2015 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Eşyalar

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212

Hadi hanımlar buyrun aldıklarımızın resimlerini eklemeye başlayalım
birbirimize ne alınmalı hangisi seçilmeli fikir verelim herşey bebişlerimiz için onlar sağlıkla gelsinlerde gerisi tırı vırı
Ben aşağıya ekliyorum ufak tefek bişeyler aldım acele etmek istemiyorum
Değişmez ise cinsiyetimiz kız

Bunlarda bebişimin ilk cicileri örgüleri

Eklentiler

• image.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 785
  • image.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 862
  • image.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 781
  • image.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 782
  • image.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 759
  • image.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 755
  • image.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 754
  • image.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 772
  • image.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 778
Hayırlı olsun canım. :) Ben de yarın örgülerimi ekleyeyim, henüz bir şey almaya başlamadım çünkü.

Biberon setimiz: Avent Natural Yeni Dogan Hediye Seti: 2 tane 250 mm biberon 2 tane 125 mm biberon 2 tane 1 numara biberon emzigi 2 tane 2 numara biberon emzigi biberon fircasi ve yeni dogan yalanci emzik.

Eklentiler

• image.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 781
  • image.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 769
Biberon setimiz: Avent Natural Yeni Dogan Hediye Seti: 2 tane 250 mm biberon 2 tane 125 mm biberon 2 tane 1 numara biberon emzigi 2 tane 2 numara biberon emzigi biberon fircasi ve yeni dogan yalanci emzik.
Bende bu seti alacagım canım birde dr brows almayı düsünüyorum 1 tane bu seti kaça aldın acaba ? Güle güle kullanman dileğiyle insallah canım benm

Bende bu seti alacagım canım birde dr brows almayı düsünüyorum 1 tane bu seti kaça aldın acaba ? Güle güle kullanman dileğiyle insallah canım benm
Cnm normalde 150 tl civari tekzende 128 olmasi lazim. Ben jokerden aldim indirimde 85tl. Sitede baktiginda tukenmis diyor ama orda magazada bul gibi bir sey vardi ordan baktim is yerimin karsisindaki avmde varmis. Ben de gittim aldm.

Bunlarda bebişimin ilk cicileri örgüleri
Çok ciciler maşallah, bende akşama atayım o zaman benim daha çok kayınvalidemin ördükleri var ben çok fazla birşey almadım cinsiyet belli olmayınca elim kıyafetlere gidip gidip geri geliyor :)

Hayirli olsun yeni sayfamiz, bebecikler huzurla ve saglikla kullansinlar insaAllah cicilerini benim yavrucuk 3 numara olacagindan abilerininkileri giyecek muhtemelen. tabi kiz olursa bakarim birseyler ilk aldigim seyler patik ve hastane seti oldu ilk ikisinde cogunuz icin cok guzel heyecanlar ben evde yer bulamiyorum artik kiyafetlere o yuzden bu sefer kendimi frenleyecegim

Göğüs pedi.

Göğüs kremi.

Islak mendil.

Kullan at alt açma.

Köpük şampuan.

Kulak temizleme çubuğu.

Pişik kremi.

Vücut yağı.

Vücut losyonu.

Biberonları 125 ve 260 ml.
Heeepsi hayırlı olsuunn. güle güle kullansın inşallaahhh

Canımmm hayırlı olsun güle güle kullansın bebişş cok güzel ve Kaliteli markalar secimlerin tebrik ederim bilincli anne

Gögüğ pedi konusunda kararsızım bazıları yara oldugu icin ilk zamanlar hava alması gerektigini söylüyolar ped yarayı iyileştirmiyormus ins öyle biseyle karsılasmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…