- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 32
-
- Konu Sahibi suskunsevda
- #1.121
Bende aynı durumdayımkızlar 26 gün kaldı vakit geçtikce bi garip oluyorum ben
20 günde benim kaldıİyi geceler kızlar 13 günüm kaldı çok korkuyorummmmmm zaman çok çabuk geçiyo
Bende çok korkuyorum stresliyim sürekli nişanlımla tartışma huzursuzluk halindeyiz benimkide çok ilgisizleşti bende öyle tabiiii offf napıcaz biz yaaa benee hazır değilimmmmmm20 günde benim kaldı
Korkuyorum stresliyimm
Bide sanki nişanlmdan soğudum,oda ilgisizlesti
Off ben hazır degil miyim anlamiyorum
Neden böyle olduk yaaaBende çok korkuyorum stresliyim sürekli nişanlımla tartışma huzursuzluk halindeyiz benimkide çok ilgisizleşti bende öyle tabiiii offf napıcaz biz yaaa benee hazır değilimmmmmm
bilmiyorum kiNeden böyle olduk yaaa
Ne kadardır nisanlisin sen
9 aydır nişanlıyımbilmiyorum kiben 1 yıldır nişanlıyım canım peki sen?
9 aydır nişanlıyım
O yazmasa yazasm gelmiyo
Hep bişeler gözüme batıyo
Sanki kavga etmeye yer arıyorum
Geçen evimizdeydik
Az kaldı dedi. Bende ayyy evet falan dedim. Anladı bişeler. Babanın evini çok sevdin,bir yıl erteleyelim dedi. Olur dedim çok bozuldu
Aslında onu seviyorum hemde çokk
Yarın on günlügune memleketine gitcek. Aklım onda bi yandan ya bişey olursa diye ama öteki taraftanda karma karışığım
Aynen canım yabiz sürekli dipdibeyiz nişanlımla aynı iş yerindeaynen her hareketi batıyo bana sinir oluyorum sürekli tripler tartışmalar çıkarıyorum bunu en çok ben yapıyorum sonradan üzülüyorum ama o an yapıcağımı da yapıyorum bende ailemden evimden ayrılmak istemiyorummm şuan herşey şaka gibi geliyo ama o anı düşünemiyorum çok uzağada gitmiyorum 10/15 dk yol evle annemle mesafem ama genede şuanki gibi olmıcak hiç bişey
bide hep yağışlı gösteriyo kınamda düğünümde onada çok üzülüyorum dış çekim yapıcaktık nasıl olcak herşey kafam öyle doluki çok yoruldum
Aynen canım ya
Bende dış çekim istiyorum ya yağmur yağarsa. Bide benim nikah olcak,nikahtan sonra kumsalda resim istiyorum ama hava şartları....
Bugün çeyizimi toparlıyoruz. Eşyalarımın bi kısmını hazırladım. Sanki bi yere gidiyomuşum gibi geliyo. Gidicem ve dönücm. Ama öyle değil iştee
Bende nisanlimla aynı yerdeyim. Kavga çıkmasn diye görmemeye çalışıyorum.
Nolcak bizim halimiz yaa. Toparlanıp bugünlerın tadını çıkarmamz lazım. Ilerde pişman olmamak için. Keşke güzel geçirseydim dememek için
Ama tabi nasıl olcak bilmiyorummm
Benim çeyizin hepsi kıyafetlerim falan bigünde çıkıcakinşallah yağmaz canımm inşallah çok güzel olur bütün gelinlerin özel günleri
ben hep çeyizimi parça parça götürdüm yerleştirdim hiç duygusal an yaşamadım Allahtan ama tabi annem gizli gizli ağlıyo en kötüsü de o işte offff bilmiyorum nolcak halimiz çok duygusal hissediyorum kendimi sanki ölüme gidiyomuş gibi...aynen herkez en güzel günleriniz diyo tadını çıkarın diyo ama elde değil herşeyi kafaya takan bi insanım rahat olamıyorum
O zamannn rekrardan hoşgeldin canm aramızaMerhaba. 5 yıl önce kayıtlıydım bu foruma. Ama ablamın düğünü için kaydolmuştum o zaman. Şimdi kendi düğünüm var. Stres artınca site aklıma geldi. Yorumlarınızı okumak bile iyi geldi. Tek ben miyim bunları bu derece düşünen diye içleniyordumGece vakti olunca da canıma tak ediyor düşünceler stresler