Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım kuzucukların çok tatlılar. Ablası şeker mi yediriyor yanlış mı görüyorumKızlar bebişleriniz çok tatlı bi tane de benden gelsin abla kardeş
Eki Görüntüle 1749984
maasAllah nurella bakisi atmis gibiBugün bebisleri tanistiralim madem :) işte benim asi kızım Dila :)
Sadece değirdi o an hemen çektim yoksa şeker verir miyim? Ek gıdaya bile tatlıyla değil yoğurtla geçmeyi düşünüyorumMaşallah canım kuzucukların çok tatlılar. Ablası şeker mi yediriyor yanlış mı görüyorum
ay bende aynisini demisim nurellaciklar siziAyy şunun tatlışlığına bak:) maşallah canım. Benim kızım da böyle suratını ekşittiğinde nurella diyorum onun gibi olmuşsunuz siz de:)
Anladım canım yanlış anlama yargılamak değildi amacım ablası muhakkak çok seviyordur kardeşini şimdi bunu yedirmeye çalışıyor sonra başka şeyler de dener mi diye düşündüm takiptesindir zaten. Maşallah çok güzellerSadece değirdi o an hemen çektim yoksa şeker verir miyim? Ek gıdaya bile tatlıyla değil yoğurtla geçmeyi düşünüyorum
Ne güzel ya mutlu bebiş keyfi yerinde demekki maşallh tatlışa :)Ben bu tatlı cadıyı ne yapacağım böyle hatun bana sevimlilik yapacağım diye ememiyor:)
Anladım canım aslında ilk kez bişey yedirmek istedi ben de çok şaşırdım hoşuma da gitti ama yine de güven olmaz takipteyim sürekliAnladım canım yanlış anlama yargılamak değildi amacım ablası muhakkak çok seviyordur kardeşini şimdi bunu yedirmeye çalışıyor sonra başka şeyler de dener mi diye düşündüm takiptesindir zaten. Maşallah çok güzeller
24 eylül doğumlu canım ekimde bekliyorduk 2 hafta erken geldi ben kendimi hep ekim annesi olarak hissediyorum :)Benim oğluşumda da hala devam ediyo. Hiçbişey işe yaramadı bizde tek çözüm benim dikkat etmem. Nasıl 4 aylık olcksınız? 24 eylülde mi doğdu
Olsun teyzesi 2 gündür cadı taklidi yapıyor zatenAnaam masallahlarin arasina bir cadi kacti
Nurella yı fazla mi izledim nemaasAllah nurella bakisi atmis gibi![]()
Dudaklara bakkkk bi tek gunes gozlugu eksik nurelladanNurella yı fazla mi izledim ne![]()
Ayy cidden öyle çubuk kraker:) maşallah canım Allahım hayırlu ömürler versinEki Görüntüle 1750004 buda benim çıtır Mavi'sim![]()
Galiba anneler olarak fazla izlemişiz:) benim kız da böyle oluyor zaman zaman:)Nurella yı fazla mi izledim ne![]()
Bugün bebisleri tanistiralim madem :) işte benim asi kızım Dila :)
Kızlar bebişleriniz çok tatlı bi tane de benden gelsin abla kardeş
Eki Görüntüle 1749984
Eki Görüntüle 1750004 buda benim çıtır Mavi'sim![]()
Ay maşallah nasılda tatlılar ya nazar değmesin Allahım bağışlasınNurella yı fazla mi izledim ne![]()
Ayy evet canım iyi niyetli yaklaşıyorlar ama bilemiyorlar tabi bebişler ne yer ne içer neler yapar. Senin dikkatinin daha çok olması lazım bize göre. Allah yardımcın olsunAnladım canım aslında ilk kez bişey yedirmek istedi ben de çok şaşırdım hoşuma da gitti ama yine de güven olmaz takipteyim sürekli
Amin cnm hepimizin yavrularina insaAllahAyy cidden öyle çubuk kraker:) maşallah canım Allahım hayırlu ömürler versin