2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
image.jpg
image.jpg Soldakinî yorumlarmısınız ya kaç kere koydum kimse bişey demiyo:(

Ben erkege benzettım ama doktorun hiçbişey demedimi canım ikili testın güzel çıkmışya çok iyi önemli olan sonuçlar ilkmi?
:) ilk bebegim nasipse
cok tesekkurler yorumun icin ,icime hep kiz doguyordu ama yanlis doğuyor da olabilir
Doktor daha erken cinsiyet icin dedi

çok fazla miğde bulantım var ve bu cuma doktora 2li teste gidecez. doktordan mide bulantısı için hap isteyeceğim. artık dayanamaz hale geldim. hayattan zevk alamıyorum. evde ailemle ilgilenemiyorum. sürekli öğürmekten karnım ağrıyor. sizce hap kullanayım mı?
bana dramamine verdi doktorum ama ben pek faydasını görmedim ilacı içip yinede kustum ..bide çok uyku hali yapıyor sersem gibi oluyorsun :( sonrada bi daha içmedim..

canım o kadar tuhaf ki evin kokusu bile beni bitiriyor. evde kalamıyorum. iş yeri dışarı ortam diye geliyorum sabah işe başlamadan önce biraz açık havada yürüyorum. ama evin kokusuna hiç tahammülüm yok. eşime soruyorum evde ağır bir koku var mı diye. o da hayır sana öyle geliyor ev mis gibi yumuşatıcı kokuyor diyor. anlayamıyorum bu halimi. ben ce de evde çürümüş soğan kokusu var. bu nasıl bişeydir allahım.
aahhh canım çok iyi anlıyorum seni malesef bende öyleyim kendi evimden tiksiniyorum.. :( inşallah biz de normale döneriz yakında.. geçer bulantılar ve tiksinmeler inşallah...

Canm altimda tayt var ama kalcam yok desem yalan olr ama o kendinden vardi buyumedi hic insallah erkek diyede kalcam cikmaz :D senin 2ci deglmi canm olsun o kadar :)
2. Ama benim ilk bebişte popo direk çıkmıştı yapı sanırım ama şunu anladım 2 ci bebişlerde daha çabuk çıkıyor göbek

Kizlar dun aksamdan beri göbek deligimin alt kisminda bi sanci var. Hani çok kosariz sanci olur ya karnimizda öyle bisey. Rahim büyüdüğü için olabilir diye düşündüm ama sizlerede danismak istedim.

Kizlar dun aksamdan beri göbek deligimin alt kisminda bi sanci var. Hani çok kosariz sanci olur ya karnimizda öyle bisey. Rahim büyüdüğü için olabilir diye düşündüm ama sizlerede danismak istedim.
Çok ağır bi sancı diilse önemli diildir cnm kanama başka bişey yoksa çok takılma, kendimi dinledikçe benim de hep karnım Ağrıyo

Bende senin minigini erkeğe benzettim canım,
nub falan pek bilmiyorum ama durusundan bide icimden gelen olarak dedim :)
Sağdaki kızımın 12 haftalık hali bak o seninkini andırıyor , hayırlısı olsun artık çok heyecanla bekliyoruz:)

Çok ağır bi sancı diilse önemli diildir cnm kanama başka bişey yoksa çok takılma, kendimi dinledikçe benim de hep karnım Ağrıyo
Yok agir bi sanci değil ayağa kalktigimda egildigimde filan hissediyorum . bir şeyler oluyor demek ki içeride :)

Bu alttaki bordo arabayi alicak kumandaliymis biz yonetebiliyorz cok guzel deglmii babasi kiskandi ben surerim onu kumandayla diyo :KK70:
aynı şeylere bızde baktık dün arabalara falan erkek çocuklar içn çok güzeller bi doğsunlar buyusunlerde allahın izniyle almak nasip olur inş..

Back