2015 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Eşyalar

Örgüler gelmeye devam ediyor babannemizden

Eklentiler

• image.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 346
  • image.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 310
  • image.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 304
  • image.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 314
7.aydan önce almak ugursuzlukmu kızlar
Daha cok cnm nazar degmesin ne olur ne olmaz alinmiyor. Rabbim korusun ama kader kismet ya bu yuzden alinmaz. Ins hersey guzel olacak. Sadece fazla abartmayin. Ben de diyorum 7 ay olmadan bir sey almam ama iste hem erken almamak hem kaliteli urunleri indirimdeyken alip fazla para harcamamak olmuor. Nasil olacak bilemiyorum.

Biberon setimiz: Avent Natural Yeni Dogan Hediye Seti: 2 tane 250 mm biberon 2 tane 125 mm biberon 2 tane 1 numara biberon emzigi 2 tane 2 numara biberon emzigi biberon fircasi ve yeni dogan yalanci emzik.
slm anniş adayları bu setlerin fiyatı yaklaşık ne kadar

mrb arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim doğumum 15 ekim gibi inş.
cinsiyet ögrenen varmı aranızda ben carşamba günü gidicem inş söylerler ilk bebişim cok merak ediyorum.

mrb arkadaşlar bende 12+4 haftalık hamileyim doğumum 15 ekim gibi inş.
cinsiyet ögrenen varmı aranızda ben carşamba günü gidicem inş söylerler ilk bebişim cok merak ediyorum.
Canim, asagda link ekliyorum, biz orda sohbet ediyoruz. Burda sadece bebislerimize aldiklarimizi paylasiyoruz. Arkadaslarimizin yarisi cinsiyetini ogrendi. Bana doktor kiz olabilir dedi ama kesin Degil. Topigimize bekleriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ekim-anneleri.788476/page-1256#post-40327819

Hanimlar ilk emzirme maceramdan sonra ne surduysem ne kullandiysam gogus uclarim mahvolmustu lansinoh kremim chicco gogus pedlerim herseyim tam takimdi ama bunu bana kimse soylemedi sonra bi gun artik agliyorum canimin acisindan en iyi gelen sey silikon gogus ucu oldu kelebekde diyorlar cok iyi geldi gogus ucunu nemli tuttugu icin cok memnun kaldim kime soylesem oda cok memnun kaldi her markanin var 5 tlden 30 tl ye kadar kesinlikle dogum cantamin olmazsa olmazi olucak ilk alicagim sey bu olucak :)

Hiihihi Komik duruyor ama di mi Hemen not aliyorum bunu da Ben de aliyim canım, saol. Bir arkadaşım da bir kremden bahsetti. İlk bebişinde bir kaç ay emzirirken çok çekmiş. 2.sinde doktor hamileylen 7. aydan itibaren o kreme başlatmış. Sonra bebiş doğar doğmaz tutuvermiş annişini, annişi de hiç acı duymamış.. ama kremin adını tam bilmiyordu. Öğrenince yazarım

Canim lansinoh olmasin krem :)) bende ondan surdum eger oysa bu kelebek basligin bebedor markasi var ondanda almistim ben cokda uygun en azindan ise yaramazsa o kadar para verdim demez insan ama gogus pedi kurutuyor bu lansinoh kremi surup bu ucu taktimmi rahatliyordum insallah aci duymazsiniz ilk ay aglaya aglaya emzirmistim

Hem kremi sürüp hem de bunu mu takıcaz..? Tamam canım, bakarım bakalım.. .her şey de pek pahalı yaa İnşallah rahat geçer o dönem..

benim göğs uclarım kucuklukten beri içi gömük ozamanlar doktorada gitmiştim hamile kaldıgında cıkar demişti ama hıc cıkıcak gıbı durmuyor.bebeğimi emzirememekten korkuyorum acaba bunlar işe yararmı ki güğüs ucuna yapışıyor mu

Hem kremi sürüp hem de bunu mu takıcaz..? Tamam canım, bakarım bakalım.. .her şey de pek pahalı yaa İnşallah rahat geçer o dönem..
Evet canim kremi surup bunu kapatiyordum sonra ustune pedi koyuyordum sut akarsa diye..canim bebedorunki 5 tlydi hatta ilk ondan bulup almislardi 5 tl icinmi cektim ben bunca sıkıntiyı demistim :))

Canim hic merak etme cikar gogsunun ucu bebek emdikce ama o ilk zamanlar sık sık emdigi ve meme ucunu sıktığı icin cok aci oluyor catlama oluyor kanama oluyor gogus ucunda o yuzden kremi bu kelebel silikon ucu ve gogus pedi ilk alicagim seyler olucak..silikon uc gogus ucunu surekli nemli tuttugu icin kuruyup canini acitmiyor yani bulundurmakta fayda var kuzenim iki dogum yapti ikisinde de bununla cok rahat etti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…