Allah yavrularnizi analı babalı büyütme yi nasip etsin inşaallah. Bende 2014 ekim annesiyim bir bakayım dedim 2015 annelere ve o güzel günler canlandı. Arkadaşım trabzonda mi yaşıyorsun onerebilecegin çocuk Dr varmı orda onu öğrenmek istedim. Hepinize güzel günler göstersin RabbimÖrgüler gelmeye devam ediyor babannemizden
Cnm çok beğendim markası ne? Güle güle kullansın miniğin..
Canım görüş bebeden aldım mini damlaKızlar
Cnm çok beğendim markası ne? Güle güle kullansın miniğin..
Kızlar bu arada 2015 ekim anneleri diye bi topiğimiz var, bunu önceden bi arkadaş ona ek olarak açmıştı ama sonra fazla yazılmadı..O topik çok faal..Sizleri de bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ekim-anneleri.788476/
maşşallah güle güle kullansın minik paşa tüm eşyalarını.Bunlarda benim oğluşumun herşey yıkandı ütülendi asıldı :)
Eki Görüntüle 1611094 Eki Görüntüle 1611095 Eki Görüntüle 1611096 Eki Görüntüle 1611097 Eki Görüntüle 1611098 Eki Görüntüle 1611100
Hepsini ben almadımki oradan 3-5 parça sadece benim, çoğunu annem kayınvalidem ve görümcelerim aldı dahada var ve ben yerleştiremedim sığmadı.maşşallah güle güle kullansın minik paşa tüm eşyalarını.
seninkileri görünce ben kızıma hiç bişey almamışım gibi geldi :))