2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ahhh elimde olsa hic aklimdan çikmiyo bnmde hersey normal enfenksiyonda yok idrarda bnm afedersiniz yesil akintilardan sonra oldu doktorum gecer diyo

Ayyy ne güzel cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor :) biz de bugün 10+6yız inşallah 7 martta ikili icin randevumuz var. Bizde görürüz inşallah :) sağlıklı olsunlar da gerci gec göstersinler önemli değil :) Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin bayanlar. Allahım artık kimseye kayıp yaşatmaz inşallah hayırlısıysa tabi.

Kizlarrrr bunu kullanmamda bi sorn varmii ya bogazim cok kotu zaten kronik faranjitim vardi azdi (( acil bakin nolr bal limon zencefilli ???

Kizlarr

Eklentiler

• IMG_20150224_140107.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 67

Çok teşekkür ederim. Doktor bugün ultrason ile baktı tekrar kanama alanı çok çok kuculmus durumunuz iyi dedi... Bebeğin kesesi de oldukça iyi görünüyor dedi. tabi bizim yaramaz yine dans ediyordu içeride :) taburcu etti evde yatacagiz artık bakalım. ilgin için teşekkürler...

Selam guzel anneler masallah herkes guzel haberler almis insallah sonuna kadar boyle devam ederiz.cinsiyetler ogrenilmis 16. Haftada kesin ogrenilur kizlar.masallah miniklerimize.

Çok çok teşekkürler... inşallah hepimiz iyi oluruz ve sorun yasamayiz...

Ayy canm allah razi olsun ne bliyim insanin aklina geliyo cikolata yiyenin bebegi daha mutlu olrmus dogunca diyolrya :/

sanada çook geçmiş olsun canım..oda ayrı bi sorun..
bu arada kilo vermen ne güzel..bende versem çook mutlu olurdum zaten diyetteydım bebek supriz oldu
benim hamileleih hazırandı zayıflayım öye die..ama olmadı nasıp suprız oldu :)
bende daha almadım kilo en azından benim tartıya göre inşallah yarın doktorda da almamış çıkar...
doktor her ay 1 kılo alıncak die tembihledi.hadi şimdiiştah yok bulantıdan 3 ay sonunda kım tutacak beni.. :/

benım 2.gebelik olduğundan sanki çıktı gibi..
ilk hamilelikdekinden daha erken çıkıyomu göbek .dışardakiler anlamıyo daha sanırım ama buyuk geliyor. :/

Göbeğiniz çıkmaya başladı mı arkadaşlar?
ayy canim benim ciktii ya oyle tabiki aa hamile diyecekleri kadar degilde beni taniyanlar cok zayif ve karnim iceri gocuk oldugu icin ciktigini aa cikmis diyen cok oldu ve karnim yanlarm faln cok geriliyo yavastam genisliyo artk :)

bu testleri gebelik başında tsh serbest t3 ve t4 hormonlarına bakıyorlar,bakmamışlarsa da bu hormonlar hormon testi ile troid hastalığı olup olmadığı anlşaşaılabilir illaki 2 li test yaptırmak gerekmez bu rahatsızlığı anlayabilmek için.Görüdüğüm çok insana riskli down sendromlu dediler ve sağlıklı doğdu çocuk,,aksi durumda sağlıklı dedikleri çocuklar da engelli olarak doğabiliyor,şehsen bunu da yaşayan tanıdığım var arkadaşım.bu test hiç bir zaman kesin sonuç vermez belli hesaplamalarla risk oranını hesaplar.

O kadar çok yaptırma diyen var ki kafam çok karışıyor Çok kararsızım yine
bu testleri gebelik başında tsh serbest t3 ve t4 hormonlarına bakıyorlar,bakmamışlarsa da bu hormonlar hormon testi ile troid hastalığı olup olmadığı anlşaşaılabilir illaki 2 li test yaptırmak gerekmez bu rahatsızlığı anlayabilmek için.Görüdüğüm çok insana riskli down sendromlu dediler ve sağlıklı doğdu çocuk,,aksi durumda sağlıklı dedikleri çocuklar da engelli olarak doğabiliyor,şehsen bunu da yaşayan tanıdığım var arkadaşım.bu test hiç bir zaman kesin sonuç vermez belli hesaplamalarla risk oranını hesaplar.Ben 2 li test falan yaptırmadım ama tiroid hormonlarıma bakıldı ve tiroid ilacı kullandım gebeliğim boyunca...

ayy canim benim ciktii ya oyle tabiki aa hamile diyecekleri kadar degilde beni taniyanlar cok zayif ve karnim iceri gocuk oldugu icin ciktigini aa cikmis diyen cok oldu ve karnim yanlarm faln cok geriliyo yavastam genisliyo artk :)
Evrembus dün resim atmıştım ama görmedin galiba bize de tahminde bulunur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…