2015 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Eşyalar

Galiba bizden başka kimse minnoslarina ciciler almamış. hadi kızlar gönderin kuzularin kıyafetlerini hepimiz sevinelim

çok tatlılar yaaa.. ben yeni başliyorum dün başladikk biz dahaa:/
29 haftalık hamileyim şu anda..
yenidoğan zıbın takımı aldim ( 10lu)
beşli seti
beşik ( yatak uyku seti)
başka ne alicam bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar...Aslı ben... Ne güzel ciciler almışsınız bebişiniz için bayıldım bayıldım :) konu başlığını yeni gördüm bende özendim sizlere yarın paylaşacağım inşallah bende oğluşumun cicilerini...
Daha çantamı bile hazırlamadım ama baktım ki vakti gelmiş.. Ona da başlarım artık yavaş yavaş :)

Örgüler gelmeye devam ediyor babannemizden
Allah yavrularnizi analı babalı büyütme yi nasip etsin inşaallah. Bende 2014 ekim annesiyim bir bakayım dedim 2015 annelere ve o güzel günler canlandı. Arkadaşım trabzonda mi yaşıyorsun onerebilecegin çocuk Dr varmı orda onu öğrenmek istedim. Hepinize güzel günler göstersin Rabbim

maşşallah güle güle kullansın minik paşa tüm eşyalarını.
seninkileri görünce ben kızıma hiç bişey almamışım gibi geldi :))
Hepsini ben almadımki oradan 3-5 parça sadece benim, çoğunu annem kayınvalidem ve görümcelerim aldı dahada var ve ben yerleştiremedim sığmadı.

kizlar fatosunbabynestleri hesabini instgramda takip edebilirsiniz ... uygun fiyata babynest kampanyasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…