- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 32
-
- Konu Sahibi suskunsevda
- #1.081
Gelinliğimi istediğim gibi yapamadılarBenimde öyle aman aman kabarik bir bindalli degil duz bir elbise ustunde de iste kaftani :) neden gelinligin problemli ? Ben bugun yatak odami begendim camasir mk. bulask mk. ve buzdolabi alindi bugun :) hangi sehir ilçe senin ?
Benim gelinliğim 25'inde teslim edilecek bende hala provaya gidemedim. Dün nişanlım, ben ve kayınvalidem temizledik evi. 7 saat sürdü düşün artık ev böyle temizlik görmemiş hiç komşular öyle dedi. Ovv kötü olmuş kuzum senin gelinlik olayıGelinliğimi istediğim gibi yapamadılar
Provayı erkene aldım yarın gidicem
Eğer istediğim gibi değilse iptal edip gelinlik bakıcam yetişir mi bilmiyorum
Evime sadece salon halısıyla mutfak masası kaldı
Ama evin temizlenmesi lazım
Gelinliği o kadar kafama taktımki hiçbirini düşünemiyorum
Istanbuldayım ben canım senn??
Ben kavacıkBenim gelinliğim 25'inde teslim edilecek bende hala provaya gidemedim. Dün nişanlım, ben ve kayınvalidem temizledik evi. 7 saat sürdü düşün artık ev böyle temizlik görmemiş hiç komşular öyle dedi. Ovv kötü olmuş kuzum senin gelinlik olayınasıl böyle bir hata yaptılar ki ? Bende perdelerin hepsini çift mekanizmalı stor alıcam en kolayı. Salı/Çarşamba beyaz eşyalarım gelecek kurulacak gidip mutfağımı yerleştiricem sonra yavaş yavaş diğerleri de gelecek daha çok işimiz var Bende İstanbul tatlım. Evi Tuzla'dan tuttum sen ?
Ben 500'e tuttum evi.Ben kavacık
Orda kiralar ne kadar ben 1.250 ye tuttum
Haftaya temizlicem ben evi. Bende bi günde bitiririm
Tül perdede mutfak zebra salon çift mekanizmalı stor yaptırdım
Yatak odama normal aldım
Evde sadece koltular ve masam geldi
Diğerleri kurbandan önce gelcek
Baya uyguna tutmuşsunn evini keşke burdada olsa ama hiç yok hele kavacıkta mümkün değil aileme ve onun ailesine yakın olsun diye ev alana kadar mecbur tuttukBen 500'e tuttum evi.
Bende salona aslında mekanizmalı almak istiyorum beğendim bir tane bakalımm :)
Hmm anladımm. Ailelere yakın olmak önemli de bizimki iki tarafa da yakın değil :)Baya uyguna tutmuşsunn evini keşke burdada olsa ama hiç yok hele kavacıkta mümkün değil aileme ve onun ailesine yakın olsun diye ev alana kadar mecbur tuttuk
Bende salon halımı ne renk alsam kararsızım
Stor krem bi tane koltuk krem diğeri mavi berjer mavi mor krem karışık
Krem almak istemiyorum mor alsam maviyle nasil durur aceba??
Hmm bende morla mavi olur mu olmaz mı diye düşünüyodum önerini aklıma yazdım teşekkür ettimHmm anladımm. Ailelere yakın olmak önemli de bizimki iki tarafa da yakın değil :)
Benim salon halım varda değiştiricem 2 sene önce almıştım o yüzden farklı ve renkli istiyorum.
Düz bir halı alman lazım senin. Çünkü çok fazla renk cümbüşün var yoksa göz yorar. Ve mor ile mavi gitmez.
Pudra ya da uçuk pembe gibi veya kum rengi gibi soft renkler tercih et :) Çünkü salon takımın yeteri kadar hareketli göz yormasın
Merhaba canımMerhaba herkese bende ekimin 24nde evleniyorum katılabilrmiym aranza:)
Hoşbuldum cnm:)Merhaba canım
Hoşgeldin aramıza
Bayrama kadar bitirmeyi düşünüyorumEee nasıl gidiyo hazırlıklar
Benim fotografçı işim biraz karışıkdüğün fotoğrafçınızı ayarladınız mı kızlar?
Bizde önemli şeyleri hallettik cnm ufak tefek şeyler kaldı ama bayramdan sonrayada bi kaç şey kalıcak gibi görünüyo ceyizmde bile hala eksikler var daha gelinlik bile bakmadımBayrama kadar bitirmeyi düşünüyorum
Bayramdan sonra sadece ceyiz sermek kalsın istiyorum
Sen neler yapıyosun canm
Gelinligi hazır mı düşünüyosunnBizde önemli şeyleri hallettik cnm ufak tefek şeyler kaldı ama bayramdan sonrayada bi kaç şey kalıcak gibi görünüyo ceyizmde bile hala eksikler var daha gelinlik bile bakmadım
Evet hazır istiyorum ama bi sorun var gelinliği nişanlımın ailesi alcak ama kiralayalım da diyebilirler ben kiralık istemiyorum kesinlikle öyle olursa kendim alırım artıkGelinligi hazır mı düşünüyosunn
Benn çok sorun yaşadm piskolojik olarak güzel olmayacak yok beceremediler diye ama çok şükür oldu istedigm gibi
Geç kalmadan bakmaya başla istersen ama fazla dolaşma kafan karışmasn
Bende almak istedimEvet hazır istiyorum ama bi sorun var gelinliği nişanlımın ailesi alcak ama kiralayalım da diyebilirler ben kiralık istemiyorum kesinlikle öyle olursa kendim alırım artık
Merhaba canım hoşgeldin aramızaKIZLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM. BENİMDE DÜĞÜNÜM 1 EKİMDE NİKAH SAATİNDE SORUN YAŞADIM SAAT 20.00 ALMIŞTIM AMA DÜĞÜN SALONU MİSAFİRLER GELMEZ SAAT 20.30A DEĞİŞTİR DEDİLER. NİKAH MEMURUNU ARADIM AMA ODA 20.30DA DOLUYMUŞ. 20.45E VEREBİLİRİM DEDİ. BENDE TAMAM DEDİM AMA ÇOK TEDİRGİNİM ACABA ÇOK MU GEÇ OLUR DİYE. DÜĞÜN SALONUNDA KIYILACAK NİKAHIM.