2015 Ekim ayında evleneceklerr

kızlar evimizi tuttuk. ama bu yeni evler neden hep küçük oluyo anlamıyorum ya koltuk takımımı değiştirip köşe almak zorunda kaldım. ve 1100 lira kirası öyle kötü bi döneme denk gelmişiz ki artık haberlere çıkıyodu anadolu yakasında kiralık ev yok diye. Bizde güzel bi sitede 4. katta bu fiyatı görünce kaçırmayalım dedik. tuttuk banyom da bi damla ama binanın iskanının alınmış olması mutlu ediyo beni ve merkezi sistem olmaması. hem seviniyorum hem üzülüyorum hayırlısı olsun. hakkımızda inş

Kizlarrrr cok az kaldi benim kinam dugun gibi olacagi icin ben ilk kinayi dusunuyorum ve son 37 6 gun sonrada baska bi ilde tekrar dugun yapcaz.. hersey hazir perdelerde sipariste 3 5 gune oda tamam denir ayin 31 inde ceyizim izmirden istanbula yola cikiyo hayirlisiyla.. 10 gun sonra yogun tempo basliyo bakalim nasil kalkarim altindan

Slm kızlarrrr
Ayy çok özlemişim burayı
Nerdeyse bir aydır Trabzondayım dinlendim bol boll
Üç gün sonra Istanbuldayım
ilk koşuşturmaya gelinlikten başlıcamm
Siz neler yaptınız bakimm vakit çoook az kaldı

Allah kolaylık versin tatlım hepimize
Vakit çok yaklaştı çok heycanlıyım
Benimde ufak tefek esyalarım kaldı alıncak

Canım merhabaa
Çok iyi fiyata tutmuşsun evi
Ben bir ay önce 1.250 ye tuttum ev fena değil ama çok pahalı geldi
ama gerçekten ev yokk

merhaba kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum çalışıyorum yoğunum bu aralar
ev tuttunuzmu ya ben ev bulamıyorum gopaşada oturuyorum işe yakın olsun diye uğraşıyorum 25 ekimde düğün ben geçmi kaldım ev için acaba

merhaba benim de 24 ekim ev hazır ama hala tadilatta ekim başına ancak bitecek biter bitmez de yerleştirmeye baslıcam. bende geç kaldım diye dusunuyordum ama benimki biraz mecburi gecikme oldu

merhaba benim de 24 ekim ev hazır ama hala tadilatta ekim başına ancak bitecek biter bitmez de yerleştirmeye baslıcam. bende geç kaldım diye dusunuyordum ama benimki biraz mecburi gecikme oldu

hayırlı olsun canım benden bir gün önce evleniyorsun allah mutlu mesut etsin inşallah :) canım en azından sen evi tutmussun ben ev bile bulamıyorum birde kiralar çok pahalı burda nedense siz kaça tuttunuz acaba

hayırlı olsun canım benden bir gün önce evleniyorsun allah mutlu mesut etsin inşallah :) canım en azından sen evi tutmussun ben ev bile bulamıyorum birde kiralar çok pahalı burda nedense siz kaça tuttunuz acaba
ben adanadan yazıyorum canım teşekkür ederim senin de hayırlı olsun.

ben adanadan yazıyorum canım teşekkür ederim senin de hayırlı olsun.

sağol tatlım senin ev 15 -20 gün öncede bitse olur yani evi temizlemek yerleştirmek pek zaman almıyor rabbim güle güle oturmayı nasip etsin bütün evlenenlere allah mutluluk huzur versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…