya gönderiyorlar.

mayısta doğum yapacağım ama hala hastane kararı veremedim. Hem fiyatlar hem de hastanenin fiziksel yapılarını gördükçe kararsızlığım artıyor. Dogum yapacağı yeri belirleyenler ya da yakın zamanlarda doğum yapanlar bilgi veririe sevinirim.
sadece hastane farkı için bence kent e okadar para ödemeye deymez sonuçta kendi drunuz giricek doğuma...
ben 8 yıl önce yaptım ilk doğumumu Çınarlıda okadar memnun kaldım ki anlatamam evet kent kadar yeni değil di ama rahattı ilk güzeldi şimdi 2 ci meleğime hamileyim ki gittiğim dr hastanede doğum olmuyor ama çınarlı ile anlaşması var olmasa da yine orası olucaktı ama ısrarla fiyat alamadım sanırım 4 bin civari yinede emin değilim. gönlünüz rahat gidebilirsiniz.

Bende izmir deyim 19 haftalık hamileyim buca sifa hastanesine gidiyorum ama memnun değilim nisanda tınaztepe hastanesine gidicem begenirsem doğumu orda düşünüyorum...

bende medical park a gidiyorum Karşıyaka da oturduğum için fakat çok pahalı doğum ücretleri 2900 tl paketin biri içinde albüm ve oda süslemede dahil biraz daha kapsamlı olan bir fotograf albmü var ona da 3200 tl fiyat veriyorular oda süsleme dahil fotoğraf ve süsleme dışarıdan kabul etmiyorlarmış ,sanki zorunluymuşuz gibi ama evime en yakın hastane medical olduğu içi eşim ısrarcı davranıyor :KK43:

Ne kadar muayene ücreti ve doğum canım bende bu hafta sonu gideceğim arkadaşım vasıtasıyla araya sokacaklar ilk muayenemde yoksa 3 hafta sonraya gönderiyorlar.
son zamanlarda giremedim internete kusura bakmayın biraz gec cevap yazıyorum. yeni hastalarından 120 yada 150 tam bilmiyorum. bugun randevum var unutmazsam sorup yazarım. yalnız kredi kartı ve peşin fiyatları farklı. bu nedenle nakit para yanınıza alırsanız boşu boşuna 20-30 lira ödememiş olursunuz.

bende medical park a gidiyorum Karşıyaka da oturduğum için fakat çok pahalı doğum ücretleri 2900 tl paketin biri içinde albüm ve oda süslemede dahil biraz daha kapsamlı olan bir fotograf albmü var ona da 3200 tl fiyat veriyorular oda süsleme dahil fotoğraf ve süsleme dışarıdan kabul etmiyorlarmış ,sanki zorunluymuşuz gibi ama evime en yakın hastane medical olduğu içi eşim ısrarcı davranıyor :KK43:
fiyat çok yüksekmiş gerçekten. bence bu noktada doktorunuzun önerisine kulak vermelisiniz. medikalpark dşarıdan doktor kabul etmiyor. doktorunuz orada ise zaten mecbursunuz m.p.ta doğum yapmaya. önemli olan doktor önce o içine sinsin arkadaşım.

fiyat çok yüksekmiş gerçekten. bence bu noktada doktorunuzun önerisine kulak vermelisiniz. medikalpark dşarıdan doktor kabul etmiyor. doktorunuz orada ise zaten mecbursunuz m.p.ta doğum yapmaya. önemli olan doktor önce o içine sinsin arkadaşım.yakınlığı uzaklığı o kadar dert etme çünkü gün olur sen beklemesende o haftada optimumdayken suyun gelir taaa medikal parka gitmek durumunda kalırsın :) birr arkadaşımızın başına geldi 1 ay önce o da kentte yaptı o yüzden böyle bir örnek verdim. Allah zamanlı doğum versin canım :)

2 doğumumu da bornova şifa hastanesinde yaptım çok memnun kaldım

ilk doktorum esra bahar gür'dü, 2. doktorum sümeyra tatar

sümeyra hanımdan çok çok memnun kaldım çok tatlı bir doktor

Merhaba arkadaşlar,
Ben istanbuldan izmire taşındım Haziran 2014 de..1 tane kızım var..2.5 yaşında..
Ve istanbulda ki kadın doktorum Kadıköy şifa hastanesinde Dr. Emel Balkandı..Süper bir doktor..ben kızıma doğum yaparken herşeyi doktora bırakmıştım doktoruma..güven çok önemli bu sebepten dolayı da zaten normal doğum yaptım..
Şimdi 2. Cocuğu düşünüyoruz ama doktor???kime gitmem lazım ne yapmam lazım hiç bilmiyorum..yine sonsuz güvenebileceğim birisi gerekiyor ve kim??
Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum..

Teşekkürler herkese..

Ben şu an hamile degilim daha önce bir dusugum oldu şimdi tekrar bebek planlıyoruz eger olursa ege universitesinde doğum yapmayi istiyorum. ege universitesi hakkinda bilgi sahibi olan var mi?

X