Yoğurt canım.azıcık soğuk yoğurt ye hemen kesiyor.baharattan ve çay kahveden uzak dur.salçadan.gece yatmadan bir kaç kaşık yoğurt yeGünaydın güzel anne adayları mide yanmasıyla nasıl başa çıkıosunuz? gece uyandırdı beni işte uykusuzluktan ölüyorum şuan süt işe yaramıyor başka önerisi olan var mı?
Erkek olabilr canim :)Güzel anneler bu da bizim miniğimizin 2 hafta önceki görüntüsü, sizce ne olabilir cinsiyetiEki Görüntüle 1430396
Ben yemedim esime yedirdm tas gibi masallah bi sey olmadiGün boyu midemle uğraştığım için bakamadım hiç. Bozulmamış değil mi inşallah bişey olmamıştır ya :)
selam kizlar...dun ikili testimin sonucu cikti sonuc sukurler olsun ki iyi imis...onceden kk da gezerken bir konu dikkatimi cekmisti..ikili test sonucunda beta hcg degeri var eger o deger 50 nin altinda ise erkek 50 nin ustunde ise kiz diye yazanlar olmus baya tutan kisiler de varmis...benim degerim 72 cikmis zaten basindan beri kiz hissediyorum cinsiyeti belli olup tarama sonuclari belli olan arkadadlr beta degerleriniz kac acaba tuttu mu merak ediyorum..sadece merak hayirlisi ne ise o olsun insallah...bir de yumurtlama gununden once dollenme olursa o da kiz olma ihtimali varmis ben 10. gun yumurtlamistim normalde 14.gun olurdu her sey kiza cikiyor bakalim her seyin hayirlisi...bu arada cinsiyeti etraftakilerin zoruyla merak ediyorum yoksa dr. soylemese hic ustelemek istemiyorum ama 16.haftada buyuk ihtimal soyler sanirim...
ya zaten diyorum ya muhabbet olsun millet cocuk diye nelerle ugrasiyor bezimkisi laf olsun torba dolsun...Canm benmde yumurtlamadan once tutmus ama erkek inanma oyle seylere hepsi yalan :)
Haklisin canm benm varsa 10 11haftalk ultrSon at bakalm nub teoriisi tutuyo cogu zamn :*ya zaten diyorum ya muhabbet olsun millet cocuk diye nelerle ugrasiyor bezimkisi laf olsun torba dolsun...
Iyi bari aman bişey olmasında bende arada suphelendigim şeyleri yemeyip eşime yediriyorumBen yemedim esime yedirdm tas gibi masallah bi sey olmadi
merhaba hanımlar,
nette gezinirken boğaz bastili tarifine rastladım. rahatsız olan arkadaşların belki işine yarayabileceğini düşündüm. tarifi denemedim ama evde yapılabilir birşeymiş demekki.
bogaz pastili tarifi: Bir bardak şeker, çeyrek bardak su ,bir kaşık bal, yarım limon suyu, rendelenmiş bir tatlı kaşığı zencefil,ve yakurusu,yarım çay kaşığı öğütülmüş karanfil, isteğe göre tarçında eklenebilir....şeker eriyene dek kaynatıp altını kısın koyulaşıncaya dek 15-20 dakika karıştırın... Çay kaşığı ile fırınkağıdına damlatin...soğumaya bırakın
canim simdi okuldayim yanimda degil...ama ayaklar yukari dogru idi bu bilgiden yorum yapabilir misin yana yatar vaziyette degildi...
Bian yerken ne gaddarim ya bi sey olsa vicdan azabndn olcem herhldd desm baskasi olsa kiyamazIyi bari aman bişey olmasında bende arada suphelendigim şeyleri yemeyip eşime yediriyorum
Kizlaarr biri 2 aylik oburude bugun 3aylikki karnim cikmismii :)
Aaaa maşallah yaa çok şaşırdım bende henüz birşey yok ilk oğlumdada geç çıkmıştı iç karnım büyüktü ama bunda sadece gaz var sabah dümdüz akşam senin 3 aylık karnın gibi oluyorum,çok tatlı çıkmış karnın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?