- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
-
- Konu Sahibi suskunsevda
- #1.041
merhaba kızlar allah izin verirse bende ekim geliniyim şafak 45:)
Hoşgeldin canım aramızamerhaba kızlar allah izin verirse bende ekim geliniyim şafak 45:)
Allah kolaylık versin tatlım hepimizeKizlarrrr cok az kaldibenim kinam dugun gibi olacagi icin ben ilk kinayi dusunuyorum ve son 37 6 gun sonrada baska bi ilde tekrar dugun yapcaz.. hersey hazir perdelerde sipariste 3 5 gune oda tamam denir ayin 31 inde ceyizim izmirden istanbula yola cikiyo hayirlisiyla.. 10 gun sonra yogun tempo basliyo bakalim nasil kalkarim altindan
Canım merhabaakızlar evimizi tuttuk.ama bu yeni evler neden hep küçük oluyo anlamıyorum ya koltuk takımımı değiştirip köşe almak zorunda kaldım. ve 1100 lira kirası öyle kötü bi döneme denk gelmişiz ki artık haberlere çıkıyodu anadolu yakasında kiralık ev yok diye. Bizde güzel bi sitede 4. katta bu fiyatı görünce kaçırmayalım dedik. tuttuk banyom da bi damla ama binanın iskanının alınmış olması mutlu ediyo beni ve merkezi sistem olmaması. hem seviniyorum hem üzülüyorum hayırlısı olsun. hakkımızda inş
Merhaba canım hoşgeldinnnmerhaba ekim gelinleri ben de ekimde gelin olcam kısmetse hihihi
balayı için nereleri düşünüyorsunuz ? bizim hiçbir fikrimiz yok
Merhaba kızalr yeni katıldım aranıza benimde 24 ekim düğün Allah izin verirse. merak ettim resimleri görmek istedim ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirimşimdi bak tatlımmm
merhaba benim de 24 ekim ev hazır ama hala tadilatta ekim başına ancak bitecek biter bitmez de yerleştirmeye baslıcam. bende geç kaldım diye dusunuyordum ama benimki biraz mecburi gecikme oldumerhaba kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum çalışıyorum yoğunum bu aralar
ev tuttunuzmu ya ben ev bulamıyorum gopaşada oturuyorum işe yakın olsun diye uğraşıyorum 25 ekimde düğün ben geçmi kaldım ev için acaba
merhaba benim de 24 ekim ev hazır ama hala tadilatta ekim başına ancak bitecek biter bitmez de yerleştirmeye baslıcam. bende geç kaldım diye dusunuyordum ama benimki biraz mecburi gecikme oldu
ben adanadan yazıyorum canım teşekkür ederim senin de hayırlı olsun.hayırlı olsun canım benden bir gün önce evleniyorsun allah mutlu mesut etsin inşallah :) canım en azından sen evi tutmussun ben ev bile bulamıyorum birde kiralar çok pahalı burda nedense siz kaça tuttunuz acaba
ben adanadan yazıyorum canım teşekkür ederim senin de hayırlı olsun.
amin canım stres heyecan hepsini bir arada yasıyoruz.sağol tatlım senin ev 15 -20 gün öncede bitse olur yani evi temizlemek yerleştirmek pek zaman almıyor rabbim güle güle oturmayı nasip etsin bütün evlenenlere allah mutluluk huzur versin canım
amin canım stres heyecan hepsini bir arada yasıyoruz.