2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
ben de okudum canım . Allah kabul etsin inşallah sonucun pozitif olur. sonucunu bize yaz olur mu :)

Kızlar içime erkek doğuyor her gece rüyamda erkek bebek görüyorum hep mavi kıyafetlere bakıyorum bakalım bana malum olmuşmu inşallah belli olur pazartesi gidicem Dr eşim kız istiyor tabi önce sağlıklı Olmasını istiyoruz

canım geçmiş olsun neden rapor almıyosun ki? ben de çok kötüydüm dr um heyet verdi hatta.

bende çalışıyorum. misli misli bulantı halsizlik uykusuzluk yorğunluk hepsi var. ama özel sektörde nereye kadar izin alabilirm ki. sürekli vergi dairesi sigorta arası mekik dokuyorum bide. hamileliğimin ilk ayı çok ciddi grip oldum. nefes alamadım. soğuklarda dışarlarda dolaşmaktan. şimdide yağmurlarda dışardayım. bazen kendime acıdığımı farkediyorum. birileride bana acısa.... işimi bırakamam. maddi boyutu bi yana stajım devam ediyor. bırakırsam stajım da yanacak :KK43: yaımda tuzlu bişeyler var hep. gerçekten bastırıyor bulantıyı bi müddet. ben doğum raporunu bile tam kullansam rapor bitipde geri döndüğümde yerimde başkasını bulurum.

canım geçmiş olsun neden rapor almıyosun ki? ben de çok kötüydüm dr um heyet verdi hatta.[/QUOTişin en
canım geçmiş olsun neden rapor almıyosun ki? ben de çok kötüydüm dr um heyet verdi hatta.
canım o kadar tuhaf ki evin kokusu bile beni bitiriyor. evde kalamıyorum. iş yeri dışarı ortam diye geliyorum sabah işe başlamadan önce biraz açık havada yürüyorum. ama evin kokusuna hiç tahammülüm yok. eşime soruyorum evde ağır bir koku var mı diye. o da hayır sana öyle geliyor ev mis gibi yumuşatıcı kokuyor diyor. anlayamıyorum bu halimi. ben ce de evde çürümüş soğan kokusu var. bu nasıl bişeydir allahım.

canım o kadar tuhaf ki evin kokusu bile beni bitiriyor. evde kalamıyorum. iş yeri dışarı ortam diye geliyorum sabah işe başlamadan önce biraz açık havada yürüyorum. ama evin kokusuna hiç tahammülüm yok. eşime soruyorum evde ağır bir koku var mı diye. o da hayır sana öyle geliyor ev mis gibi yumuşatıcı kokuyor diyor. anlayamıyorum bu halimi. ben ce de evde çürümüş soğan kokusu var. bu nasıl bişeydir allahım.
burunlarımızın bu kadar iyi koku almasına çok şaşırıyorum. koklaya koklaya dolaşıyorum her yeri. eşimin öğlen yemekte ne yediğini aksam kokudan anlıyorum. çok tuhaf. ama hiç iyi bişey değil malesef. güzel kokular bile mide bulandırıcı olabiliyor.

Bende sürekli evde kedi gibi orayı burayı kokluyorum banada ev kokuyo uş gibi geliyor camlar sürekli açık valla hele sığan kokusu ve bulaşık makinesi kokusu beni benden alıyor :KK61:

sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
bende okudum cnm RABBİM daha çok bekletmesin İNŞALLAH......

Bende sürekli evde kedi gibi orayı burayı kokluyorum banada ev kokuyo uş gibi geliyor camlar sürekli açık valla hele sığan kokusu ve bulaşık makinesi kokusu beni benden alıyor :KK61:
Bu koku olayı fena bende aynı şekildeyim evim eşim kızım hatta kendim bile kokuyorum gibi eşim dalga geçiyor artık bütün dünya çö kokuyor diye 11+4 oldum hala kokuyor herşey.. :110:

kızlaaaaar mide yanmasıyla nasıl başa çıkıyorsunuz??????

Gecmis olsun canim bas agrisida zor.miniklerimiz iyi olsunda cekmeye raziyiz.uc ayi atlattik sukurlerler olsun rabbim kucagimiza almayida nasil etsin.
aynnen,Bende atmak üzereyim ama daha iyiyim diğer haftalara göre uyumuyorum mesela artık..bugünümüze çok şükür..

:)) gülesim geldi. demekki hepimiz öyleyiz.evdeki herşeyi yıkansın diye atıyorum.kokuyor gibi geliyor.kırtlentlerimi falan:)) sonra bitmeyen çamaşır ve ütü:))

okudum canım, ALLAH kabul etsin, inşallah kavuşursun bebeğine

3 tane ceviz vücudumuzun omega 3 ünü karşılamak için çok az.. günde 1 çay bardağı kavrulmamış kaju ceviz fındık badem karışımı yediğim halde omega 3 takviyesi de alıyordum ben.. kabızlık olayını da ilk defa duyuyorum, öyle bi etki hiç yapmadı..
canım bize zaten lazım olan hayvansal omega 3un içindekiler. Ceviz laju vs. De olanlar bitkisel. Bana doktorum söyledi bitkisel omega 3 un içinde olanlardan bebeğimize fayda sağlayan 1gram yağ asidini alabilmemiz için yaklaşık 10 kilo ceviz yememiz lazımmış. En iyi omega 3 kaynağı somon muş. Ama balıklar pişirilirken içindeki yağ asitleri parçalanıp değeri azalıyormuş.haftada 3-4 kez balık yemiyorsanız bence mutlaka kullanın günlük olarak.

:)) gülesim geldi. demekki hepimiz öyleyiz.evdeki herşeyi yıkansın diye atıyorum.kokuyor gibi geliyor.kırtlentlerimi falan:)) sonra bitmeyen çamaşır ve ütü:))
yaaaa bende aynı dertten muzdaribim sanki ev kokuyo o karda kışta bile hep camları açtım. Haliyle üşüttüm şimdi burnum akıyo öksürüyorum ne çektim şu kokulardan ya

bende okudum rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inş.

Günaydın güzel anne adayları mide yanmasıyla nasıl başa çıkıosunuz? gece uyandırdı beni işte uykusuzluktan ölüyorum şuan süt işe yaramıyor başka önerisi olan var mı?
Canim bende yaklaşık 2 haftadır bunu çekiyorum. Ama dün resmen yeniden doğdum. Geçen gece artık uyuyamiyordum ne yapabilirim diye araştırdım forum da gördüm ve gaviscon şurup aldım doktor a sorma imkanım olmadı akşam gelirken eşime söyledim eczacimizla konuşup almış. O da tavsiye etmiş. Doktorunla görüşüp alabilirsin ben çok şükür rahatladim. Gebelik kategorisi A güvenle kullanılabilir ama yine de doktoruna danış.

Selam bayanlar,bende tam bunu yazacaktım 1 haftadır ölüyorum mide ağrısından bulantılar geçti sadece arada bi yokluyor ama bu mide ağrı ve yanması beni mahvetti sanki öğleden sonra mide birşey yerleştiriyolar akşam yatana kadar geğirmekten ölüyorum yaa mineralli su içiyorum biraz rahatlatıyo ama çare değil ne yapıcaz bilmiyorum :KK53:
Canım Dr bana gaviscon die bi surup yazdı şikayetlerim sizinle aynıydı 7 şişe yazdı bunu hep iciceksin bidahada migde şikayetiniz olmayacak dedi ve cok cok iyi geldi bitti diyebilirim

Back