2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim göbiş baya bildiğin çıktı :) ilkinde 4 aylıkken çıkmıştı bu kez çok erken çıktı valla.. sana da maşallah cnm

çıkmış çıkmış :)
senin popo iyi gene benimki karnımdan büyük ama asıl bu sonu birden pırtlıcak
Canm altimda tayt var ama kalcam yok desem yalan olr ama o kendinden vardi buyumedi hic insallah erkek diyede kalcam cikmaz :D senin 2ci deglmi canm olsun o kadar :)

benim göbiş baya bildiğin çıktı :) ilkinde 4 aylıkken çıkmıştı bu kez çok erken çıktı valla.. sana da maşallah cnm
Canm aslnda erkende degl artk 3bucuk aylk olduk :D nasilda mahsustan fazla soyluyorm aylari gecsin heemn :KK53: benm ilk acaba ic karnim dar diyemi boyle cikti dun esim sarildi bana ayakta bi dkk bi dkk senin karnin iyice cikmis aramizi aciyo baya diyo :KK45:

kesenin şeklinden mi anlıyorsunuz? benim kese başlarda muz görünmündeydi,11 haftalık olunda azcık yuvarlak gibi olmaya başladı,tam yuvarlak değil aslında.haftaya dr a gidicem resmini atarım,yorum yaparsınız :KK66:
Benimde 3 martta randevum var 1 ay oldu bebisimi gormeyeli :) sen resmi at yorum yapariz ;)

Kizlar ehliyet sinavim var martin 26sinda hic calisamiyormcok uzgunm bu ay almam lazm yoksa bidahki sinava stajer ehliyet olucm cocuk oldumu esim olmadanda arabayi kullanip biyere gidebilmem lazm dua edin aliyim ya of :( gerci baska sinavlarda oglum bana ugurlu geldi hepisni gectim ama bu sefer kendme hic guvenm yok son olanlardn sonra kafami toplaayamiyormki:(

sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
okudum cnm allah kabul etsin inşallah tez zamanda kavuşursun melewgine güzel haberlerini bekliyoruzzz

çok güzel çok sevindim adına bende cumartesi gidicem.. çok heyecanlıyım.

çok çok şirin çıkmış ya. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

ramazana kadar iyice ağırlaşmış olcaz. eşin şimdi belki pek farkında değil ama karnın iyice büyüyünce zorlamaz diye düşünüyorum.

çin takvimine göre benim bebişim de kızmış :) bende hep ekşi yiyorum. hamilelikten önce deli gibi tatlı yerdim. şimdi tatlının yüzüne bakmıyorum. içime doğan da başlarda erkekti şimdi ise kız. ne olursa olsun. saglıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
çin takvimi gerçekten tutuyormu acaba bendede kızçıkmıştı ultrasomn kagatlarındada bacaklar hep yerde bunuda kıza yoruyolar umarım dogrudur

Kizlar bu testi dun saglk ocagi yapti troidim azick yuksek cikmsti gecen ay bu aybtekrarladi kalp carpintm ondanmi diye yine 1.5cikmis sizce normlmi? Bide bu keratinin nedir ndden dusuk cikarki :/

Eklentiler

• 1424866850620.jpg
    1424866850620.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 83
çin takvimi gerçekten tutuyormu acaba bendede kızçıkmıştı ultrasomn kagatlarındada bacaklar hep yerde bunuda kıza yoruyolar umarım dogrudur
Bana cin takvimi kiz dedi ama ruyamda hep erkek goruyodm erkek oldu canm bence ya tutarsa o :*

vgjBOm.jpg
[/url][/IMG]
vgjBOm.jpg
[/url][/IMG]
20150222_152314.jpg
20150222_152309.jpg
Kızlar Merhaba
Doktordan az önce geldik 2 li tarama testi için, cok şükür ultrasonda baktığı kadarıyla sağlıklı minigiiimmmm kan sonuclarimiz pazartesi çıkacak .
Cinsiyetini acayip çok merak ediyorum anlayanlar lütfen bakabilir mi catliycam yoksa :(

sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
bende okudum canım Rabbim tez zamanda sanada hayırlı ve rahat bir gebelik nasip etsin inşallah..

vgjBOm.jpg
[/url][/IMG]
vgjBOm.jpg
[/url][/IMG] Eki Görüntüle 1431330 Eki Görüntüle 1431329 Kızlar Merhaba
Doktordan az önce geldik 2 li tarama testi için, cok şükür ultrasonda baktığı kadarıyla sağlıklı minigiiimmmm kan sonuclarimiz pazartesi çıkacak .
Cinsiyetini acayip çok merak ediyorum anlayanlar lütfen bakabilir mi catliycam yoksa :KK43:
Ben erkege benzettım ama doktorun hiçbişey demedimi canım ikili testın güzel çıkmışya çok iyi önemli olan sonuçlar ilkmi?

Back