- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
Oyyy masallah canim insallah daha kocaman olurlr kocaman kilolu bebis olurlarbu yemyle ne kadar olcksa :)Benim de var bu kadar ya çok fena :) ama hiç kilo almamışım hayret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy masallah canim insallah daha kocaman olurlr kocaman kilolu bebis olurlarbu yemyle ne kadar olcksa :)Benim de var bu kadar ya çok fena :) ama hiç kilo almamışım hayret
Ayy cok seker kim derdiki gobeklere sevinicez kilolu olr insallah bebegm annesine cekmzÇıkmış hemde cok tatlı çıkmış maşallah![]()
:) bence zaten 16dan sonra birden cikicak gibi geliyo canm cok saglTabi cikmis hemde ne tatli olmus benimkide ayni boyle birden pirtladi sanki:))
Insallaj canm hersey onlar icinallahin izniyle dogsunlar da bi :)aynı şeylere bızde baktık dün arabalara falan erkek çocuklar içn çok güzeller bi doğsunlar buyusunlerde allahın izniyle almak nasip olur inş..
canim benim aynenn devamm hcg cok salgilaniyo benm sanirm ikilide belli olrKızlar bulantılarınız ne alemde? Geçenler azalanlar var mı?
Çok zor geçiyor bir kaç haftadır bir de çalışırken iyice zor evde olsam elimde torba rahat rahat geziyorum ama işte ne mümkün hep kendimi baskılamaya çalışıyorum. Yemek yesem çıkarıyorum yemesem açlıktan çıkarıyorum ondan merak ettim azalanlar var mı diye sağol canım bilgi için.canim benim aynenn devamm hcg cok salgilaniyo benm sanirm ikilide belli olr![]()
cnm ikili teste mi gitmiştin canım aç gitmek gerekiyomu benim randevum öğleden sonramerhaba kızlar, keyifler nasıl. ben bebişin cinsiyetini öğrendim. %80 minik bi prenses olacak dedi doktorum.ikili sonuçlar da iyi dedi
sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Oysss göbüsler cok tatlııBenim de var bu kadar ya çok fena :) ama hiç kilo almamışım hayret
Canım ikili teste aç gitmeye gerek yok canım. Ben de öğleden sonra gittim:)cnm ikili teste mi gitmiştin canım aç gitmek gerekiyomu benim randevum öğleden sonradoktora sormamışım
yok tatlım aç gitmen gerekmiyor, kan testi ve ultrason da ayrıntılı gelişime bakılıyor.cnm ikili teste mi gitmiştin canım aç gitmek gerekiyomu benim randevum öğleden sonradoktora sormamışım
canim ben de okurum3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...
son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))
bende okudum canim allah kabul etsin inşaallah..3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...
son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))
canım bize zaten lazım olan hayvansal omega 3un içindekiler. Ceviz laju vs. De olanlar bitkisel. Bana doktorum söyledi bitkisel omega 3 un içinde olanlardan bebeğimize fayda sağlayan 1gram yağ asidini alabilmemiz için yaklaşık 10 kilo ceviz yememiz lazımmış. En iyi omega 3 kaynağı somon muş. Ama balıklar pişirilirken içindeki yağ asitleri parçalanıp değeri azalıyormuş.haftada 3-4 kez balık yemiyorsanız bence mutlaka kullanın günlük olarak.
Bu alttaki bordo arabayi alicak kumandaliymis biz yonetebiliyorz cok guzel deglmii babasi kiskandi ben surerim onu kumandayla diyo![]()
2. Ama benim ilk bebişte popo direk çıkmıştı yapı sanırım ama şunu anladım 2 ci bebişlerde daha çabuk çıkıyor göbek