Ahhh elimde olsa hic aklimdan çikmiyo bnmde hersey normal enfenksiyonda yok idrarda bnm afedersiniz yesil akintilardan sonra oldu doktorum gecer diyoKızlar bende de hafif peçeteye gelen kahverengi akıntı oldu.. Endişelenip doktora gittim.. ama herşey yolunda, bebek iyi, kese düzgün.. hiçbir sıkıntı yok dedi doktorum.. Sonrasında bi idrarda enfeksiyon bakalım dedi, ona da baktılar, onda da birşey çıkmadı.. Gebelikte böyle akıntılar olabiliyora bağlandı mevzu.. Ama tabiki de aşırı bir akıntı ya da pembe kırmızı bi kana olursa ve de ağrı hissedersen muhakkak yine gel.. Gece bile olsa acile gel, gelirken beni ara dedi.. Bilgimiz olsun.. Bebişlerimizi sıkıntıya sokmayalım :)
Cinsiyetını hiç merak etmiyorum ..Bende bi sorunum var acep ..
Gecmis olsn arkadsm
bnm ikinci kizima hamikeyken emziryirdum. Senin gibi iceride kanama alani olusmustu. Dr emzirmeyi birakirsam zamanla gececegini soyleyip eve gondermisti.emzirme rahim kaslarini kastgi icin kanama olusmus. Dedigi gibi yaptim. Dgerini sutten kesince kendlgndn yok olmustu o alan.
sen de emzryir musun?? Yada rahmini kascak hareket veya rahmin kasilmasini saglayacak herhangi birsey mi yedin??yada cok mu yogun calisyorsun???
Sennkide umarim tez zamanda gecer arkdsm
çooook geçmiş olsun canım. onların dünyadan haberi yok telaşesini acısını üzüntüsünü biz çekiyoruz ama sonuna kadar razıyız tabi onlar iyi olsunlar yeter. en kısa zamanda çok çok daha iyi olursunuz inşallah canım.
şeker yemenin bebek için hiçbir faydası yok hatta zararı var, yiyemiyorsan ve canın istemiyorsa şanslısın:) ikincisi şeker yersen kan şekerin aniden yükselir ve aniden düşer, şekerini dengede tutan yiyecekler gi si düşük yiyeceklerdir, yani baklagiller, et süt ve süt ürünleri, kavrulmamış çerezler, bazı meyveler, sebzeler, kuru meyveler.. çarpıntının nedeni artan kan basıncın, ancak buna demir eksikliği de neden olabilir. bebeğin kıpır kıpır olması kişiye göre değişir, senin gördüğünü bir başkası "çok hareketli" olarak değerlendirebilir, sen sadece doktorunun dediğine bak bu konularda canım, iyi diyorsa iyidir..
benim 11+2 bulantılardan zayıfladım göbeğim çıkmadı hatta küçüldü gibiGöbeğiniz çıkmaya başladı mı arkadaşlar?
Erkek bence canimmselam kızlar burda 11+2 günlüğüz :) 2li taramada çekilen görüntüler cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz ?
sanada çook geçmiş olsun canım..oda ayrı bi sorun..çok geçmiş olsun canım.. benim bulantılar geçti tam rahatladım bu sefer mide yanması baş gösterdi. rahat yok anlayacağın. ben her hafta 1 kilo eksiliyorum nerdeyse. gebeliğimi öğrendiğimden beri 5 kilo verdim malesef. gerçi ben kilolu bir hamile olduğum için vermem iyi birşeymiş ama insan yinede tedirgin oluyor.
Erkege benziyor canm hayirlisi:)Bi de bana bakabilir misin rica etsen ?
ayy canim benim ciktii ya oyle tabiki aa hamile diyecekleri kadar degilde beni taniyanlar cok zayif ve karnim iceri gocuk oldugu icin ciktigini aa cikmis diyen cok oldu ve karnim yanlarm faln cok geriliyo yavastam genisliyo artk :)Göbeğiniz çıkmaya başladı mı arkadaşlar?
bu testleri gebelik başında tsh serbest t3 ve t4 hormonlarına bakıyorlar,bakmamışlarsa da bu hormonlar hormon testi ile troid hastalığı olup olmadığı anlşaşaılabilir illaki 2 li test yaptırmak gerekmez bu rahatsızlığı anlayabilmek için.Görüdüğüm çok insana riskli down sendromlu dediler ve sağlıklı doğdu çocuk,,aksi durumda sağlıklı dedikleri çocuklar da engelli olarak doğabiliyor,şehsen bunu da yaşayan tanıdığım var arkadaşım.bu test hiç bir zaman kesin sonuç vermez belli hesaplamalarla risk oranını hesaplar.Herkesin söylediğine takılma. O test te bir sürü şey var ya troid yada heran gbibîr eksiklik varsa bilemeyiz Benm bir cok arkadasımda troid çıktı doğumdan sonra ameliyata girecekler. Cocuk için önemli bu ben cocuk gelişim öğretmeniyım biraz bildigim bi konu aslında. Kimseye takılma git yaptır Hiç bir sakıncası yok ne senn adına nede bebegın canım
bu testleri gebelik başında tsh serbest t3 ve t4 hormonlarına bakıyorlar,bakmamışlarsa da bu hormonlar hormon testi ile troid hastalığı olup olmadığı anlşaşaılabilir illaki 2 li test yaptırmak gerekmez bu rahatsızlığı anlayabilmek için.Görüdüğüm çok insana riskli down sendromlu dediler ve sağlıklı doğdu çocuk,,aksi durumda sağlıklı dedikleri çocuklar da engelli olarak doğabiliyor,şehsen bunu da yaşayan tanıdığım var arkadaşım.bu test hiç bir zaman kesin sonuç vermez belli hesaplamalarla risk oranını hesaplar.Ben 2 li test falan yaptırmadım ama tiroid hormonlarıma bakıldı ve tiroid ilacı kullandım gebeliğim boyunca...O kadar çok yaptırma diyen var ki kafam çok karışıyor Çok kararsızım yine
Evrembus dün resim atmıştım ama görmedin galibaayy canim benim ciktii ya oyle tabiki aa hamile diyecekleri kadar degilde beni taniyanlar cok zayif ve karnim iceri gocuk oldugu icin ciktigini aa cikmis diyen cok oldu ve karnim yanlarm faln cok geriliyo yavastam genisliyo artk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?