Cnm ben balık hiç yemedim sanırım 3 aydır:))) ama ceviz hergün yerim bi avuç, ama kan değerlerimizde buna bakılmıyor mu ben çok vitamîn seven biri diilim inan fazlasıyla kilo olarak dönüyor hepsicanım haftada 3 gün balık yiyebiliyor musun ya da ihtiyacın olan omega 3 ü başka besinlerden alabiliyor musun? ben balık yiyemeyen biri olarak omega 3 takviyesine ihtiyaç duydum. zaten doktorum düzenli olarak balık ceviz tüketiyorsun dimi dedi. hayır deyince azcık kızdı:) sonra o zaman bu omega-3 haplarını içmen lazım dedi.
bende bugun kontrole gittim herşey yolundaymış . miniciğimi gördüm mutlu oldumm
Cnm çok teşekkür ederim umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
Cinsiyetin görünmesi çocuğun pozizyonuyla ilgili benimkini doktor otururken yakaladı siyah beyaz görüntüdede gözüküyo bu haftadan itibaren bebeklerimiz parmaklarını emmeye başlıyomuş renkli olanda parmağını emerken:)
Arkadaşlar.. aranızda gurbette olup da ramazan bayramında ailesinin yanına gitmek için uzun yol seyahati yapacak olan var mı? benim eşim beni memlekete gitmeye zorluyor ama ben karnı burnunda nasıl gideyim. onu tartışıyoruz. onu gitmemeye nasıl ikna ederim.?
Kızlar bana da yorum yapar mısınız kız sankî bu da , çin rus hepsi kız çıkıyo
ben de oğlumda hep ekşi yedim, ama erkekti:)
Bilem ki sormadım hiç :) ama bu ara içime erkek gibi dogmaya başladı çevremdeki herkes erkek diyor belki de ondan zaten 10+3 uz daha belli olmaz herhalde :)
canım internette araştır istersen cevizi en az 2 tane en fazla 4 tane yemen lazım... 4 ten fazla yersen kabızlık yapar. metabolizmayı yavaşlatır... 2den az yersende vücuda bir katkısı olmuyormuş... en iyisi 3 tane yemekmiş... ben bunu baya araştırdımCnm ben balık hiç yemedim sanırım 3 aydır:))) ama ceviz hergün yerim bi avuç, ama kan değerlerimizde buna bakılmıyor mu ben çok vitamîn seven biri diilim inan fazlasıyla kilo olarak dönüyor hepsi
çok güzel çok sevindim adına bende cumartesi gidicem.. çok heyecanlıyım.
çok çok şirin çıkmış ya. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
ramazana kadar iyice ağırlaşmış olcaz. eşin şimdi belki pek farkında değil ama karnın iyice büyüyünce zorlamaz diye düşünüyorum.
çin takvimine göre benim bebişim de kızmış :) bende hep ekşi yiyorum. hamilelikten önce deli gibi tatlı yerdim. şimdi tatlının yüzüne bakmıyorum. içime doğan da başlarda erkekti şimdi ise kız. ne olursa olsun. saglıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
Gobek miiGöbeğiniz çıkmaya başladı mı arkadaşlar?
Cnm ben incir kayısı falan da çok yiyorum bi zararını görmedîm, ferrum fort a başlayan var mı , o kabızlık yapmaz inşallahcanım internette araştır istersen cevizi en az 2 tane en fazla 4 tane yemen lazım... 4 ten fazla yersen kabızlık yapar. metabolizmayı yavaşlatır... 2den az yersende vücuda bir katkısı olmuyormuş... en iyisi 3 tane yemekmiş... ben bunu baya araştırdım
demir hapları genlde kabızlık yapıyoırCnm ben incir kayısı falan da çok yiyorum bi zararını görmedîm, ferrum fort a başlayan var mı , o kabızlık yapmaz inşallah
Ay canım daha çoook var o zamana, şimdiden neden tartışıyorsunuz? O zaman 7 aylık falan olacağız, eğer doktor izin verirse gidebilirsin hem canım. Kaç saatlik yol ??Arkadaşlar.. aranızda gurbette olup da ramazan bayramında ailesinin yanına gitmek için uzun yol seyahati yapacak olan var mı? benim eşim beni memlekete gitmeye zorluyor ama ben karnı burnunda nasıl gideyim. onu tartışıyoruz. onu gitmemeye nasıl ikna ederim.?
Gün boyu midemle uğraştığım için bakamadım hiç. Bozulmamış değil mi inşallah bişey olmamıştır ya :)Canim annemde oyle dedi smdi aradmda hic kokmuyo ama benm bildigim rengi kirmizi olur ondan sordum ama taze kurban eti bazen rengi koyu oluyo cekilince belki boyle olmstur dmiaksam hatnyi boylamayz insalah :)
Canım miğde bulantısı bebeğin sağlıklı olduguna işarettir korkma :)kızlar benim sabahtan beri aşırı mide bulantım var. benim daha önce hiç böyle mide bulantım olmadı. çok korkuyorum bebeğe bişe olmuş olabilir mi?
Amin inşallah canımCanım miğde bulantısı bebeğin sağlıklı olduguna işarettir korkma :)
Allah tamamına erdirsin herkesin gebeliğini İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?