- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
Canim bizimki de 50 cm dogmustu 3 ay kontrolunde 64 olmustu. Bende boy grafigi var. Kizlarda 3 ayda ortalama 59.5 cmmis turkiyede, 61 cm %75 e denk geliyormus, yani %80den fln uzun duru muz, masallahKızlar sizin oğluşlar boy kaç cm doğmuştu? Benim kızım 50 cm doğmuştu şimdi 62 cm hızlı uzuyoruz galiba tabi başkasıyla kıyas yapacak durumum olmadı belki bana öyle geliyordur
İyi yapıyosun canım :) benimkilerde aceleci ikiside 37 de geldi24 eylül doğumlu canım ekimde bekliyorduk 2 hafta erken geldi ben kendimi hep ekim annesi olarak hissediyorum :)
Tek çocuk hiç çocuk diyolardı şimdi anlıyorum ne demek istedikleriniAyy evet canım iyi niyetli yaklaşıyorlar ama bilemiyorlar tabi bebişler ne yer ne içer neler yapar. Senin dikkatinin daha çok olması lazım bize göre. Allah yardımcın olsun
Masallah ikisine de. Ne guzel abla kardes bayildim, isteyen herkese verir insallah rabbimKızlar bebişleriniz çok tatlı bi tane de benden gelsin abla kardeş
Eki Görüntüle 1749984
Ay mavi simiz de adi gibi cok ozel cok guzelmis, gule gule buyut kuzunu canim masallahEki Görüntüle 1750004 buda benim çıtır Mavi'sim
Benim kızım 49 cm doğmuştu canım 3. Ayda 63 cm di ama doğduğunda yanlış olctuklerini düşünüyorum :)Kızlar sizin oğluşlar boy kaç cm doğmuştu? Benim kızım 50 cm doğmuştu şimdi 62 cm hızlı uzuyoruz galiba tabi başkasıyla kıyas yapacak durumum olmadı belki bana öyle geliyordur
oo ilginç sebepleri varmış benimde bugün geçti şükür geçici birşeymiş demek ki çok şükür :)Merhaba canim oluyormus sanirim oyle internette okudum vardi yasayanlar. Tadi farkli olabiliyormus sanirim, kulagi tikali fln olup pozisyon olarak sevmeyebiliyorlarmis fln fln. Benimki simdilik gecti gibi ama hic emmezse bir arastir netten istersen farkli cozumler var yatarak emzirme fln gibi
Allah yardimcin olsun canım 2. Çocuk bana şimdi hayal gibi geliyor ama insan zaman geçince ozluyor bebekliklerini dimi inşallah vakti gelince hayirlisiyla bizde 2. Kez anneligi tadarizTek çocuk hiç çocuk diyolardı şimdi anlıyorum ne demek istedikleriniHerşeye rağmen annelik müthiş her anını doya doya yaşayalım
Boncuk gibi kizin var canım ayyy güzellik yaa :) Allah'im nazardan korusun boncuguAy nasıl ne tatlı bebişleriniz var yirim bn onları bu da bnm kızım
Bizimkini de 1 ekimde bekliyorduk 26 eylulde geldi ana ben de en bastan hep burayi takip ettigim icin eylul annelerine bakmadim bile:)24 eylül doğumlu canım ekimde bekliyorduk 2 hafta erken geldi ben kendimi hep ekim annesi olarak hissediyorum :)
Oy oy oy maşaallah maşaallah maşaallah :)Bugün bebisleri tanistiralim madem :) işte benim asi kızım Dila :)
İnternetten ben de araştırdığımda boy ortalamanın üstünde çıkıyor kilo da üst sınıra yakın çıkıyor tombişim benim:) kemiklerimiz çok iri sanırım büyüyünce yarmagül gibi bir şey olacak elleri ayakları da çok büyük:):)Canim bizimki de 50 cm dogmustu 3 ay kontrolunde 64 olmustu. Bende boy grafigi var. Kizlarda 3 ayda ortalama 59.5 cmmis turkiyede, 61 cm %75 e denk geliyormus, yani %80den fln uzun duru muz, masallah. Erkeklerde de ortalama 61, %75 63 cme denk geliyor. Boyle sayilar veriyorum ama kiyaslama yapalim diye degil, senin de daha once dedigin gibi hepsi kendine ozel
Mavişin coook tatlı maşaallah Allah'im ömrüne ömür katsın :))Eki Görüntüle 1750004 buda benim çıtır Mavi'sim
olabilir canım senin kızın da uzunmuş ben de bizimkine diyordum uzun olacak herhalde diye:)Benim kızım 49 cm doğmuştu canım 3. Ayda 63 cm di ama doğduğunda yanlış olctuklerini düşünüyorum :)
Benimkinin ayakları büyük ya babasına çekmiş :) doğduğunda çok gulmustuk çoraplar küçük geldiİnternetten ben de araştırdığımda boy ortalamanın üstünde çıkıyor kilo da üst sınıra yakın çıkıyor tombişim benim:) kemiklerimiz çok iri sanırım büyüyünce yarmagül gibi bir şey olacak elleri ayakları da çok büyük:):)
Bizim de öyle canım eşim 1.85 ayakları 45 kızım da herhalde ona çekecek:)Benimkinin ayakları büyük ya babasına çekmiş :) doğduğunda çok gulmustuk çoraplar küçük geldi
Amaaan boylu poslu olsun kızlarımız ben kısayim daha kisattirmadan bir pantolon giyemedimBizim de öyle canım eşim 1.85 ayakları 45 kızım da herhalde ona çekecek:)
Maaşallh ayy :)Kızlar sizin oğluşlar boy kaç cm doğmuştu? Benim kızım 50 cm doğmuştu şimdi 62 cm hızlı uzuyoruz galiba tabi başkasıyla kıyas yapacak durumum olmadı belki bana öyle geliyordur
anladım canım normal o zaman. 6800 çıktı benim kız da:)Maaşallh ayy :)
Bnm kızım da 48 cm doğdu 3.ay kontrolünde 62 cm 620kg di :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?