hayır 10 saat boyunca 180 içmiş toplamda180 i tek seferde mi içiyor canım? Bizimki de az içiyor dün ne meme ne biberon almadı bugün zar zor içirdim.
Hay masallah guzel kizina. Ye ye bitmez o yanaklar cok sanslisin:)
irmairma acaba neden facebook grubundan 2.kez atıldığımı öğrenebilirmiyim?
Oyy yerim ben senin o hanimhanimcik parmaklariniiiii maAsallah cnm Allah bagislasin tosbik prensesini
Allah razi olsun canim onlardan maasallah halletmissin isi gucu..depo fulse tamamdir rahat uykulari olsun meleginin insallah..benim esim hamileyken islerimi o yapardi smdi yapmiyor ise baslayinca az da olsa insallah yardim ederzor tabii bide bu ara taşınıcam sen duşun halimi ama eşim falan yardımcı oluyor çok şukur mesela bugun geldim evde yemek yoktu soyledik yedik kv dem ıspanak pişirdi yarına ben o ara kızımı emzirdim evi süpürdüm sonra yatana kadar depo eden kızımı emzirdim uyudu şimdik bakalım tankeri fulledi
Aalahimm saclara bak karizmatik bucur senii buyuyunce cok can yakacak derler ya iste bu onlardan olucak annesiEki Görüntüle 1750491 Kizlar bu da benim oglus☺☺
Canim guzeli bin kisi ister bir kisi alir ama babasi melegini vermez kolay kolay ay guldum cirkinlessin dyo hemi hic beklemesin bence☺☺Buralarda da arkadaşların hep erkek bebişler onlar diyorlar da babası vermem kızımı diyor aslında:) hatta büyüsün çirkinleşsin de evde kalsın evlenmesin kimseyle veremen ben diyor:) senin oğluşu bir göstereyim bakalım:)
Cok sagol canimm saçlar dökülüyor ☺☺Rabbim bebislerimizi bize bagslasin hepsi o kadar tatli kiAalahimm saclara bak karizmatik bucur senii buyuyunce cok can yakacak derler ya iste bu onlardan olucak annesi
Allah kolaylik versin cnm hem is hem bebis zor iszor tabii bide bu ara taşınıcam sen duşun halimi ama eşim falan yardımcı oluyor çok şukur mesela bugun geldim evde yemek yoktu soyledik yedik kv dem ıspanak pişirdi yarına ben o ara kızımı emzirdim evi süpürdüm sonra yatana kadar depo eden kızımı emzirdim uyudu şimdik bakalım tankeri fulledi
bizim babamizda anca icvuveysiyi kabul ederim diyorBuralarda da arkadaşların hep erkek bebişler onlar diyorlar da babası vermem kızımı diyor aslında:) hatta büyüsün çirkinleşsin de evde kalsın evlenmesin kimseyle veremen ben diyor:) senin oğluşu bir göstereyim bakalım:)
Aynen cnm zatwn cirkin bebek yoktur az uyku vardirCok sagol canimm saçlar dökülüyor ☺☺Rabbim bebislerimizi bize bagslasin hepsi o kadar tatli ki
Cidden baba eliyle evde kalacaklar:) benim eşim daha kızımız dopmadan derdine düşmüştü elin oğluna nasıl veririm ben kızımı diye sanki babalarımız bizi kolay verdi elin oğluna hıhhbizim babamizda anca icvuveysiyi kabul ederim diyorbu gidisle bizim kizlar evde kalacak
aynen yaa bende diyrm sen niye benim babamin kizini aldin o baska bu benm kizim diyorCidden baba eliyle evde kalacaklar:) benim eşim daha kızımız dopmadan derdine düşmüştü elin oğluna nasıl veririm ben kızımı diye sanki babalarımız bizi kolay verdi elin oğluna hıhh
Her gün aynı muhabbet canım evde vermem de vermem diyor:) aynı apartmanda haziran ve Ağustos doğumlu iki erkek bebek var büyüsün biraz oynatmayacağım onlarla diyor:) aksi gibi ağustos doğumlu olanın ailesi gelip gidip beşik kertmesi yapalım yok duruyla elele tutuşup oynayacaklar falan dedikçe kuduruyor adam:)Canim guzeli bin kisi ister bir kisi alir ama babasi melegini vermez kolay kolay ay guldum cirkinlessin dyo hemi hic beklemesin bence☺☺
Bu Kız babalarında mantık hep aynı herhalde eşim de aynı şeyi söylüyor:)aynen yaa bende diyrm sen niye benim babamin kizini aldin o baska bu benm kizim diyor
18 aralıkta bitti iznim şuan raporluyum pazartesi yine 10 gün alacağım bakalım. sen başladın mı canım?Canım sen de başladın mı çalışmaya
Yarına düzelir merak etme bazen geliyor bu bebiklere.hayır 10 saat boyunca 180 içmiş toplamda
Canim bebegin ne kadarlik acaba benim baya kafami kurcalio ise baslama meselesiKızlar bugun işe başladım kızım çok ağlamış biberon istememiş 3. Biberon aldık, 270ml süt bırakmıştım 180 içmiş ama 17.30 dan beri beni emdi şimdi uyuyor yani 180 az ama artırır sanırım
Ben en azından 15 aylıkken falan düşünüyorum canım ücretsiz izne ayrılıyorum belki 2 yaşına kadar bekler öyle başlarımCanim bebegin ne kadarlik acaba benim baya kafami kurcalio ise baslama meselesi
Bi de henuz baslamayan anneler bebisler ne kadarlikken baslamayi dusunuosunuz baslayanlar ne zaman basladilar acaba..
Yok canım benim doğum sonrası izin salı bitti 4 günlük rapor aldım. Öğretmenim dönem bitiyor şimdi ikinci dönem başı itibariyle ücretsiz izne ayrılacağım18 aralıkta bitti iznim şuan raporluyum pazartesi yine 10 gün alacağım bakalım. sen başladın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?