canım bu aralarda benden çok sık geliyor gebelıkle ılgılıdır heraldeIyi akşamlar... Benden su gibi akıntı geliyor renksiz bilgîsi olan varmı bugün oldu sadece merak ettim bende
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iyi oldukça araştırdım yaptirmayan da çok yaptiranda. Zaten olasılıklar dan bahsediliyor kesin bişey yokmus. Benim de tanıdıkları arasında teşhis koyup sağlıklı bebekleri olanlar oldu tam tersi de oldu. Doğum yapana kadar bilemicez Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin ne diyelim[/QUOTE
aynen desteklıyorum canımkızlar doğum için 300 tl 2000 tl diyorsunuz.. acıbademde memorialda 10000 tlye ulaşıyor fiyatlar.. o günleri sağlıkla görelim inş o zmn hepimiz bütçemize göre güzel güzel doğururus inşallah
buarada tarama testini yaptırmıcam diyenlere inanamıyorum!!! bu testler sadece bebek engelli mi değil mi diye yapılmıyor.. ya da test sonucuna göre bu bebek kesin engelli bunu almak zorundayız gibi baskılar yapılmıyor.. allah korusun bir sıkıntı varsa önceden bilip buna hazırlanmak çok önemli..
Benimde bugün başladı sanırım kötü birşey olmasında gerisi önemli degilcanım bu aralarda benden çok sık geliyor gebelıkle ılgılıdır heralde
kan olmadıgı sürece korkma canım....Benimde bugün başladı sanırım kötü birşey olmasında gerisi önemli degil
[/url][/IMG] [/url][/IMG] Eki Görüntüle 1431330 Eki Görüntüle 1431329 Kızlar Merhaba
Doktordan az önce geldik 2 li tarama testi için, cok şükür ultrasonda baktığı kadarıyla sağlıklı minigiiimmmm kan sonuclarimiz pazartesi çıkacak .
Cinsiyetini acayip çok merak ediyorum anlayanlar lütfen bakabilir mi catliycam yoksa
bu testleri asla yaptırmadım ve yaptırmam da troidin gebelikte önemli olduğunu bilmek için bu saçma testleri yaptırmaya gerek yoktur.Birazcık araştırma yapılırsa her yerde yazıyor bu bilgiler ayrıca ben sağlık açısından zararı var demiyorum faydası yok diyorum çünkü tedavi olarak uygulanabilecek bir şey yok,doktor riski olduğu durumda,,durumları anlatıp bebeği aldırıp aldırmamayı anneye bırakır..siz sağlıklı olma olasılığı yüksek olan bir bebeği de aldırma gibi bir bakış açısına ve manteliteye sahipseniz sizin için yararlı gibi görünebilir..Bunları yaptır diyen doktorlarında %50 lik kısmı maddi olarak kazanç gayesi içindedir %50 si ise bir bebeği almanın onun yaşamını sonlandırmanın ne demek olduğunu idrak edememiş sadece hayata tıp üzerinden bakan doktorlardır,,her şey normal dendiğinde belki psikolojik olarak evet rahatlayacak ya aksi durumda siz yaptırın dediğiniz için sizi dinleyecek belki etkilenecek siz bu yükün altına nasıl girebiliyorsunuz,,belki de sizin telkininizle bir kaç kişi test yaptıracak ve test sonucuna göre bebeği aldıracak(belki de sağlıklı bebekleri)siz bunun vicdan azabını çekmeyecek misiniz???Evt sonuç? Bu test yaptırma zararlı diyebilmenizi desteklemez test yaptırmanın herhangibibir zararı yok bundan dolayı içi rahat yaptırabileceği gibi psikolojik açıdanda yararı na olacağını. Düşünüyorum siz bütün doktorların ısrarla yaptırılması gerek denilen bir testi yaptırma mı diyorsunuz neye dayanarak ? Bunu bildiginize göre siz de gebeliğinizde bunu yaptırdınız. Yada öneminin farkındasınız siz yaptırıp içiniz rahatladı diye insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen rica ediyorum.. Belki test sonucunda bayan bunu destekleyecek yada aksi olucak bu işi ona bırakırsak daha doğru olucak teşekkür ederim yorumunuz için..
yok daha nelerAy inanmıyorum benîm muayenem 4006 sene önce normal doğum 6.500 dü kimbilir kaç oldu
sana sonuna kadar katılıyorum canımbu testleri asla yaptırmadım ve yaptırmam da troidin gebelikte önemli olduğunu bilmek için bu saçma testleri yaptırmaya gerek yoktur.Birazcık araştırma yapılırsa her yerde yazıyor bu bilgiler ayrıca ben sağlık açısından zararı var demiyorum faydası yok diyorum çünkü tedavi olarak uygulanabilecek bir şey yok,doktor riski olduğu durumda,,durumları anlatıp bebeği aldırıp aldırmamayı anneye bırakır..siz sağlıklı olma olasılığı yüksek olan bir bebeği de aldırma gibi bir bakış açısına ve manteliteye sahipseniz sizin için yararlı gibi görünebilir..Bunları yaptır diyen doktorlarında %50 lik kısmı maddi olarak kazanç gayesi içindedir %50 si ise bir bebeği almanın onun yaşamını sonlandırmanın ne demek olduğunu idrak edememiş sadece hayata tıp üzerinden bakan doktorlardır,,her şey normal dendiğinde belki psikolojik olarak evet rahatlayacak ya aksi durumda siz yaptırın dediğiniz için sizi dinleyecek belki etkilenecek siz bu yükün altına nasıl girebiliyorsunuz,,belki de sizin telkininizle bir kaç kişi test yaptıracak ve test sonucuna göre bebeği aldıracak(belki de sağlıklı bebekleri)siz bunun vicdan azabını çekmeyecek misiniz???
Bu da benim gobusss bak teyzesiEki Görüntüle 1431708
arkadaşım ben kendime mail attım görüntüyü sonra kopyalayıp yapıştırdım sayfayakızlar ben resim nasıl yuklıcem yuklıyemıyorum benegımın resmını yuklemek ıstıyorum ama bılen bırılerı yardımcı olabılır mı
kız sanki cnmEki Görüntüle 1431931
kızlar benim bebişin resmi doktor cinsiyet için erken dedi 11+4 deyim. iki tarama testi için kan verdim bugun 10 gun sonra çıkacak sonuçlar ense kalınlığına 0,98 mm çıktı. cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum. yazın bana lütfen.
Evet canim aynen doktorum da oyle dedi 20 agustos 6 eylul arasi dogumun dedi hayirlisi bakalim:))Cnm seninde çok tatlı çıkmış göbişin,yalnız doğum tarihin eylülün başı gibi sanırım ağustos son günleri doğumunu yaparsın gibime geliyo genelde 38 den sonra doğar bebekler çünkü biz adet tarihine göre hesaplıyoruz aslında daha küçük olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?