- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
- 198
çıkmış çıkmış :)Kizlaarr biri 2 aylik oburude bugun 3aylikki karnim cikmismii :)
senin popo iyi gene benimki karnımdan büyük ama asıl bu sonu birden pırtlıcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkmış çıkmış :)Kizlaarr biri 2 aylik oburude bugun 3aylikki karnim cikmismii :)
aa bacaklar havadaysa bu erkek olma olasılıgı yüksek diyolar benim 2oglumunda tüm resimlerde bacaklar havadaydıcanim simdi okuldayim yanimda degil...ama ayaklar yukari dogru idi bu bilgiden yorum yapabilir misin yana yatar vaziyette degildi...
Canm altimda tayt var ama kalcam yok desem yalan olr ama o kendinden vardi buyumedi hic insallah erkek diyede kalcam cikmazçıkmış çıkmış :)
senin popo iyi gene benimki karnımdan büyük ama asıl bu sonu birden pırtlıcak
Canm aslnda erkende degl artk 3bucuk aylk oldukbenim göbiş baya bildiğin çıktı :) ilkinde 4 aylıkken çıkmıştı bu kez çok erken çıktı valla.. sana da maşallah cnm
çpk teşekkür ederim,41 Yasinide hamilelerden mi toplucam?kendim mi okucam,bende 41 gün Meryem suresi okudum bitti,41 defa.1 TANE OKUDUM CANIM. ASLINDA 41 YASİN DE TOPLAYABİLİRSİN. ONU DA OKURUM SENİN İÇİN. ÇOK FAYDASINI GÖRÜRSÜN.
Benimde 3 martta randevum var 1 ay oldu bebisimi gormeyeli :) sen resmi at yorum yaparizkesenin şeklinden mi anlıyorsunuz? benim kese başlarda muz görünmündeydi,11 haftalık olunda azcık yuvarlak gibi olmaya başladı,tam yuvarlak değil aslında.haftaya dr a gidicem resmini atarım,yorum yaparsınız![]()
okudum cnm allah kabul etsin inşallah tez zamanda kavuşursun melewgine güzel haberlerini bekliyoruzzzsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
bilmiyorum ki erkek derse sok olurum heralde ben kiz diye dolasiyorum...bakslim hayirlisi olsun insallah...aa bacaklar havadaysa bu erkek olma olasılıgı yüksek diyolar benim 2oglumunda tüm resimlerde bacaklar havadaydı
çin takvimi gerçekten tutuyormu acaba bendede kızçıkmıştı ultrasomn kagatlarındada bacaklar hep yerde bunuda kıza yoruyolar umarım dogrudurçok güzel çok sevindim adına bende cumartesi gidicem.. çok heyecanlıyım.
çok çok şirin çıkmış ya. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
ramazana kadar iyice ağırlaşmış olcaz. eşin şimdi belki pek farkında değil ama karnın iyice büyüyünce zorlamaz diye düşünüyorum.
çin takvimine göre benim bebişim de kızmış :) bende hep ekşi yiyorum. hamilelikten önce deli gibi tatlı yerdim. şimdi tatlının yüzüne bakmıyorum. içime doğan da başlarda erkekti şimdi ise kız. ne olursa olsun. saglıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
allah gönlüne göre versin inşalah bende kız istiyorum hemde çok bu söylediklerimizin hepsi olasılık inanmayalımyani inş kızın olurbilmi
bilmiyorum ki erkek derse sok olurum heralde ben kiz diye dolasiyorum...bakslim hayirlisi olsun insallah...
Bana cin takvimi kiz dedi ama ruyamda hep erkek goruyodm erkek oldu canm bence ya tutarsa o :*çin takvimi gerçekten tutuyormu acaba bendede kızçıkmıştı ultrasomn kagatlarındada bacaklar hep yerde bunuda kıza yoruyolar umarım dogrudur
Erkek bence canimm
bende okudum canım Rabbim tez zamanda sanada hayırlı ve rahat bir gebelik nasip etsin inşallah..sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Ben erkege benzettım ama doktorun hiçbişey demedimi canım ikili testın güzel çıkmışya çok iyi önemli olan sonuçlar ilkmi?[/url][/IMG]
[/url][/IMG] Eki Görüntüle 1431330 Eki Görüntüle 1431329 Kızlar Merhaba![]()
Doktordan az önce geldik 2 li tarama testi için, cok şükür ultrasonda baktığı kadarıyla sağlıklı minigiiimmmm kan sonuclarimiz pazartesi çıkacak .
Cinsiyetini acayip çok merak ediyorum anlayanlar lütfen bakabilir mi catliycam yoksa![]()
Benımde bir oğlum var bakalım senın gibimi olur hayırlısıGünaydın arkadaslar. Geçmişe bakamadım cinsiyeti belli olanlar varmı? Dün 2'li testim vardı büyük ihtimal erkek olucak benimkisi. 2.erkeğim geliyor kısmetse.
Nub aşağı bakıyo 2. Fotoda bence kız cnm hayırlısı olsun[/url][/IMG]
[/url][/IMG] Eki Görüntüle 1431330 Eki Görüntüle 1431329 Kızlar Merhaba![]()
Doktordan az önce geldik 2 li tarama testi için, cok şükür ultrasonda baktığı kadarıyla sağlıklı minigiiimmmm kan sonuclarimiz pazartesi çıkacak .
Cinsiyetini acayip çok merak ediyorum anlayanlar lütfen bakabilir mi catliycam yoksa![]()