2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Iyi akşamlar... Benden su gibi akıntı geliyor renksiz bilgîsi olan varmı bugün oldu sadece merak ettim bende

aynen desteklıyorum canım

Canım banada kız gibi geldi :) bende herkese kız diyorum sanırım çok sevdiğim için :) sağlıklı olsun da.. :)

Üşütünce akıntı artıyo sonra enfeksiyona dönüşmesin çok dikkat edin kızlar, ayakları falan sıcak tutmak lazım, pamuklu çamaşır giyin mutlaka, benim de önce şeffaftı, beyaz oldu sarı oldu pembeye döndü, enfeksiyonmuş, fitille geçiyor gerçi çok önemli diil

bende doktordan yeni geldim 11+4 fakat cinsiyet için erken dedi. ense kalınlığı 0,98mm iyi dedi doktor ama bilemiyorum düşük mü sizce yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

kızlar ben resim nasıl yuklıcem yuklıyemıyorum benegımın resmını yuklemek ıstıyorum ama bılen bırılerı yardımcı olabılır mı

gogusler resmn iki katina ciktihamile oldugumu ogrenmedenbir hafta once basladi hala dewam ediyor durmk yok ins bol bol sut olur

bu testleri asla yaptırmadım ve yaptırmam da troidin gebelikte önemli olduğunu bilmek için bu saçma testleri yaptırmaya gerek yoktur.Birazcık araştırma yapılırsa her yerde yazıyor bu bilgiler ayrıca ben sağlık açısından zararı var demiyorum faydası yok diyorum çünkü tedavi olarak uygulanabilecek bir şey yok,doktor riski olduğu durumda,,durumları anlatıp bebeği aldırıp aldırmamayı anneye bırakır..siz sağlıklı olma olasılığı yüksek olan bir bebeği de aldırma gibi bir bakış açısına ve manteliteye sahipseniz sizin için yararlı gibi görünebilir..Bunları yaptır diyen doktorlarında %50 lik kısmı maddi olarak kazanç gayesi içindedir %50 si ise bir bebeği almanın onun yaşamını sonlandırmanın ne demek olduğunu idrak edememiş sadece hayata tıp üzerinden bakan doktorlardır,,her şey normal dendiğinde belki psikolojik olarak evet rahatlayacak ya aksi durumda siz yaptırın dediğiniz için sizi dinleyecek belki etkilenecek siz bu yükün altına nasıl girebiliyorsunuz,,belki de sizin telkininizle bir kaç kişi test yaptıracak ve test sonucuna göre bebeği aldıracak(belki de sağlıklı bebekleri)siz bunun vicdan azabını çekmeyecek misiniz???

[QUOTE="
İkili test neden yapılır? amaç nedir?
İkili test gebeliğin 11-14 haftaları arasında yapılır ve bebekte trizomi 21 (Down sendromu) ve Trizomi 18 (Edwards sendromu)denilen iki kromozomal anomalinin varlığını araştırmak için yapılır. Trizomi 21 daha sık görülür, trizomi 18 olan bebeklerin yüzde doksanı doğumdan önce ölür, doğanların da çoğu erken aylarda kaybedilir. Bu nedenle testin yapılma amacında ve ailenin kararında daha çok trizomi 21 önemlidir. Bu iki hastalık bebekte zeka geriliği ve çeşitli iç organ anomalileri ile karakterizedir. İkili testi yaptırmaktaki amaç bu hastalıklar bebekte varsa gebeliğin üçüncü dördüncü aylarında bunu farketmek ve aile isterse düşük yaptırarak gebeliği sonlandırmaktır.

sana sonuna kadar katılıyorum canım

Kızla 2li tarama sonucum cikti,cok sukur saglikliymis minnakım ensesi de 1,5 cikmisti tani suanda bir sıkıntımız yok.cinsiyet tahmin edebilecek biri yok mu :)

Eklentiler

• image.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 115

kızlar benim bebişin resmi doktor cinsiyet için erken dedi 11+4 deyim. iki tarama testi için kan verdim bugun 10 gun sonra çıkacak sonuçlar ense kalınlığına 0,98 mm çıktı. cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum. yazın bana lütfen.

Evet canim aynen doktorum da oyle dedi 20 agustos 6 eylul arasi dogumun dedi hayirlisi bakalim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…