2015 Ekim Anneleri

Kızlar sizin oğluşlar boy kaç cm doğmuştu? Benim kızım 50 cm doğmuştu şimdi 62 cm hızlı uzuyoruz galiba tabi başkasıyla kıyas yapacak durumum olmadı belki bana öyle geliyordur
Canim bizimki de 50 cm dogmustu 3 ay kontrolunde 64 olmustu. Bende boy grafigi var. Kizlarda 3 ayda ortalama 59.5 cmmis turkiyede, 61 cm %75 e denk geliyormus, yani %80den fln uzun duru muz, masallah:nazar:. Erkeklerde de ortalama 61, %75 63 cme denk geliyor. Boyle sayilar veriyorum ama kiyaslama yapalim diye degil, senin de daha once dedigin gibi hepsi kendine ozel

Ayy evet canım iyi niyetli yaklaşıyorlar ama bilemiyorlar tabi bebişler ne yer ne içer neler yapar. Senin dikkatinin daha çok olması lazım bize göre. Allah yardımcın olsun
Tek çocuk hiç çocuk diyolardı şimdi anlıyorum ne demek istediklerini ;) Herşeye rağmen annelik müthiş her anını doya doya yaşayalım

Kızlar sizin oğluşlar boy kaç cm doğmuştu? Benim kızım 50 cm doğmuştu şimdi 62 cm hızlı uzuyoruz galiba tabi başkasıyla kıyas yapacak durumum olmadı belki bana öyle geliyordur
Benim kızım 49 cm doğmuştu canım 3. Ayda 63 cm di ama doğduğunda yanlış olctuklerini düşünüyorum :)

Merhaba canim oluyormus sanirim oyle internette okudum vardi yasayanlar. Tadi farkli olabiliyormus sanirim, kulagi tikali fln olup pozisyon olarak sevmeyebiliyorlarmis fln fln. Benimki simdilik gecti gibi ama hic emmezse bir arastir netten istersen farkli cozumler var yatarak emzirme fln gibi
oo ilginç sebepleri varmış benimde bugün geçti şükür geçici birşeymiş demek ki çok şükür :)

Tek çocuk hiç çocuk diyolardı şimdi anlıyorum ne demek istediklerini :KK66: Herşeye rağmen annelik müthiş her anını doya doya yaşayalım
Allah yardimcin olsun canım 2. Çocuk bana şimdi hayal gibi geliyor ama insan zaman geçince ozluyor bebekliklerini dimi inşallah vakti gelince hayirlisiyla bizde 2. Kez anneligi tadariz

Canim bizimki de 50 cm dogmustu 3 ay kontrolunde 64 olmustu. Bende boy grafigi var. Kizlarda 3 ayda ortalama 59.5 cmmis turkiyede, 61 cm %75 e denk geliyormus, yani %80den fln uzun duru muz, masallah:nazar:. Erkeklerde de ortalama 61, %75 63 cme denk geliyor. Boyle sayilar veriyorum ama kiyaslama yapalim diye degil, senin de daha once dedigin gibi hepsi kendine ozel
İnternetten ben de araştırdığımda boy ortalamanın üstünde çıkıyor kilo da üst sınıra yakın çıkıyor tombişim benim:) kemiklerimiz çok iri sanırım büyüyünce yarmagül gibi bir şey olacak elleri ayakları da çok büyük:):)

İnternetten ben de araştırdığımda boy ortalamanın üstünde çıkıyor kilo da üst sınıra yakın çıkıyor tombişim benim:) kemiklerimiz çok iri sanırım büyüyünce yarmagül gibi bir şey olacak elleri ayakları da çok büyük:):)
Benimkinin ayakları büyük ya babasına çekmiş :) doğduğunda çok gulmustuk çoraplar küçük geldi :KK48:

Maaşallh ayy :)
Bnm kızım da 48 cm doğdu 3.ay kontrolünde 62 cm 620kg di :)

Back