2015 Ekim Anneleri

20160115_144409.jpg
Kizlar bu da benim oglus☺☺

Selam tatlim bebislerle ugrasmaya devam uyutmaya calisiyorm ama yok sen nasilsin☺
bende iyiyim çalışmaya başladım kv dem bakıyor işte işte gelince de acıkıyor 5 den beri kızımı emziriyorum benim ki uyumadan once depo yapar sabaha kadar uyur da ama o zaman kadar çok yoruluyorum ona bağlı kalıyorum kaç saat kalça bel kalmıyor uyudu işte

Ayy ben bu tatlışı yiyebilir miyim:) Allahım nazarlardan saklasın çok tatlısınız:) kızımı senin oğluna mı versem acaba:)
Ah canimm nerdee senin prensese cok kisi talip olur ama benim oglus da talip cook guzel kizin maasallah nazarim degmesin tontis yanaklarini sevsin teyzesi maasallah❤☺

bende iyiyim çalışmaya başladım kv dem bakıyor işte işte gelince de acıkıyor 5 den beri kızımı emziriyorum benim ki uyumadan once depo yapar sabaha kadar uyur da ama o zaman kadar çok yoruluyorum ona bağlı kalıyorum kaç saat kalça bel kalmıyor uyudu işte
Canim 8 subatta daben baslicam zordur ya uyumusken sende dinlen canim ikisi nasil gdyor isle bebis cok merak ediyorum..

Rabbim kolaylik versin insallah

Iyiyiz canım çok şükür sen ne yapıyorsun nasılsın? Kuzun nasıl bugün daha iyi miydi?
dun biberon almadı 180 ml sütü zor içmiş ağza sıkarak , kaşıkla 10 saat boyunca duşun yani çoook az ,bugun 200 ml içmiş bir de 60 ml mama içmiş bakalım yarına 300 ml sütü var bitirirse çok iyi yani kı

dun biberon almadı 180 ml sütü zor içmiş ağza sıkarak , kaşıkla 10 saat boyunca duşun yani çoook az ,bugun 200 ml içmiş bir de 60 ml mama içmiş bakalım yarına 300 ml sütü var bitirirse çok iyi yani kı
180 i tek seferde mi içiyor canım? Bizimki de az içiyor dün ne meme ne biberon almadı bugün zar zor içirdim.

Canim 8 subatta daben baslicam zordur ya uyumusken sende dinlen canim ikisi nasil gdyor isle bebis cok merak ediyorum..
zor tabii bide bu ara taşınıcam sen duşun halimi ama eşim falan yardımcı oluyor çok şukur mesela bugun geldim evde yemek yoktu soyledik yedik kv dem ıspanak pişirdi yarına ben o ara kızımı emzirdim evi süpürdüm sonra yatana kadar depo eden kızımı emzirdim uyudu şimdik bakalım tankeri fulledi

Ah canimm nerdee senin prensese cok kisi talip olur ama benim oglus da talip cook guzel kizin maasallah nazarim degmesin tontis yanaklarini sevsin teyzesi maasallah❤☺
Buralarda da arkadaşların hep erkek bebişler onlar diyorlar da babası vermem kızımı diyor aslında:) hatta büyüsün çirkinleşsin de evde kalsın evlenmesin kimseyle veremen ben diyor:) senin oğluşu bir göstereyim bakalım:)

Kıyamam ya huzursuz dönemleri zaten bir de sen olmayınca huysuzluk yapıyor inatlaşıyor demek ki. İnşallah alışır bir an önce

Back