- 6 Mart 2014
- 288
- 174
- 123
Göbeğiniz çıkmaya başladı mı arkadaşlar?
çok denilmeyecek kadar az :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbeğiniz çıkmaya başladı mı arkadaşlar?
ultrasona göre mi hesaplıyosun doğumu yoksa adet tarihine göremi bnm durumum biraz karısıkta :) ultrasonda sürekli değişiyoEvet canim aynen doktorum da oyle dedi 20 agustos 6 eylul arasi dogumun dedi hayirlisi bakalim:))
Bakın söylediklerinizde kendiniz ce haklısınız sizi kesinlikle haklı bulmuyorum doktorların altı üstü iki testten bir çıkarı olmaz büyük bir müdehale yok vindan azabına gelince bunu sizinle tartışacak değilim ayrıca söylediğiniz. Yani kötü bir durum çıkarsa. Vijdan azabı cekmezmısınız konuşmanız cok yanlış. Siz gözünüzü kapatıp tıppı yalanlayıp yarın bir gün başınıza gelebilecek kötü bir duruma sürpriz olarak bekliyorum görüşündeyseniz bu sizin kararınız insanları etkilemeye hakkınız yok bu testi milyonlar doğru bulurken siz gibi düşünen insan lar kendilerine saklasınlar fikirlerini çünkü doğru olduğunu hiç zannetmiyorum herkesin kendi görüşü yaptırmıyorsanız bu sizin cocuğunuzun başına Allah korusun kötü bir durum gelse haberim olmasın Önlem almama gerek yok diye düşünüyorsunuz demektir ben yapılmasından. Yanayım kendimde yaptırdım sizinle daha fazla bu konu hakkında tartışacak vaktim yok kendinize başka bir uğraş bulun lütfen sizin telkininiz ile bu testi yaptırmayacak bir insan ise. Çok büyük bir pişmanlık Yaşar keşke yaptırsaydımda erken önlem alsaydım diye dövünür durur peki sizin bu vijdan azabınız ne olacak ? Bazı seyleri bilmıyorsanız susmanız en dogrusu olacaktır. Cevap yazmayın lütfen size ayıracak vaktim yok zaten Buda tartışmaya acık bi konu degıl yaptırılması gerekiyor...bu testleri asla yaptırmadım ve yaptırmam da troidin gebelikte önemli olduğunu bilmek için bu saçma testleri yaptırmaya gerek yoktur.Birazcık araştırma yapılırsa her yerde yazıyor bu bilgiler ayrıca ben sağlık açısından zararı var demiyorum faydası yok diyorum çünkü tedavi olarak uygulanabilecek bir şey yok,doktor riski olduğu durumda,,durumları anlatıp bebeği aldırıp aldırmamayı anneye bırakır..siz sağlıklı olma olasılığı yüksek olan bir bebeği de aldırma gibi bir bakış açısına ve manteliteye sahipseniz sizin için yararlı gibi görünebilir..Bunları yaptır diyen doktorlarında %50 lik kısmı maddi olarak kazanç gayesi içindedir %50 si ise bir bebeği almanın onun yaşamını sonlandırmanın ne demek olduğunu idrak edememiş sadece hayata tıp üzerinden bakan doktorlardır,,her şey normal dendiğinde belki psikolojik olarak evet rahatlayacak ya aksi durumda siz yaptırın dediğiniz için sizi dinleyecek belki etkilenecek siz bu yükün altına nasıl girebiliyorsunuz,,belki de sizin telkininizle bir kaç kişi test yaptıracak ve test sonucuna göre bebeği aldıracak(belki de sağlıklı bebekleri)siz bunun vicdan azabını çekmeyecek misiniz???
kızlar ben resim nasıl yuklıcem yuklıyemıyorum benegımın resmını yuklemek ıstıyorum ama bılen bırılerı yardımcı olabılır mı![]()
Sıkıntı yok canim kimseyle tartışacak değilim. Tartışılacak konu degıl bu haklısın olabılıyor bu tarz seyler kişinin kendi kararı herkes istedeğini yapar özgür insanlarız nese olsakızlar tartışmaya gerek yok bence...herkesin kendi isteği kendi görüşü kimisi yaptırır kimisi yaptırmaz.....ama doktorlarında gerçekten herşeyi bildiğine inanmıorum benım kardeşimede riskli gebelik özürlü olablir dendi sapasağlam bazende sağlıklı denildiğinde sakat olabiliyor.......Yinede ALLAH kimsenin başına vermesin...Benim yengem trizomi 21 e yakalandı bebeği aldırdı hiç bakmadıda bebeğe gerçekten hastamıydı diye........ suni sancıyla dogum yaptı 6 aylıkken aldırdı ... çok kötü bir durum..Yüce Rabbim bizi çocuğumuzla sınamasın =(
aynen canım katılıyorum..
Sıkıntı yok canim kimseyle tartışacak değilim. Tartışılacak konu degıl bu haklısın olabılıyor bu tarz seyler kişinin kendi kararı herkes istedeğini yapar özgür insanlarız nese olsa
Canım onu yapıyorum ama cok uzun sure bekletıyo olmuyo baska yol var mı ordan olmuyo sanırım resım kb fazla gelıyo yuklemıyo orayı cok denedım olmadıcnm dosya yükle yazılan yere tıkla resim nerdeyse oradan bul ve yükle
Çok tesekkurler canım yorumun icinCanım banada kız gibi geldi :) bende herkese kız diyorum sanırım çok sevdiğim için :) sağlıklı olsun da.. :)
doğru olanda bu..Sağlık konusunda kişisel beyanda bulunup birbirinizi etkilemeyiniz ve yanlış yönlendirmeyiniz lütfen, herkes doktorunun öneri ve tavsiyelerini kendi değerlendirip karar verecektir, vermelidir...
mrb, İstanbuldasınız sanırım ben de iyi bir doktor arayışındayım fiyat uygunmuş , peki doktordan memnun musunuz ?bende özele gidiyorum ve normal doğum 300 tl canım... gayette uygun... ve doktorum kendi hastalarını bizzat doğumunu yaptırıyor
Canim doktorum dedi son adet tarine gore 6 eylul ama ultrasona gore gelisimi biraz daha onde oldugu icin oyle düşünüyorumultrasona göre mi hesaplıyosun doğumu yoksa adet tarihine göremi bnm durumum biraz karısıkta :) ultrasonda sürekli değişiyo
Canım benimki daha 10 haftalık. Bugün gittim hatta kendiminkine de kız dedim nubuna bakarak ama doktor orası bacak dedi. Valla ilk olduğu için hiç gark etmez. Ben hayırlısını diliyorum. Allah bize evlat nasip etmiş bir de kız erkek pazarlığı yapmak istemiyorum :) hayırlı imanlı olsunlar da doğduktan sonra cinsiyeti hiç fark etmiyo diyo herkes :)Çok tesekkurler canım yorumun icin
Senin belli mi doktor birsey soyledi mi?Kızları cok seviyorsan inşallah güzeller güzeli sağlıklı uzun ömürlü akıllı bir kızın olsun
Allah ım herkesin inşallah gönlündekine göre versin
Bana doktor naneli sakiz demişti dene istersenGünaydın güzel anne adayları mide yanmasıyla nasıl başa çıkıosunuz? gece uyandırdı beni işte uykusuzluktan ölüyorum şuan süt işe yaramıyor başka önerisi olan var mı?
Canım onu yapıyorum ama cok uzun sure bekletıyo olmuyo baska yol var mı ordan olmuyo sanırım resım kb fazla gelıyo yuklemıyo orayı cok denedım olmadı
benim ultrason da su an 6 eylül görünüyo doğum ama ilk ultrasonda 11 eylül olarak geciyo ben adet olmadan gebe kaldım da o yüzden biraz karısık :)Canim doktorum dedi son adet tarine gore 6 eylul ama ultrasona gore gelisimi biraz daha onde oldugu icin oyle düşünüyorum
Bizde de var uyuşmazlıkArkadaslar iyi aksamlar benim gibi esiyle kan uyusmazligi olan var mi aranizda
Çok fazla okuyamadim ama sanırım bu tartışmaya sebep benim. Öncelikle böyle bir tartışmaya sebep olduğum için özür diliyorum. Benim ilk gebeliğim ve cok heyecanliyim. Önce tarama testlerini sadece engellimi değil mi diye yapılır sanıyordum okudum araştırdım bilgilendim kulaktan dolma şeyleri bir kenara bıraktım. Allah tan gelen tabi ki başla göz üstüne. Ama bilmek varsa imkan tedbir almak ve o duruma hazırlanmak var. Evet doktorlarin bazilari artık para peşinde kim iyi kim kötü bilemiyorsun ama sirf 3 kurus da fazla alayim diye kimsenin canina da kast etmezler. Sonucta onlar kadar bilgili degiliz ve evet simdi onlar belirli donemlerde belirli testler istiyorlarsa elbet bir bildikleri vardir.Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye dua ediyorum hep herkese. vicdan a gelince o çok ayrı bi mesele. Lütfen uzamasin. Bana verdiğiniz bilgi için tekrar teşekkür ederim.
Sıkıntı yok canim kimseyle tartışacak değilim. Tartışılacak konu degıl bu haklısın olabılıyor bu tarz seyler kişinin kendi kararı herkes istedeğini yapar özgür insanlarız nese olsa