Bende bu seti alacagım canım birde dr brows almayı düsünüyorum 1 tane bu seti kaça aldın acaba ? Güle güle kullanman dileğiyle insallah canım benmBiberon setimiz: Avent Natural Yeni Dogan Hediye Seti: 2 tane 250 mm biberon 2 tane 125 mm biberon 2 tane 1 numara biberon emzigi 2 tane 2 numara biberon emzigi biberon fircasi ve yeni dogan yalanci emzik.
Ay maşallaahhhBunlarda bebişimin ilk cicileri örgüleri
Bundan Watsons'da gördüm dün. 20 lira civarlarındaydı sanırım. Unuttum şimdi ama bakarım yine zaten. Güle güle yıkansınSampuanimiz:)
Cnm normalde 150 tl civari tekzende 128 olmasi lazim. Ben jokerden aldim indirimde 85tl. Sitede baktiginda tukenmis diyor ama orda magazada bul gibi bir sey vardi ordan baktim is yerimin karsisindaki avmde varmis. Ben de gittim aldm.Bende bu seti alacagım canım birde dr brows almayı düsünüyorum 1 tane bu seti kaça aldın acaba ? Güle güle kullanman dileğiyle insallah canım benm
Bizimko de belli degil. Ama belli olsa da hrhalde bir cok seyi son aylara birakacagmYeni sayfamız hayırlı olsun :)) bizim cinsiyetimiz belli deil daha siz baya almışsınız yahu :)
Çok ciciler maşallah, bende akşama atayım o zaman benim daha çok kayınvalidemin ördükleri var ben çok fazla birşey almadım cinsiyet belli olmayınca elim kıyafetlere gidip gidip geri geliyor :)Bunlarda bebişimin ilk cicileri örgüleri
ben 6'sında kontrole gidcem cinsiyet tahminindede bulunur sanırım duyduktan sonra kendimi tutamam gibi geliyorBizimko de belli degil. Ama belli olsa da hrhalde bir cok seyi son aylara birakacagm
Heeepsi hayırlı olsuunn. güle güle kullansın inşallaahhh
Göğüs pedi.
Göğüs kremi.
Islak mendil.
Kullan at alt açma.
Köpük şampuan.
Kulak temizleme çubuğu.
Pişik kremi.
Vücut yağı.
Vücut losyonu.
Biberonları 125 ve 260 ml.
Canımmm hayırlı olsun güle güle kullansın bebişş cok güzel ve Kaliteli markalar secimlerin tebrik ederim bilincli anne
Göğüs pedi.
Göğüs kremi.
Islak mendil.
Kullan at alt açma.
Köpük şampuan.
Kulak temizleme çubuğu.
Pişik kremi.
Vücut yağı.
Vücut losyonu.
Biberonları 125 ve 260 ml.