2015 Ekim Anneleri

Hay masallah guzel kizina . Ye ye bitmez o yanaklar cok sanslisin:)

teşekkür ederiz :)

irmairma acaba neden facebook grubundan 2.kez atıldığımı öğrenebilirmiyim?

Hepimiz atıldık şöyle ki grubun kapanması için herkesin atılması gerekiyor yoksa grubu silemiyorsun kendim de dahil herkesi attm gruptan haliyle öyle bir grup da kalmadı. şahsi algılama. aslında bununla ilgili mesaj yayınladm ama gruba o sürede girmediğin için göremedin muhtemelen

Oyy yerim ben senin o hanimhanimcik parmaklariniiiii maAsallah cnm Allah bagislasin tosbik prensesini

amin amin hepimizinkini :)

Allah razi olsun canim onlardan maasallah halletmissin isi gucu..depo fulse tamamdir rahat uykulari olsun meleginin insallah..benim esim hamileyken islerimi o yapardi smdi yapmiyor ise baslayinca az da olsa insallah yardim eder

Canim guzeli bin kisi ister bir kisi alir ama babasi melegini vermez kolay kolay ay guldum cirkinlessin dyo hemi hic beklemesin bence☺☺

Allah kolaylik versin cnm hem is hem bebis zor is

bizim babamizda anca icvuveysiyi kabul ederim diyorbu gidisle bizim kizlar evde kalacak

bizim babamizda anca icvuveysiyi kabul ederim diyorbu gidisle bizim kizlar evde kalacak
Cidden baba eliyle evde kalacaklar:) benim eşim daha kızımız dopmadan derdine düşmüştü elin oğluna nasıl veririm ben kızımı diye sanki babalarımız bizi kolay verdi elin oğluna hıhh

Cidden baba eliyle evde kalacaklar:) benim eşim daha kızımız dopmadan derdine düşmüştü elin oğluna nasıl veririm ben kızımı diye sanki babalarımız bizi kolay verdi elin oğluna hıhh
aynen yaa bende diyrm sen niye benim babamin kizini aldin o baska bu benm kizim diyor

Canim guzeli bin kisi ister bir kisi alir ama babasi melegini vermez kolay kolay ay guldum cirkinlessin dyo hemi hic beklemesin bence☺☺
Her gün aynı muhabbet canım evde vermem de vermem diyor:) aynı apartmanda haziran ve Ağustos doğumlu iki erkek bebek var büyüsün biraz oynatmayacağım onlarla diyor:) aksi gibi ağustos doğumlu olanın ailesi gelip gidip beşik kertmesi yapalım yok duruyla elele tutuşup oynayacaklar falan dedikçe kuduruyor adam:)

Canim bebegin ne kadarlik acaba benim baya kafami kurcalio ise baslama meselesi
Bi de henuz baslamayan anneler bebisler ne kadarlikken baslamayi dusunuosunuz baslayanlar ne zaman basladilar acaba..

Son düzenleme:
Canim bebegin ne kadarlik acaba benim baya kafami kurcalio ise baslama meselesi
Bi de henuz baslamayan anneler bebisler ne kadarlikken baslamayi dusunuosunuz baslayanlar ne zaman basladilar acaba..
Ben en azından 15 aylıkken falan düşünüyorum canım ücretsiz izne ayrılıyorum belki 2 yaşına kadar bekler öyle başlarım

18 aralıkta bitti iznim şuan raporluyum pazartesi yine 10 gün alacağım bakalım. sen başladın mı canım?
Yok canım benim doğum sonrası izin salı bitti 4 günlük rapor aldım. Öğretmenim dönem bitiyor şimdi ikinci dönem başı itibariyle ücretsiz izne ayrılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…