2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

okudum canım Allah hayırlı evlat versin en kısa zamanda..

ben de okudum canım inşallah sağlıkla hamile kalırsın en kisa zamanda

Günaydın güzel anne adayları mide yanmasıyla nasıl başa çıkıosunuz? gece uyandırdı beni işte uykusuzluktan ölüyorum şuan süt işe yaramıyor başka önerisi olan var mı?

bende okudum,
Allah en kısa zamanda sağlıkla doldursun kucağınızı

Bende okudum rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah

Gunaydin kizlar herkes iyidir insallah.migde bulantilariniz ne alemde benim Bayag gecti ama arada bi yokuyo :))

Canim bende okudum allah kabul etsin insallah:))

okudum canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Bizlerde sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.

Bende okudum Rabbim kabul etsin inşallah

1 TANE OKUDUM CANIM. ASLINDA 41 YASİN DE TOPLAYABİLİRSİN. ONU DA OKURUM SENİN İÇİN. ÇOK FAYDASINI GÖRÜRSÜN.

çok fazla miğde bulantım var ve bu cuma doktora 2li teste gidecez. doktordan mide bulantısı için hap isteyeceğim. artık dayanamaz hale geldim. hayattan zevk alamıyorum. evde ailemle ilgilenemiyorum. sürekli öğürmekten karnım ağrıyor. sizce hap kullanayım mı?

Gunaydin kizlar herkes iyidir insallah.migde bulantilariniz ne alemde benim Bayag gecti ama arada bi yokuyo :))
ben çok kötüyüm canım ya.. ağlıyorum artık hergün nerdeyse. ailem de beni sürekli mutsuz görünce üzülüyor. hamileliğime bile tam sevinemiyorum bulantıdan. çalışıyorum ayrıca. işyerinde de bir o kadar zor ki. ne yapmalıyım bana yardım edin arkadaşlar..

Günaydın güzel anne adayları mide yanmasıyla nasıl başa çıkıosunuz? gece uyandırdı beni işte uykusuzluktan ölüyorum şuan süt işe yaramıyor başka önerisi olan var mı?

Selam bayanlar,bende tam bunu yazacaktım 1 haftadır ölüyorum mide ağrısından bulantılar geçti sadece arada bi yokluyor ama bu mide ağrı ve yanması beni mahvetti sanki öğleden sonra mide birşey yerleştiriyolar akşam yatana kadar geğirmekten ölüyorum yaa mineralli su içiyorum biraz rahatlatıyo ama çare değil ne yapıcaz bilmiyorum

canım geçmiş olsun neden rapor almıyosun ki? ben de çok kötüydüm dr um heyet verdi hatta.

Günaydın arkadaslar. Geçmişe bakamadım cinsiyeti belli olanlar varmı? Dün 2'li testim vardı büyük ihtimal erkek olucak benimkisi. 2.erkeğim geliyor kısmetse.

Bende okudum canım, Allah kabul etsin hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…