-
- Konu Sahibi _oceanshine_
Benim de tek embriyo 3.gün embriyosu transferin 6.günündeyim ve diğer embriyomu da dondurmamıslar cok kaliteli degil diye. Ikisi de B kaliteydi madem oyle bunu niye transfer ettiniz cok kaliteli degilse diye şüphe düşüyor insanın içine ve tabi geride hic embriyo kalmamis olmasinin verdiği umutsuzluk.. Elde var 1 o da içimde inşaallah tutunur büyür kocaman olur sağlıklı sıhhatli
Hadi bakalım inşaallah tertemiz başlarsın tedavine ve herşey yolunda giderSlm kızlar ben de söktürücü kullanıyorum hasta olunca gidicmbakalım inşallah bişiyçıkmaz da başlarız.pendik yüzyıl Dr Handan namlıya gidiyorum bilgisi olan yazabilir bakalımm afffff çok stresliyim
Eğer kötü olsaydı transferin iptal olurdu canım benim o yüzden kalbini ferah tut inşallah sağlıkla haberini alırız. Her gün dua ediyorum Allah bu transferimde nasip etsin diye. Çünkü kullandığım ilaçlar göğsümün yapısından kaynaklı kitleleri tetikliyor 3 ay önce ameliyat oldum çok şükür temiz çıktı. Ekimde onun içinde kontrole gidicem. Buaralar sırtıma vuran ağrı oluyor inşallah aynı şey tekrarlamamıştırBenim de tek embriyo 3.gün embriyosu transferin 6.günündeyim ve diğer embriyomu da dondurmamıslar cok kaliteli degil diye. Ikisi de B kaliteydi madem oyle bunu niye transfer ettiniz cok kaliteli degilse diye şüphe düşüyor insanın içine ve tabi geride hic embriyo kalmamis olmasinin verdiği umutsuzluk.. Elde var 1 o da içimde inşaallah tutunur büyür kocaman olur sağlıklı sıhhatli
İnşallah Can'ım hep beraber sevinirizHadi bakalım inşaallah tertemiz başlarsın tedavine ve herşey yolunda gider
Gogsunden mi ameliyat oldun vanim allah sifa versin yaa arkadaslar lutfen olumlu dusunun bakin benim ennbuyuk hatammm umudumu cabuk kaybettim demotive oldum pozitif dusunun pozitif olsun hepinize duaciyim cok zor bir surec biliyorum ama sabir inanin o bekleme sureci stresli olsa da gene de guzel..Eğer kötü olsaydı transferin iptal olurdu canım benim o yüzden kalbini ferah tut inşallah sağlıkla haberini alırız. Her gün dua ediyorum Allah bu transferimde nasip etsin diye. Çünkü kullandığım ilaçlar göğsümün yapısından kaynaklı kitleleri tetikliyor 3 ay önce ameliyat oldum çok şükür temiz çıktı. Ekimde onun içinde kontrole gidicem. Buaralar sırtıma vuran ağrı oluyor inşallah aynı şey tekrarlamamıştır
Kizlar birsey sorucam aranizda estrofem kullanan var mi ? Bir de transferin yapildigi gun 1.gun olarak mi sayiliyor ?Benim de tek embriyo 3.gün embriyosu transferin 6.günündeyim ve diğer embriyomu da dondurmamıslar cok kaliteli degil diye. Ikisi de B kaliteydi madem oyle bunu niye transfer ettiniz cok kaliteli degilse diye şüphe düşüyor insanın içine ve tabi geride hic embriyo kalmamis olmasinin verdiği umutsuzluk.. Elde var 1 o da içimde inşaallah tutunur büyür kocaman olur sağlıklı sıhhatli
Cnm hic oyle dusunme kimbilir senin o bitanecik aylar sonra kucaginda olucak onemli olan onun sana tutunmasi bununnicin de pozitif ol gerisi bos beler okudum buralarda Allah ol derse oluyor moralini yuksek tut ilk haberi senden bekliyoruz :) insallah guzel sonuclar alacaksin saglikla mutluluklaBenim de tek embriyo 3.gün embriyosu transferin 6.günündeyim ve diğer embriyomu da dondurmamıslar cok kaliteli degil diye. Ikisi de B kaliteydi madem oyle bunu niye transfer ettiniz cok kaliteli degilse diye şüphe düşüyor insanın içine ve tabi geride hic embriyo kalmamis olmasinin verdiği umutsuzluk.. Elde var 1 o da içimde inşaallah tutunur büyür kocaman olur sağlıklı sıhhatli
Evet canım göğsümden oldum ameliyatımı. Stres ve negatiflik bizi bitiriyor bu şartlarda olumlu olabilmek zorlasada dediğin doğru olumlu düşünmeliyiz canımGogsunden mi ameliyat oldun vanim allah sifa versin yaa arkadaslar lutfen olumlu dusunun bakin benim ennbuyuk hatammm umudumu cabuk kaybettim demotive oldum pozitif dusunun pozitif olsun hepinize duaciyim cok zor bir surec biliyorum ama sabir inanin o bekleme sureci stresli olsa da gene de guzel..
Canim inşaallah tekrarlamaz sıkıntı yapma kendine ama ihmal de etme gözlem altinda tutEğer kötü olsaydı transferin iptal olurdu canım benim o yüzden kalbini ferah tut inşallah sağlıkla haberini alırız. Her gün dua ediyorum Allah bu transferimde nasip etsin diye. Çünkü kullandığım ilaçlar göğsümün yapısından kaynaklı kitleleri tetikliyor 3 ay önce ameliyat oldum çok şükür temiz çıktı. Ekimde onun içinde kontrole gidicem. Buaralar sırtıma vuran ağrı oluyor inşallah aynı şey tekrarlamamıştır
İnşaallah sirasiyla hepimiz iyi haberler verelim birbirimize :) ben kullanmadim canım bilmiyorum estrofemi. Transferden sonraki ilk gün 1.gün oluyorCnm hic oyle dusunme kimbilir senin o bitanecik aylar sonra kucaginda olucak onemli olan onun sana tutunmasi bununnicin de pozitif ol gerisi bos beler okudum buralarda Allah ol derse oluyor moralini yuksek tut ilk haberi senden bekliyoruz :) insallah guzel sonuclar alacaksin saglikla mutlulukla
Tamam canım sağol ekimde kontrolüm var herhangi bir durum olmaz inşallahCanim inşaallah tekrarlamaz sıkıntı yapma kendine ama ihmal de etme gözlem altinda tut
Anladim ben de transferin oldugu gunu 1. Gun sayiyordum cnm peki sende hic regl agrisi gbi sancilar var mi ?İnşaallah sirasiyla hepimiz iyi haberler verelim birbirimize :) ben kullanmadim canım bilmiyorum estrofemi. Transferden sonraki ilk gün 1.gün oluyor
Ara ara batmalar oluyordu şimdi pek bir sessiz hic belirti yok ama bugün 8.gün ve sanki regl olacak gibi sancı olmasa da bir rahatsızlık hissi var. Senin de 4.günün degil mi canım? Senin nasil geçiyo neler yapıyorsunAnladim ben de transferin oldugu gunu 1. Gun sayiyordum cnm peki sende hic regl agrisi gbi sancilar var mi ?
Bugun biraz stresli gecti korktum ya, sag tarafimda biraz sancim var simdi sanki bacaklarima asagi dogru kasigim geriliyomus cekiliyomus gibi. İnsallah iyi seyler oluyodur. Evet 4.gun benim sen benden tecrubelisin bisey olunca hemen sana soruyorum iyi ki varsin ya cok saol cnm bu topicde sakin olunca insan daha bi kolay cevap aliyo sen nasilsin ? İyi gidiyodur umarim? sabrediyoruz sonuclari da diledigimiz gbi olsun hepimizin isteyen herkesin insallahAra ara batmalar oluyordu şimdi pek bir sessiz hic belirti yok ama bugün 8.gün ve sanki regl olacak gibi sancı olmasa da bir rahatsızlık hissi var. Senin de 4.günün degil mi canım? Senin nasil geçiyo neler yapıyorsun
Hayirli olsun cnm hic stres yapma hayaller kur ve pozitif ol bu isin en buyuk dusmani stres sakin izin verme hayirla saglikla kucagina almak nasip olsun :)Slm kızlar ben de söktürücü kullanıyorum hasta olunca gidicmbakalım inşallah bişiyçıkmaz da başlarız.pendik yüzyıl Dr Handan namlıya gidiyorum bilgisi olan yazabilir bakalımm afffff çok stresliyim
canım benim ne demek sen ve bebişin de iyi ki varsınız :) iyiyim işte heyecanla bekliyorum gün yaklaştıkça acaba kan testi yaptırsam mı bugün diye düşündüm sonra vazgeçtim belki çıkmaz diye :) Allah'tan çalışıyorum da gün geçiyor en azından bayram geçmek bilmemiştiBugun biraz stresli gecti korktum ya, sag tarafimda biraz sancim var simdi sanki bacaklarima asagi dogru kasigim geriliyomus cekiliyomus gibi. İnsallah iyi seyler oluyodur. Evet 4.gun benim sen benden tecrubelisin bisey olunca hemen sana soruyorum iyi ki varsin ya cok saol cnm bu topicde sakin olunca insan daha bi kolay cevap aliyo sen nasilsin ? İyi gidiyodur umarim? sabrediyoruz sonuclari da diledigimiz gbi olsun hepimizin isteyen herkesin insallah
sağol cnm inşallah daha iyiyim şimdiHayirli olsun cnm hic stres yapma hayaller kur ve pozitif ol bu isin en buyuk dusmani stres sakin izin verme hayirla saglikla kucagina almak nasip olsun :)
Kaç gün oldu cnm inşallah tutunur nerde yaptırdın cnmcanım benim ne demek sen ve bebişin de iyi ki varsınız :) iyiyim işte heyecanla bekliyorum gün yaklaştıkça acaba kan testi yaptırsam mı bugün diye düşündüm sonra vazgeçtim belki çıkmaz diye :) Allah'tan çalışıyorum da gün geçiyor en azından bayram geçmek bilmemiştitutunma oluyordur belki ondandır ben de bilemiyorum ki aminn Rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Ay cnm senin de tutar inşallah cnmBugun biraz stresli gecti korktum ya, sag tarafimda biraz sancim var simdi sanki bacaklarima asagi dogru kasigim geriliyomus cekiliyomus gibi. İnsallah iyi seyler oluyodur. Evet 4.gun benim sen benden tecrubelisin bisey olunca hemen sana soruyorum iyi ki varsin ya cok saol cnm bu topicde sakin olunca insan daha bi kolay cevap aliyo sen nasilsin ? İyi gidiyodur umarim? sabrediyoruz sonuclari da diledigimiz gbi olsun hepimizin isteyen herkesin insallah