2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim benim aynenn devamm hcg cok salgilaniyo benm sanirm ikilide belli olr
Çok zor geçiyor bir kaç haftadır bir de çalışırken iyice zor evde olsam elimde torba rahat rahat geziyorum ama işte ne mümkün hep kendimi baskılamaya çalışıyorum. Yemek yesem çıkarıyorum yemesem açlıktan çıkarıyorum ondan merak ettim azalanlar var mı diye sağol canım bilgi için.

merhaba kızlar, keyifler nasıl. ben bebişin cinsiyetini öğrendim. %80 minik bi prenses olacak dedi doktorum.ikili sonuçlar da iyi dedi
cnm ikili teste mi gitmiştin canım aç gitmek gerekiyomu benim randevum öğleden sonra doktora sormamışım

3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...

son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))

Mrb arkadaslar
Bende sizi takip ediyorum ama yazmaya kendimde hal bulamiyorum
O kadar yogun bulantim var ki 6. Haftamdan beri yatiyorum
Yarin doktora gidicem 11.haftamin icindeyim
Ama hayatimdan ciddi anlamda bezdim bulantilar ve cikarmak cok zor
4 kere serum yedim ama banamisin demiyor
Zofran iciyorum daha kuvvetli bi ilac yok zaten ama yine gunde 3 4 kere cikariyorum
Eger icmezsem 20 kere abartisiz cikariyorum
En son kan geliyo ve yemek borum tahris olmus oluyo
3 gun su bile icemiyorum ondan snra
Ikinci gebeligim bu
Digerindede boleydim 18. Haftada gecti
Bakalim bu nasil olucak hic hafiflemiyor
24saat bulaniyo
Oturup agliyorum bnde artik

buda yeni görüntümüz tahmin edebilirmisiniz ? :)

Eklentiler

• IMG-20150225-WA0000.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG-20150225-WA0001.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 97
arkadaslar ben eylül de adet oldum en son ve su an ultrasona göre 12+2 görünüyorum sürekli değişiyo doğum tarihi hangisine uymalıyım bilemedim

canim ben de okurum

Be
bende okudum canim allah kabul etsin inşaallah..

evet ben her ikisini de tüketiyordum, bulantılardan dolayı alamıyorum bu ara, inşallah devam edeceğim. öyle 3-5 cevizle olmaz malesef, hepsinin yeri de ayrı hepsi lazım. balık kelimesini dahi kullanamıyorum ben şuanda bile kötü oluyorum, ne zaman yiyebilir hale gelebilirim hiçbir fikrim yok ama en azından hapa devam edeceğim. haplara da dikkat etmek gerek, temiz denizlerde yetişmiş olması ağır metal içermemesi kapsülünün helal olması ve epa+dha değerlerinin yüksek olması, ayrıca omega 3 ün saf olması çok önemli.. omega 6 ile birlikte satılanlar var, fiyatlar bu kriterler yüzünden değişiyor..

Bu alttaki bordo arabayi alicak kumandaliymis biz yonetebiliyorz cok guzel deglmii babasi kiskandi ben surerim onu kumandayla diyo

canım bu arabaları kullanmak için sokağınız caddeniz uygun mu? bizim kapalı otoparkta dairelerimizin depoları var oraya koyuyoruz ve oğlan sürerek çıkarıyor, yoksa taşımak imkansız. bir de üniv kampüsü gbi bi yerde oturuyoruz o yüzden sürecek yer çok ama ankarada olsak hayatta düşünmezdik. almak isteyene hemen söylüyorum bunları:)

2. Ama benim ilk bebişte popo direk çıkmıştı yapı sanırım ama şunu anladım 2 ci bebişlerde daha çabuk çıkıyor göbek

evet benim de daha çabuk çıktı, ilk hamileliğimde yarıyı geçtikten sonra anca tahmin etmeye başlamıştı millet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…