- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Canim ben ogretmenim 26 aralikta bitti iznim rapor aldim simdiye kadar 2. Dinem de ucretsiz izin alcam insallah eylulde baslicam o zaman da 11 aylik olcak oglusumCanim bebegin ne kadarlik acaba benim baya kafami kurcalio ise baslama meselesi
Bi de henuz baslamayan anneler bebisler ne kadarlikken baslamayi dusunuosunuz baslayanlar ne zaman basladilar acaba..
Hosgeldin tatlim :)Meraba hanimlar Sizi hep takip ediyordum.ben de aramıza katıldım
Allahimmm bizde bu minik beyefendiyi opuyoruz nasilda kibar poz vermis maasAllah
Karizmatik bebis bizde seni opuyoruzz
Yiğit paşam gibi seninki de sert abi maşaallah Allah'im korusun nazardan
Ay büyümüş de küçülmüş maaşallah
Ayy maşallah ya çok tatlısınız:)
Hepinize cooook tesekkur ederiz :)Canim maasallah oglusina cok tatli☺
Ay maşallah canıımm :) Allah bağışlasın
Allahım Allahım bakışına bak maşallah annesi iyi beslemişsin oğluşunu:)
Unutur muyum tatlim sen onceden koymustun ya tanismistik senin yakisiklinla, hatta yakisiklilarinla profil fotondan; ). Masallah mert ine tam yemelik bu pasa da
kızlar günaydınBir yakisikli dahaaamasallah annesi Allah bagislasin
ama dürüst olmam gerekirse bittimmmmmmMasallah canim sana hayranligim her gun artiyor iki cocukla hem calisiyorsun hem pasalarina bakiyorsun hem de butun kilolar gitmis hem de ikinci hamilelik.helal!
sen napıyosun ilk iş günün nasıl geçti meleğin zorluk çıkarmış mıSlm kızlaaar ne yapıyorsunuz
Bende arada veriyorum alissin die biberon buzlukta da biraz sutum var ama gecen verdim pek begenmedi beyefendi :)isteyken sagip onlari mi birakiosun canimben bu salı başladım 270 ml sut bıraktım 180 içmiş biberon sevmiyor çunku ,dun de 200 ml sut 60 ml mama içmiş bugun 300 ml sütü var bakalım ne içecek
Hepsini icer insallah :)ben bu salı başladım 270 ml sut bıraktım 180 içmiş biberon sevmiyor çunku ,dun de 200 ml sut 60 ml mama içmiş bugun 300 ml sütü var bakalım ne içecek
Amin canim..onlarin iyiligi icin calismak zorundayiz diyerek teselli ediorum kendimi..Canim Allah hepimize kolaylik versin aliscaz artık napalim zor da olsa..bebislerimz iyi olsunlar da
Canım çok şükür üç gecedir normale döndük kabus gibi birkaç geceden sonra. Resmen sınanıyoruz canım saklin olmaya çalış geçiyor birkaç gün içindeGünaydın hanımlar kabus gibi bir gece geçirdik ne oluyor bu kıza anlamadım 11de uslu uslu uyudu 12.30da bir kalktı 3e kadar kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor en son 3te pes etti çok şükür büyüme atağı mi neyse çabucak atlatsak yaapessinus Duru da böyleydi dimi sizin geceniz nasildi
Sonra da babası bunu öğrense bana bir güzel kızsa senin yüzünden diye:) adam kızımı vermem diyor içgüveysi olmayı kabul ederseniz değerlendirebiliriz:)Herkese güzel bi gün diliyorum :) kızlar dün fotoğraf paylastik yaaa soyle bi hayal kurdum yillaaar yillar sonra burdaki guzel kızlardan birini oglum sevse (mesela @pessinusun kızı olabilir :)) sonra evlenseler bi şekilde konu ekim annelerine gelse aaaaa deyip şaşırsak ne güzel olur :)
İnşallah geçer canım ya annemdeyken ne güzel uyuyordu tabi birlikte yatiyorduk onunda etkisi vardır bildiğim bütün duaları ediyorum sakin olmak için inşallah bu gece iyi gecerCanım çok şükür üç gecedir normale döndük kabus gibi birkaç geceden sonra. Resmen sınanıyoruz canım saklin olmaya çalış geçiyor birkaç gün içinde
İnşallah canım benim durum annenle alakalı değildir bu dönem çocuklarda var bir sıkıntı. Bir de seninle uyuması ne kadar tatlı olsa da ilerde zorlanabilirsin kokuna sıcaklığına alışacağı için.İnşallah geçer canım ya annemdeyken ne güzel uyuyordu tabi birlikte yatiyorduk onunda etkisi vardır bildiğim bütün duaları ediyorum sakin olmak için inşallah bu gece iyi gecer
Hos geldin cnm burasi gitgide senleniyor cok guzelMeraba hanimlar Sizi hep takip ediyordum.ben de aramıza katıldım
Ayni benin kiz beni emmeyi birakip yumruklarini sokuyr agzina sonrada sut gelmiyor diyemi ne sinirlenip bagiriyor bende katila katila guluyrm dahada sinir oluyor dudaklari buzusturuyrİyi geceler cannlarr
Kafayı yicem bugün bnm kızım yeni bir çığır açtı ya hanım emmiyor bir de iki elini birden bileklerine kadar ağzına sokmaya çalışıyor olmayınca sinirleniyor
Aynen öyle canım oradayken birlikte uyuyorduk eve döndugumuzden beri besiginde yatiriyorumİnşallah canım benim durum annenle alakalı değildir bu dönem çocuklarda var bir sıkıntı. Bir de seninle uyuması ne kadar tatlı olsa da ilerde zorlanabilirsin kokuna sıcaklığına alışacağı için.
MaasAllah bu ne tatlilik Allahim hayirli bir omur nasip etsin insaAllahİyiyim ben de iznim bitmeden annemlere geleyim dedim 1 hafta kalacağım bebekle uykusuz ve gazlı gecelere devam :) Bu da benim yaramaz büyüdü bayağı :) Sen nasılsın?
Allahimmm kokoslugunu yesinler senin ya maasAllah
Haklisin canim Allah bir kolaylığını verir napalim olsunAmin canim..onlarin iyiligi icin calismak zorundayiz diyerek teselli ediorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?