- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
bende okudum,sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Bende okudum rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Canim bende okudum allah kabul etsin insallah:))sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
mide bulantısı geçti baş ağrısı başladı tatlım...ama feci bi başağrısıGunaydin kizlar herkes iyidir insallah.migde bulantilariniz ne alemde benim Bayag gecti ama arada bi yokuyo :))
Bende okudum Rabbim kabul etsin inşallahsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
1 TANE OKUDUM CANIM. ASLINDA 41 YASİN DE TOPLAYABİLİRSİN. ONU DA OKURUM SENİN İÇİN. ÇOK FAYDASINI GÖRÜRSÜN.sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Gecmis olsun canim bas agrisida zor.miniklerimiz iyi olsunda cekmeye raziyiz.uc ayi atlattik sukurlerler olsun rabbim kucagimiza almayida nasil etsin.mide bulantısı geçti baş ağrısı başladı tatlım...ama feci bi başağrısı(
ben çok kötüyüm canım ya.. ağlıyorum artık hergün nerdeyse. ailem de beni sürekli mutsuz görünce üzülüyor. hamileliğime bile tam sevinemiyorum bulantıdan. çalışıyorum ayrıca. işyerinde de bir o kadar zor ki. ne yapmalıyım bana yardım edin arkadaşlar..Gunaydin kizlar herkes iyidir insallah.migde bulantilariniz ne alemde benim Bayag gecti ama arada bi yokuyo :))
Günaydın güzel anne adayları mide yanmasıyla nasıl başa çıkıosunuz? gece uyandırdı beni işte uykusuzluktan ölüyorum şuan süt işe yaramıyor başka önerisi olan var mı?
kesenin şeklinden mi anlıyorsunuz? benim kese başlarda muz görünmündeydi,11 haftalık olunda azcık yuvarlak gibi olmaya başladı,tam yuvarlak değil aslında.haftaya dr a gidicem resmini atarım,yorum yaparsınızBence kizzzzz kesen yuvarlakk
canım geçmiş olsun neden rapor almıyosun ki? ben de çok kötüydüm dr um heyet verdi hatta.ben çok kötüyüm canım ya.. ağlıyorum artık hergün nerdeyse. ailem de beni sürekli mutsuz görünce üzülüyor. hamileliğime bile tam sevinemiyorum bulantıdan. çalışıyorum ayrıca. işyerinde de bir o kadar zor ki. ne yapmalıyım bana yardım edin arkadaşlar..
ben de okudum canım inşallah sağlıkla hamile kalırsın en kisa zamanda
Bende okudum canım, Allah kabul etsin hayırlısını versin.sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?