2015 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Eşyalar

Kızlar bunlar da benim oğluşuma aldıklarım.

Eklentiler

• 1.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 367
  • 2.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 903
  • 4 (1).jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 376
  • 4 (2).jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 380
  • 6 (1).jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 353
  • 6 (2).jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 370
  • göğüs kremi.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 361
Yeni sayfaniz hayirli olsun aldiklarinizi güle güle giysin bebisleriniz bizimde cinsiyet belli olsun almaya baslariz cicileri paylasirim sizinle :)

Son düzenleme:
Türkiye' de olsaydım kesinlikle bende indirim zamanında alırdım . Yaşadığım ülkede farklı ülkelerden çeşit çeşit ürün seçenekleri var ve uygun fiyata çok kaliteli ürünler bulmak mümkün. Bu yüzden son aylara bıraktık alışverişi. İnşallah hayırlısıyla o günlerde gelir.

Biberon setimiz: Avent Natural Yeni Dogan Hediye Seti: 2 tane 250 mm biberon 2 tane 125 mm biberon 2 tane 1 numara biberon emzigi 2 tane 2 numara biberon emzigi biberon fircasi ve yeni dogan yalanci emzik.

Bundan bende aldim gecen hafta, güle güle kullansin bebislerimiz :)

Merhaba kızlar ben de ekim annesi olacağım inşallah.Bende cinsiyeti öğrenmek için sabırsızlanıyorum.Bu cuma 13+4 krn gidicem inşallah öğrenirim.Öğrensemde öğrenmesemde 1-2 takım zıbın almak istiyorum kırmızı ,yeşil ve beyaz renklerde bakalım.

Bunlarda bizim cicilerimiz.halasi babannesi anneanesi almis.cinsiyeti bugun ogrendik bunlar daha once alindi.bende artik kizima almaya baslabilirim

Bende geldim kızlar....ben biraz farklı şeyler yapayım dedim malzemeleri aldım daha başlamadım süslemeye. ..Eki Görüntüle 1507853
Biz de forumda dün bunu konusuyorduk..Aynen ben de böyle cici bir şey yapmak istiyorum.. Hazirları çok pahalı..Bitince diğer foruma eklersen seviniriz, benim gibi yapmak isteyen çok anne var buraya nadir bakıyoruz..Şimdiden eline sağlık çok güzel olacağını tahmin ediyorum

ay kızlar daha cok erken bende 6 ay bıtsın öyle almaya baslarım. hem erken olduğunu düşünüyorum hemde doğum son bahara gelecek kışı yasayacagız kalın olur doğuma yakın dıye almadım. ama herkesın cicileri hayırlı olsun. inşallah herkes sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla alır kucaklarına meleklerini. AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…