- 14 Şubat 2015
- 47
- 52
- 13
- 33
bildiğim kadarıyla kese değer 1500 ile 2000 aradındayken gözüküyordu öyle hatırlıyorum bikaç gün daha bekleme.n lazımSlm kızlar bnm kese gözükmedi değerim 1200
Omega 3 e bakilmiyor sanirim hic oyle bir deger gormedim testlerde.Cnm ben balık hiç yemedim sanırım 3 aydır:))) ama ceviz hergün yerim bi avuç, ama kan değerlerimizde buna bakılmıyor mu ben çok vitamîn seven biri diilim inan fazlasıyla kilo olarak dönüyor hepsi
Hiç fikri olan yok mu hanimlarcherrphe .!.:Güzel anneler bu da bizim miniğimizin 2 hafta önceki görüntüsü, sizce ne olabilir cinsiyetiEki Görüntüle 1430396
cnm okudum ve yürekten gönderiyorum duamı.. allahım hayırlısıyla sana gebeliği bizlere doğumu nasip etsin..sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bende okudum .rabbim oyalanmadan gönlünün muradını versin inşallahsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Canım ben okudum 1 tane.allah kabul etsin inş.sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Okudum Allah kabul etsin .saglikli hayirli evlat nasip etsinsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Canim okudum.. Allah saglikli gebelikler nasip etsin insaAllah..sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Okudum canım,inş allah sana da nasip edersevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
bende okudum canım Yüce Rabbim sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin bize de sağlıklı gebelik devamı ve sağlıklı bebekler inşallah...sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Canım ben okudum; Rabbim seni de tüm isteyenleri de hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
okudum canim Rabbim inşallah hayirlisiyla hamile olmanı nasip etsinsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Okudum canım Rabbim kabul etsin tedavini evladına kavusmana sebeb etsin inşsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
ramazan bayramın 8 aylık olucaz heralde bı sorun olacagını doktora sorarsınız kurban bayramında zaten doğmuş olacaklar bızde gurbetteyız kurban bayramında gitmemeyi dusunuyoruz...Arkadaşlar.. aranızda gurbette olup da ramazan bayramında ailesinin yanına gitmek için uzun yol seyahati yapacak olan var mı? benim eşim beni memlekete gitmeye zorluyor ama ben karnı burnunda nasıl gideyim. onu tartışıyoruz. onu gitmemeye nasıl ikna ederim.?
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin okudum canimsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
canım internette araştır istersen cevizi en az 2 tane en fazla 4 tane yemen lazım... 4 ten fazla yersen kabızlık yapar. metabolizmayı yavaşlatır... 2den az yersende vücuda bir katkısı olmuyormuş... en iyisi 3 tane yemekmiş... ben bunu baya araştırdım
Omega 3 e bakilmiyor sanirim hic oyle bir deger gormedim testlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?