2015 Ekim Anneleri

İyi geceler cannlarr
Kafayı yicem bugün bnm kızım yeni bir çığır açtı ya hanım emmiyor bir de iki elini birden bileklerine kadar ağzına sokmaya çalışıyor olmayınca sinirleniyor
Bazen öyle huysuzluklar yapıyorlar canım benim kızın da karnı açmış tokmuş hiç farketmiyor eller hop ağıza gidiyor çıkarıyorum benim bırakmamla tekrar sokması bir oluyor. Normal herhalde

Kizimin adi Mavi Poyraz'a da maasAllah cnm adi gibi guzel bi omru olsun insaAllah
Amin canımm güzeller güzeli Mavi'nin ve bütün bebişlerin öyle olsun ins..
İyi geceler cannlarr
Kafayı yicem bugün bnm kızım yeni bir çığır açtı ya hanım emmiyor bir de iki elini birden bileklerine kadar ağzına sokmaya çalışıyor olmayınca sinirleniyor

Benim kızım sapir supur parmağını emiyor.Sizinkiler de emiyo mu
Bizimki tırnaklarını kessem bile yüzünü çizmeyi basardığı için hala çoğu zaman eldiven takıyorum..eldivenler sürekli ağızda..çıkardığım anda da yumruk elini tümden ağzına sokup şap şup sesler çıkarmaya başlıyo hemen :)

Çıldırmaya az kaldı doktorum nerde bu yiğidi napiyim kizlarrrrr
Uyumam da uyumam uyku benim değil mi uyumam diyo
Koydum yatağına öyle el kol bacak çalışıyo sportif olmak şart
yerim ben o sportifi kolay gelsin canım..biz de yeni uyuduk umarım uyanmaz da hwmen azcık uyuyabilirim..bi de hastayım ki nasıl

yerim ben o sportifi kolay gelsin canım..biz de yeni uyuduk umarım uyanmaz da hwmen azcık uyuyabilirim..bi de hastayım ki nasıl
Ooo çok geçmiş olsun canım Allah'im yardim etsin bu ara yüklen c vitamine biraz gaz yapar gerçi ama iyileş uyanma inşaallah bakalım bizim keyfimiz ne zaman yetecek

Çıldırmaya az kaldı doktorum nerde bu yiğidi napiyim kizlarrrrr
Uyumam da uyumam uyku benim değil mi uyumam diyo
Koydum yatağına öyle el kol bacak çalışıyo sportif olmak şart
UykusuZ anneler klubüne hoşgeldin canım:) geçtiğimiz hafta sonu duru hanım da aynı şeyi yaptı sabahladık. Şimdi de öğleden sonra ve tüm gece yatıp 5-6 gibi uyanmaya başladı. Bugün 5 te uyandık kaka yaptık şimdi kendi kendine konuşuyor uyuma emaresi hiiiç yok

Onlar yavaştan ciddiye götürüyorlar isi bak şaka bile olsa ben buna alinabilirim farkli bise daha bebekken denmesi anne babaya bi tuhaf tabii ki saka vs ama bebis baska yaa ne o ole el ele tutusmus paket yok artik☺☺ya ben kiz bebislere bi ayri duskunum asla ayirt etmek degil rrüyamda filan hep kiz gordum ama saglikli olsunlar da Allah hepsinin sevgsindem tatrsin isteyen herkese insallah

Ay valla sorma adamın bir daha göresi yok onları:) yaptıkları sevimlilik boyutundan densizlik boyutuna doğru gidiyor zamanla. Bu çocuğu yetiştiren zihniyet böyleyken bu çocuğun etrafına sarması hiçten bile değil büyürken

Canım sen de bu saatte uyanmışsın yine:)

Aynen oyle sakanin da bir dozu var bilsinler☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…