2015 Ekim Anneleri

Sadece değirdi o an hemen çektim yoksa şeker verir miyim? Ek gıdaya bile tatlıyla değil yoğurtla geçmeyi düşünüyorum
Anladım canım yanlış anlama yargılamak değildi amacım ablası muhakkak çok seviyordur kardeşini şimdi bunu yedirmeye çalışıyor sonra başka şeyler de dener mi diye düşündüm takiptesindir zaten. Maşallah çok güzeller

Anladım canım aslında ilk kez bişey yedirmek istedi ben de çok şaşırdım hoşuma da gitti ama yine de güven olmaz takipteyim sürekli

Benim oğluşumda da hala devam ediyo. Hiçbişey işe yaramadı bizde tek çözüm benim dikkat etmem. Nasıl 4 aylık olcksınız? 24 eylülde mi doğdu
24 eylül doğumlu canım ekimde bekliyorduk 2 hafta erken geldi ben kendimi hep ekim annesi olarak hissediyorum :)

Bugün bebisleri tanistiralim madem :) işte benim asi kızım Dila :)

Kızlar bebişleriniz çok tatlı bi tane de benden gelsin abla kardeş
Eki Görüntüle 1749984

Nurella yı fazla mi izledim ne
Ay maşallah nasılda tatlılar ya nazar değmesin Allahım bağışlasın

Anladım canım aslında ilk kez bişey yedirmek istedi ben de çok şaşırdım hoşuma da gitti ama yine de güven olmaz takipteyim sürekli
Ayy evet canım iyi niyetli yaklaşıyorlar ama bilemiyorlar tabi bebişler ne yer ne içer neler yapar. Senin dikkatinin daha çok olması lazım bize göre. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…