2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kızlar mide bulantılarım sanki hafifledi benım bazen arada vuruyor okadar normaldır heralde

Günaydın güzel anne adayları mide yanmasıyla nasıl başa çıkıosunuz? gece uyandırdı beni işte uykusuzluktan ölüyorum şuan süt işe yaramıyor başka önerisi olan var mı?
Yoğurt canım.azıcık soğuk yoğurt ye hemen kesiyor.baharattan ve çay kahveden uzak dur.salçadan.gece yatmadan bir kaç kaşık yoğurt ye

selam kizlar...dun ikili testimin sonucu cikti sonuc sukurler olsun ki iyi imis...onceden kk da gezerken bir konu dikkatimi cekmisti..ikili test sonucunda beta hcg degeri var eger o deger 50 nin altinda ise erkek 50 nin ustunde ise kiz diye yazanlar olmus baya tutan kisiler de varmis...benim degerim 72 cikmis zaten basindan beri kiz hissediyorum cinsiyeti belli olup tarama sonuclari belli olan arkadadlr beta degerleriniz kac acaba tuttu mu merak ediyorum..sadece merak hayirlisi ne ise o olsun insallah...bir de yumurtlama gununden once dollenme olursa o da kiz olma ihtimali varmis ben 10. gun yumurtlamistim normalde 14.gun olurdu her sey kiza cikiyor bakalim her seyin hayirlisi...bu arada cinsiyeti etraftakilerin zoruyla merak ediyorum yoksa dr. soylemese hic ustelemek istemiyorum ama 16.haftada buyuk ihtimal soyler sanirim...

Canm benmde yumurtlamadan once tutmus ama erkek inanma oyle seylere hepsi yalan :)
selam kizlar...dun ikili testimin sonucu cikti sonuc sukurler olsun ki iyi imis...onceden kk da gezerken bir konu dikkatimi cekmisti..ikili test sonucunda beta hcg degeri var eger o deger 50 nin altinda ise erkek 50 nin ustunde ise kiz diye yazanlar olmus baya tutan kisiler de varmis...benim degerim 72 cikmis zaten basindan beri kiz hissediyorum cinsiyeti belli olup tarama sonuclari belli olan arkadadlr beta degerleriniz kac acaba tuttu mu merak ediyorum..sadece merak hayirlisi ne ise o olsun insallah...bir de yumurtlama gununden once dollenme olursa o da kiz olma ihtimali varmis ben 10. gun yumurtlamistim normalde 14.gun olurdu her sey kiza cikiyor bakalim her seyin hayirlisi...bu arada cinsiyeti etraftakilerin zoruyla merak ediyorum yoksa dr. soylemese hic ustelemek istemiyorum ama 16.haftada buyuk ihtimal soyler sanirim...

Kizlarr bakiin Ardaya neler aldi ananesi :) guzelmiler bataniye bana cok kaliteli gibi geldi mali karacanin kiz kardesime almistk 10senedr ayni duruyo:)

Eklentiler

• IMG-20150225-WA0007.jpg
    IMG-20150225-WA0007.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20150225_124616.jpg
    IMG_20150225_124616.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_20150103_124314.jpg
    IMG_20150103_124314.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 143
Bu alttaki bordo arabayi alicak kumandaliymis biz yonetebiliyorz cok guzel deglmii babasi kiskandi ben surerim onu kumandayla diyo :D

Eklentiler

• IMG_20150225_112001.jpg
    IMG_20150225_112001.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 140
canim simdi okuldayim yanimda degil...ama ayaklar yukari dogru idi bu bilgiden yorum yapabilir misin yana yatar vaziyette degildi...

merhaba hanımlar,
nette gezinirken boğaz bastili tarifine rastladım. rahatsız olan arkadaşların belki işine yarayabileceğini düşündüm. tarifi denemedim ama evde yapılabilir birşeymiş demekki.

bogaz pastili tarifi: Bir bardak şeker, çeyrek bardak su ,bir kaşık bal, yarım limon suyu, rendelenmiş bir tatlı kaşığı zencefil,ve yakurusu,yarım çay kaşığı öğütülmüş karanfil, isteğe göre tarçında eklenebilir....şeker eriyene dek kaynatıp altını kısın koyulaşıncaya dek 15-20 dakika karıştırın... Çay kaşığı ile fırınkağıdına damlatin...soğumaya bırakın

Kizlaarr biri 2 aylik oburude bugun 3aylikki karnim cikmismii :)

Eklentiler

• IMG_20150225_134924.JPG
    IMG_20150225_134924.JPG
    92,2 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_20150225_131400.JPG
    IMG_20150225_131400.JPG
    84,8 KB · Görüntüleme: 146
Canm cok sagoll kesn yapmaliyiz :)
merhaba hanımlar,
nette gezinirken boğaz bastili tarifine rastladım. rahatsız olan arkadaşların belki işine yarayabileceğini düşündüm. tarifi denemedim ama evde yapılabilir birşeymiş demekki.

bogaz pastili tarifi: Bir bardak şeker, çeyrek bardak su ,bir kaşık bal, yarım limon suyu, rendelenmiş bir tatlı kaşığı zencefil,ve yakurusu,yarım çay kaşığı öğütülmüş karanfil, isteğe göre tarçında eklenebilir....şeker eriyene dek kaynatıp altını kısın koyulaşıncaya dek 15-20 dakika karıştırın... Çay kaşığı ile fırınkağıdına damlatin...soğumaya bırakın

Canm genelde kalca ayaklar yukarida erkek oluyo ama tabi belli olmaz ayaklari kapattiysa kizda olabilr o nubu gormek lazm dikmi paralel mi :* ama erkek bebk daha erkn gelisiyo hatlari cok netsede tahminen erkektr :)
canim simdi okuldayim yanimda degil...ama ayaklar yukari dogru idi bu bilgiden yorum yapabilir misin yana yatar vaziyette degildi...

Kizlaarr biri 2 aylik oburude bugun 3aylikki karnim cikmismii :)

Aaaa maşallah yaa çok şaşırdım bende henüz birşey yok ilk oğlumdada geç çıkmıştı iç karnım büyüktü ama bunda sadece gaz var sabah dümdüz akşam senin 3 aylık karnın gibi oluyorum,çok tatlı çıkmış karnın

Ayy canim benm cok sagol bilmem hic sormadm ama ic karnm dar herhalde bu kdr cikti kaldi cunku agirdmi yanlarm anliyormki karnm buyuyo :)
Aaaa maşallah yaa çok şaşırdım bende henüz birşey yok ilk oğlumdada geç çıkmıştı iç karnım büyüktü ama bunda sadece gaz var sabah dümdüz akşam senin 3 aylık karnın gibi oluyorum,çok tatlı çıkmış karnın

Back