- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Be
bende okudum canim allah kabul etsin inşaallah..
çok teşekkür ederim,sağlıklı doğumlar dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Be
bende okudum canim allah kabul etsin inşaallah..
canim ben de okurum
canım ben bunu baya araştırdım... en ideali 3 ceviz uzmanların açıklamasına göre... bende öyle yapıyorum... sadece yardımcı olmak istedim3 tane ceviz vücudumuzun omega 3 ünü karşılamak için çok az.. günde 1 çay bardağı kavrulmamış kaju ceviz fındık badem karışımı yediğim halde omega 3 takviyesi de alıyordum ben.. kabızlık olayını da ilk defa duyuyorum, öyle bi etki hiç yapmadı..
3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...
son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))
bende özele gidiyorum ve normal doğum 300 tl canım... gayette uygun... ve doktorum kendi hastalarını bizzat doğumunu yaptırıyorHenuz 9 haftalik hamileyim, su anda ozell bir tip merkezine gidiyorum, doktorum cok iyi ancak, orada dogum gerceklesmiyor, dediginiz gibi ozel hastanelrr de vok pahali, bilmiyorum ne yapmaliyim...
canım bizim burdakı özel hastane dogumu 2binden aşağı değil diyolar keşke 300 olsaydı burdada =(bende özele gidiyorum ve normal doğum 300 tl canım... gayette uygun... ve doktorum kendi hastalarını bizzat doğumunu yaptırıyor
Evt sonuç? Bu test yaptırma zararlı diyebilmenizi desteklemez test yaptırmanın herhangibibir zararı yok bundan dolayı içi rahat yaptırabileceği gibi psikolojik açıdanda yararı na olacağını. Düşünüyorum siz bütün doktorların ısrarla yaptırılması gerek denilen bir testi yaptırma mı diyorsunuz neye dayanarak ? Bunu bildiginize göre siz de gebeliğinizde bunu yaptırdınız. Yada öneminin farkındasınız siz yaptırıp içiniz rahatladı diye insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen rica ediyorum.. Belki test sonucunda bayan bunu destekleyecek yada aksi olucak bu işi ona bırakırsak daha doğru olucak teşekkür ederim yorumunuz için..bu testleri gebelik başında tsh serbest t3 ve t4 hormonlarına bakıyorlar,bakmamışlarsa da bu hormonlar hormon testi ile troid hastalığı olup olmadığı anlşaşaılabilir illaki 2 li test yaptırmak gerekmez bu rahatsızlığı anlayabilmek için.Görüdüğüm çok insana riskli down sendromlu dediler ve sağlıklı doğdu çocuk,,aksi durumda sağlıklı dedikleri çocuklar da engelli olarak doğabiliyor,şehsen bunu da yaşayan tanıdığım var arkadaşım.bu test hiç bir zaman kesin sonuç vermez belli hesaplamalarla risk oranını hesaplar.
baya pahalıymışşş. ben İSTANBULDAYIM sen nerdesincanım bizim burdakı özel hastane dogumu 2binden aşağı değil diyolar keşke 300 olsaydı burdada =(
Maşallah ya bnm göbeğim seninkinin iki katı çok erken çıktı 55 le hamile kaldım şimdi 59 kiloyum ama göbeğim çok çıktı.. Kızıma hamileyken 4,5 ayda çıkmıştı göbeğim..Bu da benim gobusss bak teyzesiEki Görüntüle 1431708
ben de yalovadan burda sadece 1 tane özel hastane var :/ 2 binlira çok fazla kontrollere özele gidiyorum ama doğumum buyuk ıhtmal devlette olucak... bide tarama testleri falan da pahalıymış sanırım bilginizz varmıbaya pahalıymışşş. ben İSTANBULDAYIM sen nerdesin
ben taramaları yaptırmıycam canım... ben hem özele hemde devlete gidiyorum... testlerimi falan devlette yaptırıyorumben de yalovadan burda sadece 1 tane özel hastane var :/ 2 binlira çok fazla kontrollere özele gidiyorum ama doğumum buyuk ıhtmal devlette olucak... bide tarama testleri falan da pahalıymış sanırım bilginizz varmı
bende kan testi idrar testi nı devlette verdim fakat kaç kere gittim doktorum yoktu başka doktorda almıyo hangisine gıdıosan o söyluyo test sonclarnı.... çok uğraştım sıra alıodum numaram 61 bekle Allah bekle ..........Allah hepımze kolaylık versin.....sabır versin...........düşük ihtmalım wardı 2 hafta once oyuzden uzmanlara gttım bende.... yoksa 1 kontrol için 60 tl bikereliğine para alıyolar...ben taramaları yaptırmıycam canım... ben hem özele hemde devlete gidiyorum... testlerimi falan devlette yaptırıyorum
oralar çok pahalıymış canım ya... ben özele muayene ücreti 20 tl veriyorum... ve doktorumda çok güleryüzlü ve işinin uzmanı bir doktor... ayrıca devlettede çok fazla sıra beklemem genelde... erkenden gider işimi halleder dönerim hep... Rabbim bebişlerimizide bizide korusun... yaradılışlarınıda ahlaklarınıda güzel eylesinbende kan testi idrar testi nı devlette verdim fakat kaç kere gittim doktorum yoktu başka doktorda almıyo hangisine gıdıosan o söyluyo test sonclarnı.... çok uğraştım sıra alıodum numaram 61 bekle Allah bekle ..........Allah hepımze kolaylık versin.....sabır versin...........düşük ihtmalım wardı 2 hafta once oyuzden uzmanlara gttım bende.... yoksa 1 kontrol için 60 tl bikereliğine para alıyolar...
Sen benden daha zayifsin o zaman canim ben iki kilo verdim verdigimi geri aldim su an baslangictayim ama cikti yine de:))Maşallah ya bnm göbeğim seninkinin iki katı çok erken çıktı 55 le hamile kaldım şimdi 59 kiloyum ama göbeğim çok çıktı.. Kızıma hamileyken 4,5 ayda çıkmıştı göbeğim..
Ay inanmıyorum benîm muayenem 400bende özele gidiyorum ve normal doğum 300 tl canım... gayette uygun... ve doktorum kendi hastalarını bizzat doğumunu yaptırıyor
amin canım bizim burası çok pahalı keşke diyorum ya dogum 300 olsa muayane 20ymış bedava resmen burda serum parası bile 150 yanı resmenmilleti soyuyolar burda..oyuzden herkesde devlete gıttıgı için sadece1 tane devlet hastanesı var.. oyuzden cok kalabalık sabah 7 de bıle dopdolu hastane..... millet yalovada işkence cekiyor resmenoralar çok pahalıymış canım ya... ben özele muayene ücreti 20 tl veriyorum... ve doktorumda çok güleryüzlü ve işinin uzmanı bir doktor... ayrıca devlettede çok fazla sıra beklemem genelde... erkenden gider işimi halleder dönerim hep... Rabbim bebişlerimizide bizide korusun... yaradılışlarınıda ahlaklarınıda güzel eylesin![]()