2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım haftada 3 gün balık yiyebiliyor musun ya da ihtiyacın olan omega 3 ü başka besinlerden alabiliyor musun? ben balık yiyemeyen biri olarak omega 3 takviyesine ihtiyaç duydum. zaten doktorum düzenli olarak balık ceviz tüketiyorsun dimi dedi. hayır deyince azcık kızdı:) sonra o zaman bu omega-3 haplarını içmen lazım dedi.

çok geçmiş olsun canım.. benim bulantılar geçti tam rahatladım bu sefer mide yanması baş gösterdi. rahat yok anlayacağın. ben her hafta 1 kilo eksiliyorum nerdeyse. gebeliğimi öğrendiğimden beri 5 kilo verdim malesef. gerçi ben kilolu bir hamile olduğum için vermem iyi birşeymiş ama insan yinede tedirgin oluyor.

meraba dün kontrolüm vardı ikili tarama da SERBEST BHCG 52,55 PAPP-A 2410 çıktı sonucu doktora gösteremedim bilgisi olanlar cevap yazabilir mi lütfn

çooook geçmiş olsun canım. onların dünyadan haberi yok telaşesini acısını üzüntüsünü biz çekiyoruz ama sonuna kadar razıyız tabi onlar iyi olsunlar yeter. en kısa zamanda çok çok daha iyi olursunuz inşallah canım.

Biz de bugün 12 olduk şükürler olsun Rabbime. Allahım el mani ismi ile korusun bebeişlerimizi, el bedi ismi ile yardımcımız olsun. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ve bu mutluluğu isteyen herkese hayırlısı ile tattırsın.

Merhaba canim bende havuza giderken hamile kaldim ara vermistim haftaya tekrar baslicam insallah.artik enfeksiyon riski kalmamistir herhalde.enfeksiyon kaparim diye ko4kuyorum

Kızlar slm, bugün kontrolüm vardı, hem rutin kontrol hem de ikili test. Ölçümlerde sıkıntı çıkmadı, burun 4.9mm , ense 1.4mm çıktı. Cinsiyetinin de kız olduğu kesinleşti (%99.99). Bulantılar yüzünden toplamda 5 kilo vermişim, zaten bu zamana kadar depolardan beslendiği için sorun olmaz hiç dedi doktor. 45 kilo olsan sorun olurdu belki ama şimdi iyi bile olmuş dedi. (65 kg'a düştüm).
Bulantılarım da azalıyor gibi birkaç gündür. 2 gündür ilk defa yemek yiyorum, peynir ekmekten başka.

Eklentiler

• image.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:

şeker yemenin bebek için hiçbir faydası yok hatta zararı var, yiyemiyorsan ve canın istemiyorsa şanslısın:) ikincisi şeker yersen kan şekerin aniden yükselir ve aniden düşer, şekerini dengede tutan yiyecekler gi si düşük yiyeceklerdir, yani baklagiller, et süt ve süt ürünleri, kavrulmamış çerezler, bazı meyveler, sebzeler, kuru meyveler.. çarpıntının nedeni artan kan basıncın, ancak buna demir eksikliği de neden olabilir. bebeğin kıpır kıpır olması kişiye göre değişir, senin gördüğünü bir başkası "çok hareketli" olarak değerlendirebilir, sen sadece doktorunun dediğine bak bu konularda canım, iyi diyorsa iyidir..

Merhaba kizlar bende doktordan yeni geldim bebegimi 10 +3 saniyordum ama 12+0 gunluk olmus sizdede onden giden oldu mu boyle..bi de 2 test yaptirdim sukur iyiymis..bu da bebegmin resmi cinsiyet tahmininde bulunan arkadaslar soleyebilir mi aceba

çizelgene göre zaten 12+0 oluyorsun canım, önden gitmesi de normal hatta iyi

benim oğlumda taa en baştan beri 2 hafta önde gitti ama 40 haftayı doldurdum ama gelmedi mecbur sezarya aldı dr bence hiç bi alakası yok içini ferah tut

çok geçmiş olsun canım, doktorlar bir düşük olursa hastanın suçlamasından korkuyorlar, malesef davalar vs öyle boyutlar aldı ki, aramızda progestan kullanmayan kalmadı mesela, hep tedbir hep tedbir.. benim doktorum da oğlumda kanama olduğunda aynısını demişti, amuda da kalksan o bebek düşecekse düşer demişti, dinlenmek sadece iç rahatlatan bişey sanırım..

Benim de oyle canim ilk haftalarda 3gun diyodu en son gittigimde 8 gun onden gidiyo dedi kotu bi durum mu ki bu endiselendim simdi(

Bak bu iyi fikir.Yani birlikte olmaktan keyif almiyorum.Sirf onlari mutlu etmek adina bunu yapamam.Memurum zaten iznim az yarisini onlara kalsa daha fazlasini neden orda gecireyim.Bana da günah bizde özlüyoruz birbirimizi.

canım hele ilk torunsa oluyor böyle şeyler, sen canını sıkma, biraz katlanırsın he he der geçersin, rahatına bakarsın, kendileri de rahatsız olur zaten.. boşver:)

Merhaba,
eylul anneleri icinde ankarada yasayan var mi?
henuz doktor secimini yapmadim, onerilere ihtiyacim var.

ankarada bildiğim şükran çakmak var önceden linadaydı ama özel muayenehane açmış. benim doktorumu önerirdim ama o da yurtdışına gitmiş. bir de sevgi hanım vardı meşhur, soyadını hatırlamıyorum. medicanadan da türkan hanımın adını duydum iyi diye..

ben de gideceğim canım yüzmeye, 12.haftanın geçmesini bekliyorum, hamileyken hangi pozisyonda yüzmek iyi oluyor sırtüstü mü yüzüstü mü, nasıl yüzüyordun? ben de ssvd istiyorum da o yüzden esnek olmak istiyorum

Merhaba kizlar bu kahverengi lekelenmeler neden olur anlam veremiyorum persembeden beri sadece sabahlari peceteye sildigimde cok hafif geliyo sonra aksama kadar yok tup bebek oldugu icin progestan hep kullaniyorum cuma 2 li taramam vardi sorun yok dedi doktorum bol bol su ic dinlen bu kadar ne olursa olsun korkuyor insan ister istemez karin agrimda oluyor arada ama doktora gore normal hersey

Kızlar bende de hafif peçeteye gelen kahverengi akıntı oldu.. Endişelenip doktora gittim.. ama herşey yolunda, bebek iyi, kese düzgün.. hiçbir sıkıntı yok dedi doktorum.. Sonrasında bi idrarda enfeksiyon bakalım dedi, ona da baktılar, onda da birşey çıkmadı.. Gebelikte böyle akıntılar olabiliyora bağlandı mevzu.. Ama tabiki de aşırı bir akıntı ya da pembe kırmızı bi kana olursa ve de ağrı hissedersen muhakkak yine gel.. Gece bile olsa acile gel, gelirken beni ara dedi.. Bilgimiz olsun.. Bebişlerimizi sıkıntıya sokmayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…