2015 Gelinleri , İslami Balayı Araştırması yaptınız mı? acil yardım edin lütfen :-@

busra 061792

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
18
3
3
Selamlar kızlar.
Bende inşallah 5 nisanda evleniyorum.Onca hazırlık arasında bide balayı aaraştırmasına başladık şimdi.maksimum 1 buçuk 2 bin lira kadar bütçe ayırdık balayı için. Tesettürlüyüm alkollü bir ortam istemiyorum öncelikle.islami muhafazakâr bir balayı istiyorum.hem lüks hem konforlu olsun ve eşimle rahat olmak istiyorum ilk günlerim ve ilerde pişman olup rezil olmakta istemiyorum :-@
araştırmalarınızı ve tecrubelrinizi önerilerini paylasirmisiniz lütfeeeeeen

Canım bende Nasipse 7 martta evleniyorum insallah biz de muhafazakar olduğumuz için o tarz bir balayı düşünüyoruz malum değişik bir balayı istediğimiz için de Nasipse Urfaya gideceğiz tarihi ambiansi açısından çok hoş böyle değişik bişeyler dusunebilirsin onun dışında Izmir de Club Familia Aydın da Caprice Palace Antalya da Sah inn Paradise var tesettur Otel olarak biraz tuzlu olabilir fiyatları bilmem ama hoş yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…