- 14 Şubat 2015
- 47
- 52
- 13
- 33
ay öyle mi dersin henüz cinsiyet söylemedi doktor bi dahaki gidişimde söylücek inşAyy bu erkek sanirm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay öyle mi dersin henüz cinsiyet söylemedi doktor bi dahaki gidişimde söylücek inşAyy bu erkek sanirm :)
Saol cnm , Dr Seçimi çok önemli ya Allah yeteneksiZ ve işini sevmeyen Dr lara düşürmesin. Benîm Dr um Prof olmasına rağmen belki yarım saat muayene ediyor karından 2 dk bakıp yollamıyor doğumum da çok iyi geçmiştî 15 dk da doğumhaneden çıktım beni çok iyi motive etti maşallah dîyim:)çok geçmiş olsun canım, doktorlar bir düşük olursa hastanın suçlamasından korkuyorlar, malesef davalar vs öyle boyutlar aldı ki, aramızda progestan kullanmayan kalmadı mesela, hep tedbir hep tedbir.. benim doktorum da oğlumda kanama olduğunda aynısını demişti, amuda da kalksan o bebek düşecekse düşer demişti, dinlenmek sadece iç rahatlatan bişey sanırım..
Ayy canm allah razi olsun ne bliyim insanin aklina geliyocikolata yiyenin bebegi daha mutlu olrmus dogunca diyolrya :/
Erkek cocklar erken gelisiyo benmkide 11de boyle netti her seyi ayaklarda yukarda bana erkek gibi geldi canm ogrenince yazarsin :)ay öyle mi dersin henüz cinsiyet söylemedi doktor bi dahaki gidişimde söylücek inş
Maşallah çok tatlişko cnm ama o alttan gözüken nub sonra değîşmiyo mu bu aylarda yanlış anlama bi arkadaşıma 9 ay erkek dediler kız doğurdu o yüzden çok korkuyorum ben de :))Cnm çok teşekkür ederim umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:)
Cinsiyetin görünmesi çocuğun pozizyonuyla ilgili benimkini doktor otururken yakaladı siyah beyaz görüntüdede gözüküyo bu haftadan itibaren bebeklerimiz parmaklarını emmeye başlıyomuş renkli olanda parmağını emerken:)
geçmiş olsun, bir daha yaşamazsın inşallahÇok teşekkür ederim. Doktor bugün ultrason ile baktı tekrar kanama alanı çok çok kuculmus durumunuz iyi dedi... Bebeğin kesesi de oldukça iyi görünüyor dedi. tabi bizim yaramaz yine dans ediyordu içeride :) taburcu etti evde yatacagiz artık bakalım. ilgin için teşekkürler...
Yaniltmak istemem ama buzlukta olduğundan rengi değişmiş olabilir. Bize de ailem memleketten gonderir hep bende geçen gün kıyma dan suphelendim anneme sordum kokmuyorsa sorun yok demişti. rengi farklıydı ama bozuk değildi[/QUOT
benım 2.gebelik olduğundan sanki çıktı gibi..
ilk hamilelikdekinden daha erken çıkıyomu göbek .dışardakiler anlamıyo daha sanırım ama buyuk geliyor. :/
şehir efsanesi bence onlar:) belki şöyle olabilir çikolata mutluluk hormonu salgılatıyor deniyor, mutlu annenin bebeği de mutlu olur mantığıyladır o :) spor yaparsan yürüyüş yaparsan emin ol çok daha mutlu olur bebişin:)
Kızlar bana da yorum yapar mısınız kız sankî bu da , çin rus hepsi kız çıkıyoMrb kızlar.. Üstteki şimdiki bebişim, alttaki kızımın 12 haftalık hali, gördüğünüz gibi kız kesesi de fasülye şeklinde olabiliyor. Şimdiki yuvarlak bakalım ne olucak var mı tahmin, Dr um 16. Haftada söylüyor![]()
şehir efsanesi bence onlar:) belki şöyle olabilir çikolata mutluluk hormonu salgılatıyor deniyor, mutlu annenin bebeği de mutlu olur mantığıyladır o :) spor yaparsan yürüyüş yaparsan emin ol çok daha mutlu olur bebişin:)
Kızlar bana da yorum yapar mısınız kız sankî bu da , çin rus hepsi kız çıkıyo
Amin arkadaşım hepimizin yavruları sağlıkla gelsin neşe versin hayatımmıza:)Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iyi oldukça araştırdım yaptirmayan da çok yaptiranda. Zaten olasılıklar dan bahsediliyor kesin bişey yokmus. Benim de tanıdıkları arasında teşhis koyup sağlıklı bebekleri olanlar oldu tam tersi de oldu. Doğum yapana kadar bilemicez Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin ne diyelim
Canm arastirmlar sonucu nettede yaizyo ama :) bende nasil erkek bebekse hep limon eksi yiyorm![]()
Kiz mi canm :*
geçmiş olsun, bir daha yaşamazsın inşallah
hayırlısı olsun cnaım sağlıkla al kucağınaSelam kızlar bende eylül annesiyimBugün bebişimizin cinsiyetini öğrendik eşimle kısmetse oğlumuz olucak:)))
benim bulantılarımda bu hafta ayyuka çıktı... zaten 24 saat surekli bir bulantım vardı. hani araba tutması vardır ya öyleydim bütün gun yanında şiddetli baş ağrısıyla. 1-2 kez kusmuşumdur sadece.... ama bu hafta fenayımm fena... bu sabah içimi dışıma çevirecek kadar şiddetli idi kusmam.. bu hafta zor olacak sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun...herkeseee merhabaa..epeydir yoktum..keyfim yoktu ve bulantılarım çok kotu yaptı..bu ara biraz daha iyiyim en azından bulantı var butun gün çıkarmaktan daha iyigibi...
bu arada kilo aldınız mıı....
ve yarın 2.kontrolumuz var inşallah herşey yolundadır
Cnm bilmiyorumki ilk gebeliğim. Doktorda % 90 erkek dedi ama hayırlısı, sağlıklı olsunlarda bide bu keseden anlama nasıl oluyorMaşallah çok tatlişko cnm ama o alttan gözüken nub sonra değîşmiyo mu bu aylarda yanlış anlama bi arkadaşıma 9 ay erkek dediler kız doğurdu o yüzden çok korkuyorum ben de :))
Cnm çok teşekkür ederim az daha dayan bende ikinci devrede hamilelerin yarısından fazlasının bulantısı bitiyomuş ama takviye ilaçlarını da ihmal etmemek lazım bebeğin için..benim bulantılarımda bu hafta ayyuka çıktı... zaten 24 saat surekli bir bulantım